- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
- Konu Sahibi duruberil10
-
benim oğlum da 2009 mayıs doğumlu bu sene 2008lerin senesi bizi almadılar ısrar etseydim olabilirdi ama ezilir diye düşündüm bence sen de seneye gönder çünkü yapamazsa eğer tekrar 1 sene daha anasınıfı daha da sıkar
Yaziyorum yaziyorum cikmiyo.
Bi arkadasim anasinifi niyetiyle gittigi okul 90 gun icin ilkokula yazdilar .ikibin besyuz cezasi var demis mudu
bende isimi sansa birakmak istemedim anasinifina yazdirdim.2009 subat dogumlu benim oglum.üc okulla gorustuk ve ücude ocak subat ve mart dogumlularin bu yil anasinifi sonraki yil ilkokula gidecegini israrla vurguladilar.yani biz bu yil nereye verirsek verelim ocak subat ve mart dogumlu cocuklarimiz seneye direk ilkokul kaydi alinacak
Devlet okullarinda (anasifi) gecen yil tuvalet vs gibi ihtiyaclar icin veliler kendileri yardimci tutmuslardi bircok okulda.okul musade ediyor fakat ucrete karismiyo.
Bende bu tur konular yuzunden ozele verdim.oralarda durum nedir hicbir fikrim yok aslinda ama yasayip gorucez artik.
Dunyanin parasini istiyolar umarim hakederler cunku benim oglumda pek hazir degil hala bicok seyi benim yardimimla yapiyo.
Merhaba, 2009 kasım doğumlu oğlum var. Bu yıl yakınımdaki devletokulunun anasınıfına kaydettirdim. Aslında bu sene erken biliyorum ama okulun anasınıfı öğretmeni neden olmasın dedi. Evde çok canı sıkılıyor. Sosyal aktif bir çocuk evde hepcanı sıkılıyor arkadaş istiyor benden. Bir okul ortamı oğluma iyi gelecek diye düşündüğüm için bu yıl şansımızı deneyeceğiz bakalım. Çok heyecanlıyım
Devlet okullarinda (anasifi) gecen yil tuvalet vs gibi ihtiyaclar icin veliler kendileri yardimci tutmuslardi bircok okulda.okul musade ediyor fakat ucrete karismiyo.
Bende bu tur konular yuzunden ozele verdim.oralarda durum nedir hicbir fikrim yok aslinda ama yasayip gorucez artik.
Dunyanin parasini istiyolar umarim hakederler cunku benim oglumda pek hazir degil hala bicok seyi benim yardimimla yapiyo.
ayrıca çocukları 2008 in ocak, şubat ve mart ayında doğmuş olan anneler eğer okuyorsanız bir şey söylemek isterrim sizlere de..siz de bizim seneye olacağımız durumdasınızdır şuanda ..sizler ne yaptınız gönderdiniz mi çocuklarınızı ilkokula?...
Merhaba sorunuzza cevap olmıycak ama bende 2009 kasım doğumlu oğlumu anasınıfına verdim.İki yıl gidicek bu kesin 3üncü yılda 70 aylık olucaz ben iki yıl anasınıfından sonra 70 aylık 1 e başlatırım diye düşünüyorum
merhaba,merhaba benim de 2009 kasım doğumlu kzıım var 45 aylık anasınıfına vermek istiyorum ama 48 aydan sonrakileride alıyorlarmış alırız ama ezilir dediler kendini ifade etmekte zorlanırmış kafam çok karışık ben zaten kendini ifade etmeyi öğrenmesi için göndermek istiyorum dil gelişimi çok iyi değil kötü etkilenecekse zaten istemem ama kış yaklaşıyor evde hep sıkılıyor sırf mutlu olacagını düşündügüm için göndermek istiyorum ama kararsız kaldım bu yıl giderse 2 yıl gitmiş olacak zaten seneye 57 aylık olcak 2 yıl sonra 69 aylık olcak 1. sınıfa başlıyacak normal oldugunu düşünüyorum ama yaşıtları aynı değil bazı çocuklar çok büyük 2008liler vardı mantıklı düşünemiyorum şuan
benim kızım 2009 şubat doğumlu bu yıl anaokuluna başladık. seneyede 1.sınıfa başlayacağız inşallah :)
birde oğlum var 2007 eylül doğumlu geçen yıl tam 60 aylıkken 1.sınıfa başladı. Biz hiç bir zorluk çekmedik çok şükür. 60-66 aylıklar ayrı
66-72 aylıklar ayrı sınıflara konulmuştu bizim okulumuzda. 5 çocuktan 4 tanesi okumaya geçememiş diyorsunuz yaaa saçma .
bizim sınıfımız 30 kişilkti ve sadece 4 öğrencimiz okumaya geçemedi. Buda çok normal zaten. Ayrıca benim oğlum 1.sınıfa başlamadan okul öncesi eğitimde almamıştı. Ama maşallah okumaya ilk geçenler arasındaydı.
Çocuklarımıza güvenelim lütfen onlar bizim zannettiğimizden daha akıllı ve daya uyumlular.
benim kızım 67 aylık ve okula başladı.bir sıkıntımız yok şimdilik tuvalet dışında.çünkü oturmalıya alışık.kvnin tuvaletinde öğrettim nasıl yapması gerektiğini ama okulda çorabını çok indirince direkt ona yapmış.okuldan aradılar gittim aldım.öğretmeniyle gitmiş zaten tuvalete.öğretmen tarif etmiş ama yapamamış kuzucum.ama sonrakileri yaptı.bir de sınıflara aylara göre düzenledikleri için hiç en küçük gibi durmuyor.bildiğim kadarıyla 60 aylıklar bile gidebildiği için hepsi yaşıt duruyorlar.bence göndermelisin.niye ömründen 1 yıl gitsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?