• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklara rağmen boşanmak

EEE niye birleşmek istiyorsun bu kadar ?
Aklınla zorun mu var ?
Seni bu kadar ona kul köle yapan asıl mesele nedir ?
Bu adamın karaktersiz oldugunu sana defalarca dedik
Neden bu kadar birleşme manyagısın hatice
Cevaplasana bir lütfen
Çünkü bütün geleceğimi yıktı ben onun için kazandığım universiteyi bıraktım lise mezunu olarak kaldım geleceğimi yaktı 11 senemi mahvetti bunlar yetmezmiş gibi 2 çocuğumun hayatıyla da oynadı namusluca baba olup basımızda duramadı hep nefsinin peşine gitti ben çocuklara bakan olmadıgı icin çalısamıyorum bile senelerdir o çalısıyo paraları kimbilir kimle çatır çutur yiyo işte bu düşüncelerden
Yıllarım emeklerim bunlarada acıyorum

Sana çok defa dedik Hatice
Türkiye'ye dönme diye.
Almanya'da boşanıp gül gibi geçinirsin.
Ama nato mermer nato kafa.
Planların bak elinde patladı.
Orda da kalsam burda da olsam adam evden gittimi her türlü zor
benim derdim basımızda dursun düzelsin di aile olabilmekti herşey para değil açılan yaralar nasıl kapanacak

Orda da kalsam burda da olsam adam evden gittimi her türlü zor
benim derdim basımızda dursun düzelsin di aile olabilmekti herşey para değil açılan yaralar nasıl kapanacak
eşin sana dön diyor mu?
lütfen bunun cevabını verirmisin?

O yaralar bu adamla kapanmaz. En iyisini yaptin bence cocujlar ilkokula gitmiyor mu. Cok da kucuk degiller. Yabanci dilin de var illaki is bulursun. Sen kendine guven yeter. Cocuklarina da ornek olmus olursun. Buyuk sehirde misin bilemiyorum ama burda.ilkokullarda etudlu olanlar var mesela. Ailen vs kimsen yoj mu etrafibda.

Çünkü bütün geleceğimi yıktı ben onun için kazandığım universiteyi bıraktım lise mezunu olarak kaldım geleceğimi yaktı 11 senemi mahvetti bunlar yetmezmiş gibi 2 çocuğumun hayatıyla da oynadı namusluca baba olup basımızda duramadı hep nefsinin peşine gitti ben çocuklara bakan olmadıgı icin çalısamıyorum bile senelerdir o çalısıyo paraları kimbilir kimle çatır çutur yiyo işte bu düşüncelerden
Yıllarım emeklerim bunlarada acıyorum
Madem acıyorsun boşan Hatice.
Her şey geldi geçti artık
Olanla ölene çare yok biliyorsun.
Almanya'ya dönemez misin ?

Bu adama yasliligini emanet edebilecek misin?Öyle düşün. 11 yılın gitti diye üzülüyorsun peki bi 11 yıl sonra ??

Senin kendine vermedigin değeri esin mi verecek ?Aldatılmak bi yana adam gönül bile almıyor ;hep derim gönül almayı bilmeyen omur emanet edilmez ...

Önce zor oluyor ama sonra bugünedek kendine bu eziyeti neden yaptığını hep sorgulayacaksın. Evli gibi mi hissediyorsun şimdi kendini?Hayır değil zaten değer görmüyorsun bırak ipini gitsin.

sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken
ben skora bakarım.

10 kez olabilir. 11. de boşarım çocukları da ona bırakırım. keyfime bakarım. oh mis.

Hakkaten yani bende artık bu kadının bizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım her konuda çocuk sayısı artıyor azalıyor bir ikiz oluyor bir üç tane bi konuda iki çocuk var araları bir yaş anlam verilemeyecek derece bu kadın tez falanmı yazıyor diye bile düşünmeye başladım sosyal deney falan arkadaş Allahini seversen bi git artık yaaa ne yapmaya çalışıyorsun

Canim tabi aldaltmak kötü bi sey bi kere sans verdiyseniz ve bunu tekrar kötüye kulandiysa zaten o erkekten hayir gelmez ve cocuklarinizinda böyle bi ortamda buyumesi yanlis Ama sunuda atlamamak gerekiyor meslek yok calismiyonuz oda asilnda cok zor bi yandan ne yapacaginizi bilmemeniz peki esinizi ailesine sikayet ettinizmi bide size yadim edecek kimse yok mu babanlar falan valla uzuldum sizin evliliginiz caresizlikle ilerliyor

boşanmayacaksan öğrenmeye çalışma 3 kez mi aldatmış 5 kez mi? bari yüz göz olmasın gizli yapsın ne yapacaksa. amabir düzen kurmaya çalış bir an önce. iş bul en hızlısından. 3e 5 e bakmadan gir at kenara parayı. biraz birikim olunca da aldattığının kanıtlarıyla birlikte mahkemeye git. hem nafaka hem tazminat alırsın. senin kazandığınla birlikte gül gibi geçinir gidersin çocuklarınla...

sorum şu
2-3 kez aldatılmaya terkedilmeye rağmen eşinize tekrar inanıp güvenip devam edermisiniz evliliğe yoksa hemen vakit geçirmeden boşanırmısınız? 2 ufak çocuğunuz var mesleğiniz geliriniz yokken

birkaç kere için yorum yapamam. ama ilk seferinde yakalasam ben boşanmam. gurursuzluk değil iyice iplerinden kurtarıp çocukları bana yığıp mutlu güneşli günlere yelken açarken ben zırlayamam. oturacak evinde malı mülkü elaleme de yediremeyecek bir sürü manevi baskı yiyecek oturup zırlayacak....

Back
X