• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklara rağmen boşanmak

Ben bir önceki konuda kibledim. Üye araştırılacak diye cevap dönüldü ama bir sonuç yok. Zaten kendisi de itiraf etmiş yani. Yurt dışından çocukları getirdiğini falan söylüyor. Aynı kadın olmama ihtimali var mı? Bir üçüz bir iki çocuk dalga geçiyor. Ben bu konuyu da kibledim. Artık ben girmeyeceğim ama en azından yeni ve olayı bilmeyen insanları bari kurtarın şu saçmalıktan diye. Ne olacak bilmiyorum.
Sadece yazım tarzı bile sinir stres sebebi. Tamamen aynı şeyleri saçmlamaktan öteye gidilmiyor. 50 sayfa şey yazılsa da gelen mesaj "yani siz şimdi boşanır mıydınız benim yerimde olsanız?" Trol olduğunu ummak istiyorum çünkü böyle bir kadın olmasın lütfen. Böyle bir anne olmasın. Bu annenin gözetiminde yetişen sayıları 2 ila 3 arasında değişen çocuklar olmasın.
Valla gelip adminler bize gider yaparsa üstüne de banlanırsak şaşırmicam genelde öyle oluyor sonumuz :70:

Çocukları babaya ceza olarak bırakıp kendine hayat kuracaktı bi arada..

Hatice lütfen yardım al, buradaki yardım edenlerin sözleri zaten bi kulağından girip diğerinden çıkıyor. Uzmanlarla görüş..

Yani siz olsanız bir uzmanla mı görüşürdünüz. Kesin bir uzman yardımına mı ihtiyacım var. Öyle mi diyorsunuz?

Gelecek cevap bu size. Siz de milyon kere evet deseniz de. 3 sayfa sonra gene aynı terane.

Tabii ki boşanırdım böyle bir insanlar aynı yatağı aynı evi paylaşıp acaba bugün kiminle olacak ne yapacak diye düşünmektense kafam rahat olur çocuklarınız için boşanmalısınız. Benim annem ilkokul mezunuydu 15 senelik evliydi ayrıldığında çalışma hayatı hiç olmamıştı ayrıldı ve işe girdi tek başına ailesi başka memleketteydi böyle yaşamaktan daha iyidir ama rahatım yerinde göz yumarım diyorsunuz bilemem.

Yani siz olsanız bir uzmanla mı görüşürdünüz. Kesin bir uzman yardımına mı ihtiyacım var. Öyle mi diyorsunuz?

Gelecek cevap bu size. Siz de milyon kere evet deseniz de. 3 sayfa sonra gene aynı terane.
İlk paragrafı okurken bi an Hatice mi yazdı diye tekrar baktım :D

Ben böyle sinirden gülme olayını bi üyede daha yaşadım sonra hiç görmedim. En son yazdıklarıma ama şuan bebeğim çok güzel uyuyo yaa bi görsen,demişti kopmuştu bende ipler:bicak:

Ben de aynısını başarmaya çalışıyorum ban sırasında ilk sıralardayım :KK12:
Hatice gerçekten soruyorum bizden ne istiyorsun son konun 50 sayfa oldu nerdeyse sanırım bir müddet sonra bıraktım çünkü
hatice panik olmuş durumda.
plan tutmadı.
çocuklar elinde kaldı.
dönmenin yollarını arıyor.
eşin seni istemiyormuş diyoruz cevap yok.
ortada ev yok nereye dönecen diyoruz cevap yok.
hayal aleminde yüzüyor kendisi.
beyin gitmiş artık.
boşuna banlandığımızla kalacaz topluca.

Hatice bi sey sormak istiyorum ama buna lutfen cevap ver. Sen cocuklati babadan kaçırarak getirmiştim yurtdışından degil mi. Cocuklarin babasi sana ulasti mu bununla ilgili

Hatice bi sey sormak istiyorum ama buna lutfen cevap ver. Sen cocuklati babadan kaçırarak getirmiştim yurtdışından degil mi. Cocuklarin babasi sana ulasti mu bununla ilgili
Evet ne bilmek istiyosun aslında kaçırma niyetiyle yapmadım ama habersiz getirince oyle gibi oldu ama hiç kontağı kesmedim buraya gelincede gorusmeye devam ettim

ee ne dedi sana kerpetenle mi alalım gelişmeleri elinden :)
1- Her ne kadar ben öyle değil desemde çocukları kaçırdın dedi Bunu ona yaptığım için benden çok ama çok nefret ettiğini söyledi
2- Beni bir daha asla affetmiceni
3- Baslarda cocukları elinden alacam resmi yollarla diyodu da son zamanlar sustu
4- simdilerde cocukların yokluğunu kabullenmiş durumda bana bunu niye yaptın hayat boyu cezalandırmak içinmi dedi bidaha cocukları goreceğime dair umudum kalmadı falan dedi depresyonda oldunu soyluyo ama ben pek sanmıyorum
Ve dahası aylar oldu bi kuruş gondermedi cocuklar için

1- Bunu ona yaptığım için benden nefret ettiğini
2- Beni bir daha asla affetmiceni
3- Baslarda cocukları elinden alacam resmi yollarla diyodu da son zamanlar sustu
4- simdilerde cocukların yokluğunu kabullenmiş durumda bana bunu niye yaptın hayat boyu cezalandırmak içinmi falan dedi bidaha cocukları goreceğime dair umudum kalmadı falan dedi depresyonda oldunu soyluyo ama ben pek sanmıyorum
Ve dahası aylar oldu bi kuruş gondermedi cocuklar için
EEE niye birleşmek istiyorsun bu kadar ?
Aklınla zorun mu var ?
Seni bu kadar ona kul köle yapan asıl mesele nedir ?
Bu adamın karaktersiz oldugunu sana defalarca dedik
Neden bu kadar birleşme manyagısın hatice
Cevaplasana bir lütfen

Peki cocuklarin okul duzenini saglayabildib mi, ailenin yanindasin degil mi is bulabildib mj

Back
X