- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Çocuklarının yaşı daha çok küçük. Ayrıca sen gidersen kimin bakacağını bile bilmiyorsun. Üstelik aynı ülkede bile olmayacaksınız ve sen bu durumda babaya bıraksam mı diye mi düşünüyorsun. Ben olsam asla bırakmam. O çocuklar için zaten nafaka alacaksın. Sen de girer bir işe çalışırsın. Git apartmanların merdivenini sil, tuvalette bekçilik yap ama o çocukları annesiz büyütme.Eşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?
Mutlu, çünkü diğer türlüsünü de denedi ve yapamadığını gördü. Herkes aynı yükü taşıyabilecek güçte değildir, o kaldırabileceği hayatı seçti ve çocukları yaşlarına rağmen çok olgundu şükür ki..Çünkü anneler çocuklarını bırakamaz, doğamızda böyle bir şey yok. Arkadaşınızın mutlu olduğunu sanmıyorum
Abinizin hayatında biri varmı ? Cocuklara kim bakıyo orda o zaman yengenizde yurtdısında bırakıp mı döndü cocuklarını5 yıldır çocuklar ağbimde. Ağbim yurt dışında yaşıyor. Yengem pek görmez çocuklarını. Zaten bırakıp giden bir anne görmemeyi göze almıştır. Açık konuşayım mı; bu konu ay Nasıl dayanırım konusu değil. Ben atarım kendimi yerlere parçalarım kendimi de vermem evladımı kimseye.
Artı 1000 beğeni demek istedimBu soruyu sorabiliyorsanız bırakın zaten.
Konu sahibi cevap versin lütfen.. Önceki konularda olduğu gibi kendimizi yerinize koyup üzülüyoruz, icsellestiriyoruz. İyi niyetimiz yine suistimal mi ediliyor ???Onceki konularinizi acmak gibi olmasin ama bir yerde evli olan eski sevgilinizle hergun telefonda konustugunuzu yazmistiniz.
Cocuklari babaya birakmak istemenin bu adamla bir ilgisi var mi?
Yapamıyorum icim el vermiyo 1 gun bırakamayan ben nasıl yapacamsiz maddi kaygılarla değil çocuklar ayak bağı olur beni kim alır 3 çocukla sebebiyle bırakmak istiyorsunuz ..
zaten önceki konunuz da bunu açık açık yazmıştınız..
bence babaya bırakın çocukları en sağlıklısı bu gibi ..
Yeniden evlendi ve mutlu ha? Cocukları goruyomu cocuklar kimle buyuyoMutlu, çünkü diğer türlüsünü de denedi ve yapamadığını gördü. Herkes aynı yükü taşıyabilecek güçte değildir, o kaldırabileceği hayatı seçti ve çocukları yaşlarına rağmen çok olgundu şükür ki..
Neden? Hiç tanımadınızmı kimle buyudunuzAnnem de beni bıraktı
Üstelik ben 2 aylıkken ve ayağım alçılıyken
Büyüdüm ama Nasıl bir de bana sorun
Şimdi 36 yaşındayım
Halen içimde bir kimsesizlik
Değersizlik
Yapayalnızlık
Buraya ait değilim olgusu
Her mutluluğum yarım
Ne diyeyim ki...
Yapamıyorum icim el vermiyo 1 gun bırakamayan ben nasıl yapacam
Artı 1000 beğeni demek istedim
Konu sahibi benim aklıma onlardan ayrı kalma ihtimali geldiği anda dahi (ölüm hastalık kaza vs ile) tırnaklarım çekilir gibi acı hissediyorum siz tamamen bırakmaktan bahsediyorsunuz?
Bir şey diyemiyorum...
Kıyamıyorum zaten yavrularımaNe kadar kolay söylüyorsun kardeşine annesine baktırır diye ?? Bi kendine gel komşu çocuğu değil kendi evlatların ixin konuşuyorsun. Seninle beraber kuru ekmek soğan yesinler ama ne demek bakamam hiç gormicem. Ben aynen kuru soğan yerdim ama evladimdan ayıramaz beni kimse. Nasıl için rahat olcak onlara baktırır derken ??? Senin verebileceğin ilgiyi verebilir mi başkası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?