- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.248
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bıraktıktan sonraki planın ne ?
Psikolojik destek alıyor musun ya da bir tedavi / teşhisin var mi ?
Tam boşanma oldu mu , nafaka, tazminat almayacak misin? Ailen var mi ?
Dünyaya hoşgeldiiiiinnnn, demeyen var gülüm, bir anne kız olayı vardı medyaya yansımıştı, anne ayrılıyor kızını babaya bırakıyor, baba anne için öldü diyordu galiba, seneler sonra babaannesinden olayın iç yüzünü öğrenip annesini buluyor kız, anne yeni evliliğini ve yeni evliliğinden olan çocuklarının huzurunu bozuyor diye kızla davalık olmuştu.Bu koca meraki nedir cidden? Cocuklar yaninda olmasa da yeni tanistigin birine cocugum var demez mi insan? 3 cocuk saklanacak mi yani algilayamadim ben.
Bu koca meraki nedir cidden? Cocuklar yaninda olmasa da yeni tanistigin birine cocugum var demez mi insan? 3 cocuk saklanacak mi yani algilayamadim ben.
Hey masallahDünyaya hoşgeldiiiiinnnn, demeyen var gülüm, bir anne kız olayı vardı medyaya yansımıştı, anne ayrılıyor kızını babaya bırakıyor, baba anne için öldü diyordu galiba, seneler sonra babaannesinden olayın iç yüzünü öğrenip annesini buluyor kız, anne yeni evliliğini ve yeni evliliğinden olan çocuklarının huzurunu bozuyor diye kızla davalık olmuştu.
Annenize helal olsun ne guzel bir iyilik yapmis.Hey masallah
Valla sastim kaldim ablam ya
Benim babam da iki kizinin velayetini almis ilk esinden ayrilirken, annemle tanisinca ilk soyledigi sey onlar olmus, annem bakti ikisine de, el kadar bebelermis.
Benim de bir oglum var, Allah gostermesin ben de bosanabilirim,baskasini sevebilirim evlenebilirim. Neyin garantisi var ki? Ama cocuk bu atilmaz. İs bolumu yapar bakarsin eski esinle. Yok yapamiyorsan da vicdansizsindir kimse kusura bakmasin. Bir sevisme ugruna bu yapilmaz insan evladina
Cok sagolun, isteyerek yaptigini soyler halaAnnenize helal olsun ne guzel bir iyilik yapmis.
Hey masallah
Valla sastim kaldim ablam ya
Benim babam da iki kizinin velayetini almis ilk esinden ayrilirken, annemle tanisinca ilk soyledigi sey onlar olmus, annem bakti ikisine de, el kadar bebelermis.
Benim de bir oglum var, Allah gostermesin ben de bosanabilirim,baskasini sevebilirim evlenebilirim. Neyin garantisi var ki? Ama cocuk bu atilmaz. İs bolumu yapar bakarsin eski esinle. Yok yapamiyorsan da vicdansizsindir kimse kusura bakmasin. Bir sevisme ugruna bu yapilmaz insan evladina
hic cevap yazmamistim ama su mesaji okuyunca sanirim.asil dersin ozgurlugun. birkac konunda da bahsetmissin. ne diyeyim Allah dogru karar aldirsin ama evlatlarin icin en dogrusu olsun. yoksa ozgurlugu icin evlatlarindan vazgecme dusuncesi icinde olan biri icin dogru seyler temenni edemeyecegimAklımın bi köşesinde yapsammı diyorum özgür olurum tekrar diyorum bu adam hiç olmamıs gibi hiç hayatıma girmemiş gibi olur diyorum ama her cocuk gordugumde isimlerini her duyusumda her sabah ogle aksam gece naptılar iyilermi kim bakıyo ne haldeler diye dusunmekten ozgurlugu unutur deliririm heralde
UcuzmusSizin bazı yorumlarınızı okudum. Şimdi eski eşiniz çalışmıyorsa nasıl bakacak çocuklara?
Ayrıca 3 çocukla boşanmİş bir kadın olmak olayına çok takılmayın. Ama bence çocukları veririm diye düşünmektense asıl onlara nasıl bakarım nasıl bir gelecek sumarım ayaklarımın üstünde nasıl dururum diye düşünün.
Özgür bir kadın olma fikri aklınızın bir ucunda vardı ise keşke 3 çocuk doğurmasaydınız çünkü insan bir çocukla bile özgür olmuyor. Anne olmak bu demek zaten
ben zaten öyle bir şey düşünmüyorum henüz.bugün karar versem 2-3 sene sonra ancak. Ama ben öyle sadece anneye bağlı bir çocuk yetiştirmem zaten, benim misal babamla bağım daha özeldi. Babamın kattıkları daha fazladır çocukken ve bütün anılarım onunladır. Çocukken boşansalardı babamda kalmak isterdim %100, o yüzden böyle genel geçer sözler, abartılı annelik sözleri bana boş geliyor. Annenin bırakmak istemesi ne kadar kötüyse babanın bırakmak istemesi de o kadar kötüdür benim için. Ne anne baba olabilir ne baba anne. Bu yüzden bir çocuktan anneyi mi babayı mı mahrum bırakılacağı konuşulacaksa bu çocuklara sorulmalı, genel geçer mahalle baskılarıyla belirlenmemeli.Evet çocuk anneye ait degildir. Babaya da ait değildir aslında bağımsız bireydir. Ama çocuğun anne ile olan bağı çok daha özeldir. Bu yüzden bir annenin çocuklarından vazgeçmek istemesi dehşet ötesi. Hem de bu kadar kolayca ifade edebilmesi. Yanılmıyorsam sende anne olup olmamak arasindasin bu aralar. Su konuya yaptığın yorumlardan sonra anladım ki bence hazır değilsin. Belden alta vurmak değil amacım. Beni az çok bilirsin. Anneliğin verdiği o sevgi sorumluluk duygusu babasi da var yarisi da onun diyebileceğimiz türden değildir. Sende bunu bu kadar kolay ifade edebiliyorsan lütfen kararını gözden geçir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?