- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ben sanırım bırakmak zorunda kalacam bakacak maddi manevi gucum yok
Zaten milletçe psikolojimiz belli, bi de bu hanım sinir hastası edecek bizi ya.Mune yalvarıyorum bu konuyu kapatın bu üye psikoloji bırakmadı bizde.
Yurt disinda kalmaya devam edersen gucun olur. Turkiyeye donmek zorunda degilsin ki donmezsen cok daha iyi olur
Pesinde oldugu adamin da cocugu vardi ,ille evlenecekse cocuklariyla beraber evlenir bir insan ne var yani valla ben anlamiyorum bu haticeyidönmek zorunda orada tekrar evlenme şansı yok..
Konuya bakmayayim diyorum sonra belki kızlar çocuklarım için herşeye razıyım gibi bir mesaj vardır diye bakıyorum.Zaten milletçe psikolojimiz belli, bi de bu hanım sinir hastası edecek bizi ya.
Konuda devam eden kişisel bir tartışma, hakaret, küfür vb olmadığı, konu sahibesi kapatılmasını talep etmediği sürece konu kapatamayız.Mune yalvarıyorum bu konuyu kapatın bu üye psikoloji bırakmadı bizde.
Pesinde oldugu adamin da cocugu vardi ,ille evlenecekse cocuklariyla beraber evlenir bir insan ne var yani valla ben anlamiyorum bu haticeyi
Çocuklu kadın için tek bir düşünce vardır o da çocuklarıyla beraber olmak.Yüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin
Sen bunca insanı sinir hastası etmeye mi uğraşıyorsun ya...Yüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin
nedense bu söylediyin hic samimi gelmiyor.samimi degilsin rol yapmaYüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin
Yüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin
Ne demek istediğinizi anlamasam da çocuğun anneye ait olduğunu düşünmüyorum. Baba da anne de eşit oranda sorumludur bence. Tabi toplumda ağalar gibi yetişmiş erkeklerden dolayı babalar yan gelip yatar, zerre sorumlulukları yoktur. En fazla alt değiştirir, bir kaç saat bakıcılık yapar.
Böyle babaya ben de bırakmam.
Bu koca meraki nedir cidden? Cocuklar yaninda olmasa da yeni tanistigin birine cocugum var demez mi insan? 3 cocuk saklanacak mi yani algilayamadim ben.adamın boşanacağını sanmam.. yeni biriyle tanışırsam istemezse diye kendisini garantiye almak istiyor.
yoksa yazıldı çocuk başı devlet para veriyormuş zaten çalışmasına bile gerek yok nafaka da cabası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?