ben küçükken tam susam sokağı delisiymişim..hatta 4-5 yaşında harfleri sayıları öğrenmişim izleye izleye...
bence saçma sapan çizgi filmlerden bin kat daha iyi...
Susam sokağının tam partlarını biri paylaşmıştı nette. Malesef trt kalitesinde değildi ama yine de iyi iş görür. TRT arşivini açmıyor. Ben de ileride çocuğuma izlemeyi düşünüyorum.
Susam sokağı okuma yazma öğrenilecek kadar iyi miydi ya, ben fazla hatırlamıyorum. Kuklalar filan vardı hayal meyal hatırlıyorum. Biz de izletelim öyleyse,şuan yayınlanıyor mudur? :))Susam sokağı izleyerek kendi kendine okuma-yazma öğrenmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki,
elbette tuhaf karakterleri vardı, bazı kötü - iyi iç içe halleri. Ancak çocuklara gerçeği vaat eden bir programdı da.
Gayet başarılı buluyorum. Bu kalitede program kolay kolay gelmez, üzerine kafa patlatıldığı belli.
Şimdiki aptallıklara nazaran, açık ara faydalı.
Susam sokağı okuma yazma öğrenilecek kadar iyi miydi ya, ben fazla hatırlamıyorum. Kuklalar filan vardı hayal meyal hatırlıyorum. Biz de izletelim öyleyse,şuan yayınlanıyor mudur? :))
O kanalda bir şey var ya, bizim kız da en çok onu açıyor.Paw patrol delisi.Bizim evde nickjr kanalı izleniyor. Digitürk 171. Kanal. Çocuklar sayı sayma,İngilizce,şekiller,renkler gibi kavramları öğreniyor. Ben çok faydasını gördüm. Hatta çince bir kaç kelime bile biliyorlar :)
Susam sokağını çok izlerdik küçükken ama içeriğini hatırlamıyorum.
özellikle misafirliğe gittiğimde çocuğun TV izlemesine engel olamıyorum.
Gittiğimiz aile kendi çocuklarına izletiyor, o evin kuralı, bir şey diyemem.
O yüzden yanımda eğitici çizgi filmler götürmeyi düşünmeye başladım bu tarz durumlarda.
En azından çocukları toplar bildiğim bir şeyi izletirim.
Üzerine paylaştığım yazıyı okudum ve bulabilirsem Susam Sokağını mı izletsem diye düşünmeye başladım.
Ben de çok izlerdim de çok hatırlamıyorum açıkçası.
Otur sende izle onunla :) biz en çok kabarcık çocuklar ve umizoomi takımını seviyoruz :)O kanalda bir şey var ya, bizim kız da en çok onu açıyor.Paw patrol delisi.
Şimdi sen yazınca şüphelendim,ilgi çekici olan kısmı ne acaba?
Susam sokağı okuma yazma öğrenilecek kadar iyi miydi ya, ben fazla hatırlamıyorum. Kuklalar filan vardı hayal meyal hatırlıyorum. Biz de izletelim öyleyse,şuan yayınlanıyor mudur? :))
Öğrenmesinler çocuklarınız okuma-yazma okula gitmeden. Çok acayip zorlanırsınız benden söylemesi.
Ben öğrendim, çünkü evde, sehpa üzerinde duran gazeteleri alır, o günkü harfleri arardım ve sürekli anneme - babama sorardım. Her çocuk için ne derece mümkündür bilemem, belki de programa nazaran ben daha iyiydim :))
Not: Ama mutlaka bir şeyler öğrenir çocuk, kapar. Faydalı, birlikte oturup izleseniz de keyif alırsınız yani, çocuğuma izletirim şahsen ve ben de izlerim :)
Bi vampir adam vardı, kont.O hoşuma gidiyordu benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?