- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hıc gulecegım yoktu hetr de bekleyen sevgiliniz size destek olur
Ozgur olmaktan ne anladıgı da kısıden kısıye degısır kımı 3 cocuguyla ozgurdur. Kımı 3 cocugugla ozgurlugu baskalarının yanında gızlı saklı maceralarda arar..
neden illa Türkiye'ye dönmek istiyorsun?Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Ya cennet annelerın ayagının altındadır???Bir daha annelik kutsal diyen olursa kalbini kırarım..
tr de eski sevgilisi onu bekliyorneden illa Türkiye'ye dönmek istiyorsun?
çocukların yük hissi veriyorsa bence de babalarına bırak.
çünkü biraz bunaldığında belli ki hıncını çocuklarından çıkaracaksın, ayak bağı oldular diye.
onları bırak ki bekar kız gibi hemen evlenebilesin.
benim kv nin ayaginin altindaki cenneti ben istemiyorumYa cennet annelerın ayagının altındadır???
Yerlerde resmen surunuyo..
Peki o 3 cocugun annesi neden bızım gıbı vıcdansız annelere konu acıp 3 cocugumu bırakıp sevgılıme nasıl gıdebılırım dıyo???Üç tane çocuğunuzu terk etmenin doğru olup olmayacağını burada hiç tanımadığınız insanlara mı soruyorsunuz? Annesiniz siz yani. Vicdanınızı bir yoklayın bakalım yerinde duruyor mu.
Bu konuda cok haklisiniz. Cocuklarin gelecegi cok onemli. Tek cocuk olsa neyse sakin birakma derdim. Ama 3 cocukla baba evine donmek cok zor. Buyukler cocuklara bisi dese annenin cok zoruna gidecek..Lisedeki sevgilinizle hala gorusuyorsaniz, o da bosanacak ve yeni bir hayat kuracaksaniz, birakin baba da kalsinlar. Nasil olsa birakip donunce cocuklarinizi bir daha goremeyeceksiniz.. en azindan yurt disinda egitim, vs acisindan daha iyi bir hayatlari olur !!
Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama yurt disinda esinden ayri olanlar aldiklari devlet destegi ile ve de calisarak gayet iyi gecinebiliyorlar.
Ha bu arada ben gerekirse evlere temizlige gider, tuvalet temzlerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?