- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bir arkadaşım 2 çocuğunu eşine bıraktı. Adam aldattı vs bi ton kötülük etti kıza. Yeter be çekemem dedi tamamen bitirdi. Şimdi evli ve mutlu. Çocuklar da anneyi de anneanne dedeyi de görüyor sık sık. Duruma göre neden olmasın yani hep kadınlar mı yüklenmeli bütün yükü sanki? Zaten yüreğinde taşır anne her türlü biraz da baba sırtında taşısın .... uzaklık konusunda bişey diyemiyorum ama, o çok zor, eski eltimin kızlarını özleyen bir 'hiçkimse' olarak bunu biliyorum...
Yengeniz goruyomu cocukları kac sene oldu çaresiz mi kaldı sevgilisi icinmi bıraktı peki abiniz evlencekmi baskasıylaaynı şeyi benim yengem yaptı. 2 çocuğu da ağbime bıraktı kendine düzen kurdu hayatını yaşadı sevgilisiyle. Vay be ben de Nasıl yapabilir bir anne bunu diyordum. Böyle yapıyormuş demek ki. Allah yolunuzu açık etsin. Evlatlarını bırakabilecek bir anne işe büyüyeceklerine onları gerçekten düşünen bir aile ile büyüsünler bence de...
Kesinlkle ilgisi yok onunla o konudan beri gorusmedimOnceki konularinizi acmak gibi olmasin ama bir yerde evli olan eski sevgilinizle hergun telefonda konustugunuzu yazmistiniz.
Cocuklari babaya birakmak istemenin bu adamla bir ilgisi var mi?
Onlar da baba ama demi kendi nefsani duyguları icin baska kadına nasıl gidiyo rahatca cocuklarını bırakıp bu mu babalıkBu arada anneler kutsaldır falan demiyorum ben. Ama bir köpek bile doğurduklarına bakıyorsa bir insan her türlü bakar. O yüzden diyorum, doğamıZda yok çocukları bırakıp çekip gitmek, hiç bir dişinin. Babalar ayrı. Bu konuda eşitlik olamaz, onlar doğurmuyorlar neticede
Onlar da baba ama demi kendi nefsani duyguları icin baska kadına nasıl gidiyo rahatca cocuklarını bırakıp bu mu babalık
Onlar da baba ama demi kendi nefsani duyguları icin baska kadına nasıl gidiyo rahatca cocuklarını bırakıp bu mu babalık
Babalikta annelikte bu değil. Eşinin öyle yapması onun sorunu, sen onun tepkilerine Gore mi karar vereceksin? Nasıl gözün arkada kalmaz? Eminimki 2 sene sonra başkasından tekrar çocuk yaparsın.Onlar da baba ama demi kendi nefsani duyguları icin baska kadına nasıl gidiyo rahatca cocuklarını bırakıp bu mu babalık
5 yıldır çocuklar ağbimde. Ağbim yurt dışında yaşıyor. Yengem pek görmez çocuklarını. Zaten bırakıp giden bir anne görmemeyi göze almıştır. Açık konuşayım mı; bu konu ay Nasıl dayanırım konusu değil. Ben atarım kendimi yerlere parçalarım kendimi de vermem evladımı kimseye.Yengeniz goruyomu cocukları kac sene oldu çaresiz mi kaldı sevgilisi icinmi bıraktı peki abiniz evlencekmi baskasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?