- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ne yapçaksın ağbimin özelini bu kadarAbinizin hayatında biri varmı ? Cocuklara kim bakıyo orda o zaman yengenizde yurtdısında bırakıp mı döndü cocuklarını
Tabiki görüyor, babaanne bakıyor hafta sonları anneanne yada anne yanına geliyor çocuklar. Muhakkak görüşüyorlar sık sık. Ama sorumluluk babada ve kv'de. Zor bir durum olduğu tartışmasız, ama kimse bundan dolayı anneyi suçlayamaz bence...Yeniden evlendi ve mutlu ha? Cocukları goruyomu cocuklar kimle buyuyo
arkadaşım konuyu ne amaçla açtın anlamadım..
için el vermiyorsa yanına alacaksın..
iki hikmetten biri başka şansın yok ki..
babaanne hala iyi insanlarsa onlara bırak senin 3 çocukla yapabilecek dirayetin yok ziyan edeceksin onları..
alır gidersin çocukları yarın eski sevgilin arar adam seni 3 çocukla istemez hırsını onlardan çıkarırsın gibi bir halin var..
Su mesajindan sonra sana hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum o yüzden konunu terkediyorum. Sen kocan sevgilisiyle rahat edemesin diye çocuklarını başından atmak istiyosun. Yazık senin givi anneye. Her doğuran anne olamıyor isteKıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Merak ettim deKıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Hincini cocuklardan alacaksin yani? Cok yazik.Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Aksine hep görüştük halen gelir gider ama boşanır boşanmaz evlendiNeden? Hiç tanımadınızmı kimle buyudunuz
Ufff neden anlattin icim parcalandiAksine hep görüştük halen gelir gider ama boşanır boşanmaz evlendi
4 çocuklu bir adamın4. Karısı oldu
O çocuklar hepsi erkekdi hep altlarını ıslattılar
Askerlik çağında bile altlarına kaçırırlardı
Annem yıkardı yatak yorgan altlarına çarşaf sererdi
25 sene çekti o Ada'mı içki dayak herşey vardı
Mahkeme kararı ile beni alırdı
Ben ordayken döverdi annemi
Öldü gitti pislik Hakkı'mı helal etmiyorum o Ada'ma
Annem aynı tas aynı Hamam en birincil önceliği kendisi
Ben bir enkazmışım ne hissetmiş ne yaşamışım zerre umuru değil
Bende işte yavrularıma karşı " bu dedeniz bu da anneanneniz" diyebilmek adına görüşüyorum anne ve babamla...
Elimde yüreğimde titriyo yazarken o gücü kendimde bulamıyorum zaten onlar benim parçam gibi insan parçasını nasıl bırakırkiBöyle bir konu aciyorsan...
Elin titremediyse...
Yüreğin ikiye değil bin parçaya bolunmediyse...
Gözyaşi dokmediysen...
Bu kadar rahat Türkiye ye doneceksen
Bırak babasına...
Sen bırak...
Senin bırakman lazım. ..
Ben ise gerekirse iki işte birden çalışırım...
Soğuk demem sıcak demem...
Köpekler gibi aglasam da...
Yavrularimi asla asla asla kimseye bırakmam...
Çünkü kimse onlara; benim gibi bakmıyor...
Benim gibi koklamiyor...
Benim gibi öpmüyor...
Benim elim el vermedi yazmaya...siz maddi kaygılarla değil çocuklar ayak bağı olur beni kim alır 3 çocukla sebebiyle bırakmak istiyorsunuz ..
zaten önceki konunuz da bunu açık açık yazmıştınız..
bence babaya bırakın çocukları en sağlıklısı bu gibi ..
Dayanırsınız.Ama nasıl dayanacam sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?