Çocukları babaya bırakmak

Eşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?
Çocuklarının yaşı daha çok küçük. Ayrıca sen gidersen kimin bakacağını bile bilmiyorsun. Üstelik aynı ülkede bile olmayacaksınız ve sen bu durumda babaya bıraksam mı diye mi düşünüyorsun. Ben olsam asla bırakmam. O çocuklar için zaten nafaka alacaksın. Sen de girer bir işe çalışırsın. Git apartmanların merdivenini sil, tuvalette bekçilik yap ama o çocukları annesiz büyütme.

Çünkü anneler çocuklarını bırakamaz, doğamızda böyle bir şey yok. Arkadaşınızın mutlu olduğunu sanmıyorum
Mutlu, çünkü diğer türlüsünü de denedi ve yapamadığını gördü. Herkes aynı yükü taşıyabilecek güçte değildir, o kaldırabileceği hayatı seçti ve çocukları yaşlarına rağmen çok olgundu şükür ki..

Abinizin hayatında biri varmı ? Cocuklara kim bakıyo orda o zaman yengenizde yurtdısında bırakıp mı döndü cocuklarını

Hep bosanmalarda cocuklar kadinin sirtina yük kaliyor. Adam bekar gibi devam ediyor neredeyse. O dogurmus, bu dogurmamis diye birsey yok. Cocuklar her iki kisinin neticede. Neden hep kadın mucadale etsin ki? Ama yurtdisindan buraya gelip cocuklari bir daha hic gormeme ihtimalini göze almanız çok çok yanliş. Evet babada bu sorumlulugu alsin ama bu demek degil ki birakip gidin bidahada görmeyin. Bu vicdansizlik olur olsa olsa

uzuldum
İnsallah vicdan sahibi birileri bakar o cocuklara
Zira yurtdisinda olacaklar, Turkiyede olmalarindan iyidir
Benim annem de babamin iki kizina bakti, buyuttu. Kizlar anneleriyle gorusuyorlar ama 20 yasindan sonra basladilar gorusmeye. Tercih meselesi

Bu soruyu sorabiliyorsanız bırakın zaten.
Artı 1000 beğeni demek istedim

Konu sahibi benim aklıma onlardan ayrı kalma ihtimali geldiği anda dahi (ölüm hastalık kaza vs ile) tırnaklarım çekilir gibi acı hissediyorum siz tamamen bırakmaktan bahsediyorsunuz?
Bir şey diyemiyorum...

Ben sizi bilmem ama çocuklara yazık olur. En kötü anne bile annesizlikten iyidir. Hiç değilse annem var ama kötü der. Öteki türlü o eksikliğin yerini hiç bir şey dolduramaz. Annesiz üyeler var, daha fazla yazmak istemiyorum.

Sizin açınızdan empati kuramıyorum. Benim için bırakmak demek anca benim ölmem demek.

Onceki konularinizi acmak gibi olmasin ama bir yerde evli olan eski sevgilinizle hergun telefonda konustugunuzu yazmistiniz.
Cocuklari babaya birakmak istemenin bu adamla bir ilgisi var mi?
Konu sahibi cevap versin lütfen.. Önceki konularda olduğu gibi kendimizi yerinize koyup üzülüyoruz, icsellestiriyoruz. İyi niyetimiz yine suistimal mi ediliyor ???

Yapamıyorum icim el vermiyo 1 gun bırakamayan ben nasıl yapacam

kim bakabiliryorsa onda kalsın ama sizinde çocukları görmeye onlarında size ihtiyacı var bilemiyorum doğru olmaz gibime geliyor

Yeniden evlendi ve mutlu ha? Cocukları goruyomu cocuklar kimle buyuyo

Ne kadar kolay söylüyorsun kardeşine annesine baktırır diye ?? Bi kendine gel komşu çocuğu değil kendi evlatların ixin konuşuyorsun. Seninle beraber kuru ekmek soğan yesinler ama ne demek bakamam hiç gormicem. Ben aynen kuru soğan yerdim ama evladimdan ayıramaz beni kimse. Nasıl için rahat olcak onlara baktırır derken ??? Senin verebileceğin ilgiyi verebilir mi başkası

Neden? Hiç tanımadınızmı kimle buyudunuz

Yapamıyorum icim el vermiyo 1 gun bırakamayan ben nasıl yapacam

arkadaşım konuyu ne amaçla açtın anlamadım..
için el vermiyorsa yanına alacaksın..
iki hikmetten biri başka şansın yok ki..
babaanne hala iyi insanlarsa onlara bırak senin 3 çocukla yapabilecek dirayetin yok ziyan edeceksin onları..
alır gidersin çocukları yarın eski sevgilin arar adam seni 3 çocukla istemez hırsını onlardan çıkarırsın gibi bir halin var..

Benimkiler 23 ve 19 yaşında tatile bile 5-6 günden fazla gitmem.Geçen sene arkadaşlar 10 gün kaldı ben 6 gün.
Allah yokluklarını göstermesin.Onlar beni bırakıp kendi yollarına gidene kadar ben onları bırakmam

Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…