- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ben sanırım bırakmak zorunda kalacam bakacak maddi manevi gucum yok
Bunun için belki tepki çekebilirim ama benim şahsi görüşüm bazı kadınlarda annelik güdüsünün olmadığı yönünde. Konu sahibi de bu kadınlardan bir tanesi. Keşke 3 çocuk doğurmadan önce fark etseydi bunu ne diyeyim. Zavallı çocuklar.
yoo tepki çekecek bir şey yok zaten babaya bırakması en mantıklısı..
ilk yorumumda bu minvalde idi..
hatice kendisine kızılan durumun farkında bile değil..
kendisine acımakla o kadar meşgul ki..
Annelik güdüsünün olmadığını söylersem tepki çekerim diye düşünmüştüm. :) Babasına bıraksa da yine de o çocuklar anne sevgisinden mahrum kalacaklar, kendisinin önceliği çocukları değil. Liseli bekar bir kızmışçasına aşk meşk yaşamak istiyor, kim ne derse desin bir annenin böyle olması doğru değil. Aşk yaşamasında sorun yok ama bunun için çocuklarını geri plana atmak istemesi problem.
ne yaptın canım.Yüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin
Kadin ille birakacam diyor.
Millet akil veriyor hala daha sanirim birakacam felan filan.
Birakacaksan birak ne yapmaya calisiyosun.
Ustelik cocuklar daha yanindayken bunca soylenene ragmen o cocuklara nadil bakiyosun.
Yurtdisinda yasayip da caresizim demen de ayrica cokta inandirici degil.
Donme turkiyeye .
Turkiyeye donme istegin niye cocuklardan vazgecme istegin niye kal orda cocuklarin yaninda dursun.
Hayret bisey ya.
Baska seyler var gibi aklinda yoksa bu kadar imkana sahip olupta carasizim demen garip.
Ya babalarindan dolayi birakmak istiyon adama ders vermek(O dersi sen alirsin anca ama son pismanlik fayda etmrz)
Ya da kendine yeni bi hayat planin varki(cocuklar senin cocuklar )
Sen yine banlanırsın bdv de takılmaEmpati dedikçe bir gülme geliyo
Kadın dürüst en azından bayanlar yaşamak istiyorum diyor hakkı değil mi
Sen yine banlanırsın bdv de takılmakonu sahibine gelince bırakma hayatı yaşacaksan zamanında niye çocuk yaptın yazık günah onlara
En son aynı anda ban yedik konı sahibiyle empati kurmayı kabul etmeyince oly olmuştu sen empati için çabalama nolr:)Yok banlanmam empati kötü birşey mi ki
En son aynı anda ban yedik konı sahibiyle empati kurmayı kabul etmeyince oly olmuştu sen empati için çabalama nolr:)
Çocuk evliliği kurtarmaz süresini uzatır ahh biz kadınlar bunu bi anlaskDaha önce insanlar neden 3 çocuk dediğinde üçüz oldu demişti, böylece eleştirilerden yırtmıştı ama ben ya da başka biri bilmiyorum çocuklar hakkındaki tutarsızlığı önüne koymuştuk, o zaman insanlar sordu nedir yaşları diye ilkokul çağındalar dedi, burda da aynı şeyi demiş, bence olay sipsi bir kocaya 3.çocuğu doğurmak şeklinde, sanırım evlilik kurtulsun, zaten hırsı da bu yüzden, ben sana bir çocuk daha yapayım sen beni aldat, bende sana cocukları bırakırım ki hayatını yaşayama
Çocuklara baba da bakmaz, sanmam
3cocugum da yanimda olsun da kimse almasin varsin.Mesele zaten maddı sıkıntı değil bence, dediğin gibi yurtdışındaysa pek ala bakılır bebelere, mesele beni 3 cocukla kim alır bir daha, dert bu
Gerçi gene de empati yapmak lazım über empati
Hiç de pişman olmaz. Öyle bir vicdanı olsa bırakmaz.3cocugum da yanimda olsun da kimse almasin varsin.
Eger birakirsa oyle bi pisman olcakki
Baska bisey diyemiyorum.
Kendi istegiyle birakmak istiyo cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?