Çocukları babaya bırakmak

Bana cok sogukkanli geldiniz malesef nasil dayancam derken bile soguksunuz cok yazik.
Ayrildigimda hic bir sekilde bakamayacaksam hiiicc hiic oluru yoksa ayrilmam otururum evimde cocugumu birakmam.ama tabi hic bir cikar yolun olmamasi istisna bi durum bence.
Isteyen anne cocuklarini alir calisir cabalar bakar.
Malesef sizin oyle bi niyetiniz yok

aynı şeyi benim yengem yaptı. 2 çocuğu da ağbime bıraktı kendine düzen kurdu hayatını yaşadı sevgilisiyle. Vay be ben de Nasıl yapabilir bir anne bunu diyordum. Böyle yapıyormuş demek ki. Allah yolunuzu açık etsin. Evlatlarını bırakabilecek bir anne işe büyüyeceklerine onları gerçekten düşünen bir aile ile büyüsünler bence de...

annesinden ayri buyumus ve suan iki evladi olan biri olarak size diyorumki ne olursa olsun evlatlarinizi birakmayin birakmayin birakmayin boyle bir soruyu soruyor olmaniz bile bir anne olarak beni cok uzdu ne demek birdaha gorememe ihtimalim var aman yarabbim yaa neyse ben susuyum en iyisi allah o yavrular hakkinda hayirli neyse onu versin

Çünkü anneler çocuklarını bırakamaz, doğamızda böyle bir şey yok. Arkadaşınızın mutlu olduğunu sanmıyorum

Lisedeki sevgilinizle hala gorusuyorsaniz, o da bosanacak ve yeni bir hayat kuracaksaniz, birakin baba da kalsinlar. Nasil olsa birakip donunce cocuklarinizi bir daha goremeyeceksiniz.. en azindan yurt disinda egitim, vs acisindan daha iyi bir hayatlari olur !!
Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama yurt disinda esinden ayri olanlar aldiklari devlet destegi ile ve de calisarak gayet iyi gecinebiliyorlar.
Ha bu arada ben gerekirse evlere temizlige gider, tuvalet temzlerdim.

Yengeniz goruyomu cocukları kac sene oldu çaresiz mi kaldı sevgilisi icinmi bıraktı peki abiniz evlencekmi baskasıyla

Bu arada anneler kutsaldır falan demiyorum ben. Ama bir köpek bile doğurduklarına bakıyorsa bir insan her türlü bakar. O yüzden diyorum, doğamıZda yok çocukları bırakıp çekip gitmek, hiç bir dişinin. Babalar ayrı. Bu konuda eşitlik olamaz, onlar doğurmuyorlar neticede

eski konularına baktım, sanırım sevgiliniz için bırakacaksınız.
Belki de hayırlısı budur. Daha çocuklara kim bakacak onu bile bilmeden, onlardan vazgeçmişsiniz.

Onlar da baba ama demi kendi nefsani duyguları icin baska kadına nasıl gidiyo rahatca cocuklarını bırakıp bu mu babalık

Onlar da baba ama demi kendi nefsani duyguları icin baska kadına nasıl gidiyo rahatca cocuklarını bırakıp bu mu babalık

başka birinin babalığını sorgulayacak en son kişisiniz..

herkes anne olmasın yahu, bir sınavı/ testi bir şeyi olsun ama herkes anne olmasın.. verin babalarına en azından kendilerine değer veren birinin yanında büyüsünler.. bu ne soğukkanlılık, pes!

Babalikta annelikte bu değil. Eşinin öyle yapması onun sorunu, sen onun tepkilerine Gore mi karar vereceksin? Nasıl gözün arkada kalmaz? Eminimki 2 sene sonra başkasından tekrar çocuk yaparsın.

Yengeniz goruyomu cocukları kac sene oldu çaresiz mi kaldı sevgilisi icinmi bıraktı peki abiniz evlencekmi baskasıyla
5 yıldır çocuklar ağbimde. Ağbim yurt dışında yaşıyor. Yengem pek görmez çocuklarını. Zaten bırakıp giden bir anne görmemeyi göze almıştır. Açık konuşayım mı; bu konu ay Nasıl dayanırım konusu değil. Ben atarım kendimi yerlere parçalarım kendimi de vermem evladımı kimseye.

Ben olsam birakamam.. Hem de ülke değiştirme, uzaklara gitmek.. Allah göstermesin. Hiçbir anneyi de buna mecbur etmesin.

Şartları zorlamak gerek diye dusunuyorum.. Çocukların babadan ziyade anneye ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…