- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Yazık çok yazık...
Yarın o bebe delikanlı olacak,sinirlendiğinde o küfürlerin bilmem kaç katını yüzlerine söylediğinde bakalım böyle gülebilecekler mi?
bildikleri öğretiyorlar alsanaalsanasmile
düşünebildikleri kadar düşündürüyorlarkafamçokkarıştı
çocukların akılları erdiğinde kendilerine çeki düzen verirler umarım
ayni durumda bi ailede karsilastim bu olayla..cocuk 2-3 yaslarinda...sabah kahvaltisindan önce hergün cocuga küfür ögretirler...cocugun ismide Muhammed...hadi oglum su lafi tekrarla...falan filan.. ..artik düsünün..konu sahibinin yazdiklarinin aynisini tekrarliyodu cocuk..birde afferin aliyordu...benim oglum böyle küfür edecek bende sesiz kalacagim..olur sey deyil..kocamda ögretmis olsa kesinlikle cok karsi cikarim..
Bir de videonun adı varmı? bulup bir kaç kelime döşemem laızm gerekirse şikayet edeceğim
Çocuklar akılları erene kadar kimbilir sözcük dağarcıkları ne kadar gelişecek bu küfürlerle..
Geçen hafta İşe gelirken genç bir çocuk önde, annesi arkasında yürüyor . . Daha doğrusu oğluna yetişmeye çalışıyor.
Kadın " oğlum babanla işe git sokaklarda gezme"diyor
Çocukta ağzına ne geliyorsa sayıyor. . . O lafları duyunca o kadar kötü oldumki
Bi evlat nasıl olurda s. . . m Seni diyebilir annesine
2-3 Gün boyunca atamadım o olayı beynmden .
Kimisi ailesinden kimiside arkadaş çevresinden etkileniyor. . . !!
O mavi eklediğin videoyuyu izledim, çok güzel saptamalar yapılmış, bahsettiğin videodan onlarca varmış gördüm, turiste türkçe öğretirken küfür öğretiyorlar, bir tanesi Allah a kitaba küfrediyor gülerek komik bir şeymiş gibi yayınlıyorlar, bu tür videolar yapanların ruh sağlığından şüphe duyuyorum Allah en yakın zamanda toplumdan temizlesin böylelerini, sağlam duruşlu karakterli olanları ne dizi ne küfür etkiler, ama çocuklarımız büyük tehdit altında acaba bizler ne kadar bilinçli ebeveyn olsak bu tür görsel pisliklerden koruyabilecek miyiz onları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?