Çocukları babaya bırakmak

yoo tepki çekecek bir şey yok zaten babaya bırakması en mantıklısı..
ilk yorumumda bu minvalde idi..
hatice kendisine kızılan durumun farkında bile değil..
kendisine acımakla o kadar meşgul ki..

yoo tepki çekecek bir şey yok zaten babaya bırakması en mantıklısı..
ilk yorumumda bu minvalde idi..
hatice kendisine kızılan durumun farkında bile değil..
kendisine acımakla o kadar meşgul ki..

Annelik güdüsünün olmadığını söylersem tepki çekerim diye düşünmüştüm. :) Babasına bıraksa da yine de o çocuklar anne sevgisinden mahrum kalacaklar, kendisinin önceliği çocukları değil. Liseli bekar bir kızmışçasına aşk meşk yaşamak istiyor, kim ne derse desin bir annenin böyle olması doğru değil. Aşk yaşamasında sorun yok ama bunun için çocuklarını geri plana atmak istemesi problem.

herkesin doğuştan gelen annelik içgüdüsüne sahip olduğunu düşünmüyorum.
demek ki bazılarında anne olduğunda da farketmiyor..
ancak madem çocuk sahibi oldun artık hiç olmamış gibi davranayım kısmı vicdansızlığa giriyor bence.
karşımızda korkak ve güçsüz bir kadın var. kendi yaptıklarının sorumluluğunu bile üstlenmek istemeyen ..
o çocukları alıp tr ye getirse bile çocuklar ziyan olacak bence..

Yüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin
ne yaptın canım.
tr ye dönünce ne yapacaksın. nasıl ayakta duracaksın
çocukların sana kızmayacak mı bizi bıraktin diye. ne diyeceksin onlara

Konu bu noktaya geldi demek...gerçi perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler, çocuklar ikiz mi 2 artı 1 mi üçüz mü orası da hala muallak neyse

En doğrusu babalarıyla kalmalı dicem ama baba da pek elle tutulur bir tip değil gibi, devlet bakar artık

Dusunsenize cocuklari alacak ama yuk olarak gorecek, ayakbagi olarak dusunecek, babalarina olan sinirini hirsini onlara yansitacak. Hele bir de uc cocukla onu alacak adam olmazsa eyvah! Cocuklardan cikaracak her seyi.

Belki annelerinden uzak olmalari daha hayirli olur.

Kadin ille birakacam diyor.
Millet akil veriyor hala daha sanirim birakacam felan filan.
Birakacaksan birak ne yapmaya calisiyosun.
Ustelik cocuklar daha yanindayken bunca soylenene ragmen o cocuklara nadil bakiyosun.
Yurtdisinda yasayip da caresizim demen de ayrica cokta inandirici degil.
Donme turkiyeye .
Turkiyeye donme istegin niye cocuklardan vazgecme istegin niye kal orda cocuklarin yaninda dursun.
Hayret bisey ya.
Baska seyler var gibi aklinda yoksa bu kadar imkana sahip olupta carasizim demen garip.
Ya babalarindan dolayi birakmak istiyon adama ders vermek(O dersi sen alirsin anca ama son pismanlik fayda etmrz)
Ya da kendine yeni bi hayat planin varki(cocuklar senin cocuklar )

Mesele zaten maddı sıkıntı değil bence, dediğin gibi yurtdışındaysa pek ala bakılır bebelere, mesele beni 3 cocukla kim alır bir daha, dert bu

Gerçi gene de empati yapmak lazım über empati

En son aynı anda ban yedik konı sahibiyle empati kurmayı kabul etmeyince oly olmuştu sen empati için çabalama nolr:)

Daha önce insanlar neden 3 çocuk dediğinde üçüz oldu demişti, böylece eleştirilerden yırtmıştı ama ben ya da başka biri bilmiyorum çocuklar hakkındaki tutarsızlığı önüne koymuştuk, o zaman insanlar sordu nedir yaşları diye ilkokul çağındalar dedi, burda da aynı şeyi demiş, bence olay sipsi bir kocaya 3.çocuğu doğurmak şeklinde, sanırım evlilik kurtulsun, zaten hırsı da bu yüzden, ben sana bir çocuk daha yapayım sen beni aldat, bende sana cocukları bırakırım ki hayatını yaşayama
Çocuklara baba da bakmaz, sanmam

Ben mi polyannamıyım ki?
3.çocukla niye seni kimse almasın ?
Bal gibi de alır aşk da yaşanır herşey de yaşanır ya...hatta böylece gelecekteki talipleri ayıklaman çok daha rahat olur
Hemen belli eder kendini :)

Ha ama diyosan ki benim istediğim çocuğumu istemiyor...senin parçanı...senin can yarını ha o zaman miden geniş epeyce
Fıtratın gereği....

Çocuk evliliği kurtarmaz süresini uzatır ahh biz kadınlar bunu bi anlask

Mesele zaten maddı sıkıntı değil bence, dediğin gibi yurtdışındaysa pek ala bakılır bebelere, mesele beni 3 cocukla kim alır bir daha, dert bu

Gerçi gene de empati yapmak lazım über empati
3cocugum da yanimda olsun da kimse almasin varsin.
Eger birakirsa oyle bi pisman olcakki
Baska bisey diyemiyorum.
Kendi istegiyle birakmak istiyo cunku.

Bugun muge anlida vardi bitane
Eski kocasi olmeden once kadin baskasiylada birlikte olmus.
Kimden bilmiyo cocuk.dna testi yapildi diget adamdan cikti.
Simdi yasadigi adamlada 1aylik oglu olmus.
Dna testinde babasi cikan adam ben bakamam yurda veririm dedi.
Olen kocanin ailesi cocuk bizim degil biz istemiyoz dedi.
Kadin ben cocugumu istiyorum dedi .
Simdi dini nikahla yasadigi adam programa baglanip ben kabul etmiyorum secimini yapsin ya cocugu ya ben dedi.
Cocuk kaldimi ortada 9yasinda daha.
Sosyal hizmetler devreye girdi en son.

Eger baska adam icin yada yeniden evlilik icin dusunuyosan birakmayi inan hicbir erkek icin degmez.
Cocuklar yaslari kac.
Yuregin dayanmaaz boyle bi yuku kaldiramazsin.cikar aklindan. 3 cocugunla dimdik kimseye ihtiyac duymadan yasamaya basla.onlatin gelecegi icin planlar yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…