Çocukları babaya bırakmak

Zaten milletçe psikolojimiz belli, bi de bu hanım sinir hastası edecek bizi ya.
Konuya bakmayayim diyorum sonra belki kızlar çocuklarım için herşeye razıyım gibi bir mesaj vardır diye bakıyorum.

Taa iki yıl önceki konusunda bile çocukları bırakmaktan bahsetmiş konuyu açış amacı belli.

Sinir bozdu yeterince.

Mune yalvarıyorum bu konuyu kapatın bu üye psikoloji bırakmadı bizde.
Konuda devam eden kişisel bir tartışma, hakaret, küfür vb olmadığı, konu sahibesi kapatılmasını talep etmediği sürece konu kapatamayız.
Okumayın pas geçin, bakın ben etiketlenmediğim veya bir yorum kiblenmedikçe girmiyorum çünkü biliyorum çocuklar terk edilecek, siz burada uğraşıyorsunuz ama belki çocuklar için böylesi daha hayırlı.

Allah o sabilerin yar ve yardımcısı olsun.

Yüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin

Pesinde oldugu adamin da cocugu vardi ,ille evlenecekse cocuklariyla beraber evlenir bir insan ne var yani valla ben anlamiyorum bu haticeyi

adamın boşanacağını sanmam.. yeni biriyle tanışırsam istemezse diye kendisini garantiye almak istiyor.
yoksa yazıldı çocuk başı devlet para veriyormuş zaten çalışmasına bile gerek yok nafaka da cabası..

Yüreğime bıçak saplanıyo kolaymı sanıyosunuz 2 dusunce arasında gidip geliyorum bırakmak kolaymı sanıyosunuz yapabilsem kolayca buraya konu bile acmaz bırakırdım direk demekki basit değil benim icin
Çocuklu kadın için tek bir düşünce vardır o da çocuklarıyla beraber olmak.

Dediğim gibi ne siz ne eşiniz, sadece o sabilerin günahsız yavruların yardımcısı olsun Allah.

Sen bunca insanı sinir hastası etmeye mi uğraşıyorsun ya...
Konu açtın insanlar sana yalvardı hala bırakacağım diyorsun neyine basit değil??
Gayet basit senin için.
Acıyorum o yavrulara.

nedense bu söylediyin hic samimi gelmiyor.samimi degilsin rol yapma

Bıraktıktan sonraki planın ne ?

Psikolojik destek alıyor musun ya da bir tedavi / teşhisin var mi ?

Tam boşanma oldu mu , nafaka, tazminat almayacak misin? Ailen var mi ?

Evet çocuk anneye ait degildir. Babaya da ait değildir aslında bağımsız bireydir. Ama çocuğun anne ile olan bağı çok daha özeldir. Bu yüzden bir annenin çocuklarından vazgeçmek istemesi dehşet ötesi. Hem de bu kadar kolayca ifade edebilmesi. Yanılmıyorsam sende anne olup olmamak arasindasin bu aralar. Su konuya yaptığın yorumlardan sonra anladım ki bence hazır değilsin. Belden alta vurmak değil amacım. Beni az çok bilirsin. Anneliğin verdiği o sevgi sorumluluk duygusu babasi da var yarisi da onun diyebileceğimiz türden değildir. Sende bunu bu kadar kolay ifade edebiliyorsan lütfen kararını gözden geçir.

Bu koca meraki nedir cidden? Cocuklar yaninda olmasa da yeni tanistigin birine cocugum var demez mi insan? 3 cocuk saklanacak mi yani algilayamadim ben.

Konu sahibi, cocuklar bagimsiz bireyler evet ,yanilmiyorsam ilkokul cagindalardi. İlle evlenirsin bosandiktan sonra,kendine biraz zaman ver,afedersin acimasiz yorum yapmak istemiyorum ama bir erkekle birlikte olmak hayati paylasmak icin ille nikaha ihtiyac yok,ne demekistedigimi anlaMissindir sanirim. Cocuklarin ileirtibati koparma,babalarina da giderler sende de kalirlar. Ayni ulkede olmalisiniz ama otur konus babalariyla. İs bolumu yaparsiniz, ne tamamen birakirsin onlari ne de tum sorumlulugu uzerine alirsin boylece. İs bulur calisirsin, Turkiyeye donme,yurt disinda imkanlar daha genis. Sevgiliyi orda da bulursun bu kadar acele etmedaha bosanmadin bile,kendine biraz zaman ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…