Çocukları babaya bırakmak

Ozgur olmaktan ne anladıgı da kısıden kısıye degısır kımı 3 cocuguyla ozgurdur. Kımı 3 cocugugla ozgurlugu baskalarının yanında gızlı saklı maceralarda arar..

Özgür olacağını sanarak kendini hapishaneye kapattigini fark ettiğinde..

Lütfen çocuklarımi özlüyorum diye konu açma Hatice...

Bana bisey olsa cocuguma nolur. Dusuncesinden kendimi alamazken hergun bunlari dusunurken.

Siz cocuklari babalarina birakicam deyip, ve kimin bakicagini bile bilmiyorsunuz.

İnanin yargilamak istemiyorum. Ama o cocuklar ne olucak bir hala babaanne ne kadar bakabilir.

Bir anneden baska kim sevgi verebilir. Vee kim koruyabilir.

Yazik uzuldum hayata bir sifir geride basliyolar.

Sizden rica ediyorum ve yalvariyorum. Tekrar bir cocuk daha yapmayin.

Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
neden illa Türkiye'ye dönmek istiyorsun?

çocukların yük hissi veriyorsa bence de babalarına bırak.
çünkü biraz bunaldığında belli ki hıncını çocuklarından çıkaracaksın, ayak bağı oldular diye.

onları bırak ki bekar kız gibi hemen evlenebilesin.

Öncelikle yasadiklariniz gercekten cok zor. Psikolojik olarak pek iyi degilsiniz gibi. Cocuklar zaten su süreçte cok yipranmislardir. Sayet kendinize guvenmiyorsaniz cocuklarin sagligi icin birakmaniz daha mantikli geldi bana. Ama bir daha gormemek gibi bir durum olmasin kosullarinizi duzeltince gerekirse cocuklarinizi yaniniza alin.

Üç tane çocuğunuzu terk etmenin doğru olup olmayacağını burada hiç tanımadığınız insanlara mı soruyorsunuz? Annesiniz siz yani. Vicdanınızı bir yoklayın bakalım yerinde duruyor mu.

tr de eski sevgilisi onu bekliyor

Sırf kocana öfkenden dolayı çocuklarını harcamak istiyorsun. çocukları sen alırsan kocan da rahat rahat hayatını yaşar, sevgilileriyle gezer tozar, evlenir ama çocuklar onunla olursa istediği gibi gezip tozamaz, vakit bulamaz, rahat rahat evlenemez sanıyorsun. oysa sen yazmışsın annesi ve kız kardeşi bakar diye.çocukları anasının kardeşinin eline bırakıp yapacağını yine yapar adam. tabi çocuklar orada babanne hala yanında üvey sığıntı gibi yaşarken siz de kendinize başkasıyla hayat kurma telaşında olursunuz. ülke neresi bilmiyorum ama iş imkanı iyi olan sosyal hakları olan gelişmiş bir ülkeyse kal orada al çocuklarını, nafakanı al, kendin de çalış bak çocuklarına. sonrasında düzgün biri karşına çıkarsa elbet evlilik de düşünürsün. yalnızlıktan aşksızlıktan korkma, çocuklarının sefil olmasından kork!

Üç tane çocuğunuzu terk etmenin doğru olup olmayacağını burada hiç tanımadığınız insanlara mı soruyorsunuz? Annesiniz siz yani. Vicdanınızı bir yoklayın bakalım yerinde duruyor mu.
Peki o 3 cocugun annesi neden bızım gıbı vıcdansız annelere konu acıp 3 cocugumu bırakıp sevgılıme nasıl gıdebılırım dıyo???

Ne kadar bencilsiniz ya.
Birde kendinize anne mi diyorsunuz?
Sokaktaki kedi köpek bile evladına sahip çıkıyor.
Sırf eşiniz de sizde uçkurunuzun derdindesiniz.
Koşun gidin aşkın ateşinde yanmaya.
Bir de bozuk plak gibi vicdanım elvermiyor demeyin.

Konu sahibinden yapilan yorumlardan cimbizla ya nasil kiyarsinz bu cocuklara diyen birine karsilik evet ya kiyamiyorum iste demesini bekliyorum suan.cunku tek yaptigi bu

Konu sahibi, baba da sorumluluk duysun istiyor, hayatını yaşasın bekar gibi gezsin tozsun istemiyorsun. Bak tamam haklısın, zalimlik bu adamın yaptığı!
Ama herkes kendine yakışanı yapar.
Sen anneysen anneliğini yapmalısın,sana yakışan çocuklarına sahip çıkarak yeni bir hayat kurmak. Onlar büyüdüğünde seninle gurur duymalı, bunu yapmalısın öyle değil mi?
Sadece annelik yapmak istemiyorsun 'hayatım olsun özgür olayım' diyorsun e ona da tamam. Önce çocuklarının güvenli ve sağlıklı ortamını bir ayarla, hazırla hayata kaldığın yerden bir başla bakalım.
Yeniden sever ve evlenirsin bile, neden olmasın?

*çok yumuşak yazmışım, gerçekten böyle değilim, kızdım sana hatice , çok kızdık hatta!

Bu konuda cok haklisiniz. Cocuklarin gelecegi cok onemli. Tek cocuk olsa neyse sakin birakma derdim. Ama 3 cocukla baba evine donmek cok zor. Buyukler cocuklara bisi dese annenin cok zoruna gidecek..

Valla o kadar laf var dilimin ucunda.. Yanımda olsa omuzlarından tutup şöyle bi silkeleyecegim kadını...

Okudum tüm yorumlari, dislerimi sıktım biraz, gözlerim doldu biraz. Sersem oldum, deli oldum..

En ağır lafları diyicem, kinayacagim. Allahtan korkuyorum. Rabbim, kimseyi bu kadının haline dusurmesin. Onu da iflah etsin.. Akıl fikir versin.. O günahsız sabiler hurmetine. Allahım, sen buyuksun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…