- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Bugün çocuk için boşanırım diyen yarın başka sebepler bulabilir. Bence düşüncene saygı duyulmuyor ve bu hep böyle olacak bugğn çocuk yapsan yarın başka bir şey isteyecek. Ayrıca çocuk çok masraflı bir hayata atıyor insanı evet herkes bir bebeği olsun ister ama buna zemin lazım her şeyden önce saygılı anne baba lazım. Düşünce özgürlüğü lazım ki özgürce düşün mutlu ol mutlu et. Mesela her ay en az 400 500 tl parayı gözden çıkarabiliryor mu mesela. Size şöyle söyleyeyim sadece kızımın ihtiyaçları için doktor ücreti yok kredi kartında kart 500 tl gelmiş. Bu kartta olanlar daha nakit alınanlar var doktor masrafı var vs hem okuyacak hep bebek ev nasıl olacak. Bunları düşünmeyen bir eş zemin hazır değilken sizi buna zorluyorsa boşanın gitsin
2.5 yıl olmuş evleneli daha ne zamana kadar bekleyecekmiş.. bizden sonra evlenen düğününe gittiğimiz insanların çocuğu oluyormuş...
Ben onun baba olma hakkını elinden alıyormuşum..
Bana bunları söylüyor,vicdan azabı çekiyorum bir de..
İşte dediğiniz gibi hem okul,hem bebek,hem ev .. ben bu sebeplerle bebek istemiyorum.. emek verdin senin emeğini hiçe sayamam,sadece Ankara İçin tercih yazacaksın o zaman, yok işime gelmez dersen tamam boşan dedim... olur Ankara içi yazarım dedi...
Bilmiyorum Allah içime hiç çocuk isteği vermiyor.. neden bilmiyorum