- Konu Sahibi BenmasMavi
-
bende bu konudan dertlıyım.2.5 yaşında oglum var karsı komsumun ogluda 5.5 yasında ondan a... Koyayım ananı s... S..giti ögrenmış hatta o oglannın agzından duydum kulagımla kızdım ama ben kızınca oglum o kelımeyı söylemekten daha bır zevk aldı.
Daha sonra komsuma dedımkı oglun kufur edıyor efede ondan kaptı fılen dedım anlar belkı yollamaz dıye aaa benım oglum küfür bılmez hıç asla demezz eee ben kulagımla duydum dedım efe dedıyse o tekrarlamıştır dıyo kabul etmıyor.ama oglan hergun bızde sabah 10 akşam hatta gece 12.buçugu buluyor bazen kafayı yıcek gıbı oluyorum napıcam bılmıyorum.bazen ogluma vuruyor aglıyor kacarak gıdıyor komsumun oglu annesı neoldu dıye soruyor dıyorum oglun efeye vuruyor yokk benım kara kuzum asla vurmaz napmalıyım sızce
Yazık çok yazık...
Yarın o bebe delikanlı olacak,sinirlendiğinde o küfürlerin bilmem kaç katını yüzlerine söylediğinde bakalım böyle gülebilecekler mi?
En büyük görev aileye düşerken aile nasıl olur da bu görevi şiddetle reddetmeye bakar.
O çocuk annesine o küfürleri sayarken annesi nasıl tepki veriyor acaba...
Gurur mu duyuyor dersiniz nette video paylaşanlar gibi...ödüllendiriyor mu dersiniz.
Sonra diyorlar benim evladım neden hayırsız oldu.
cahillik baska birsey değil daha ne nice videolar var anlamıyorum böyle ebeveynleri bugun bu çocuklar yarının büyüğü olacak bakalım annesine babasına küfür ederse ne tepki verecekler
bu tip insanlara sokaklarda çok rastlıyoruz malesef
oğlumun okula gidecek olması korkutuyor beni
Allah hidayet versin..
en sinir oldugum seylerden birisidir
benim dayim öyle malesef henüz bir bucuk yasindaki cocuga küfür ögretiyor
küfür et oglum diyo ada anani diyo ay allahim ya kac defa söyledim yapma böyle cok yanlis
gecen bizimkilerin yanindada yapmis sanirim benim bir bucuk yasindaki yigenim agliyordu sinirlenmis bir baktik cocuk anneni anneni diyor sok olduk bize anneni diye küfür ediyo
Şu sözü hep söylerim:
Kelimenin anlayışın bittiği yerde 'küfür' ve 'şiddet' başlar...
Fazlasını beklemeyeceksin...
O insanların anlayışı bundan ibaret...
Zavallı çocuklar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?