Çocukları babaya bırakmak

Bu konuda cok haklisiniz. Cocuklarin gelecegi cok onemli. Tek cocuk olsa neyse sakin birakma derdim. Ama 3 cocukla baba evine donmek cok zor. Buyukler cocuklara bisi dese annenin cok zoruna gidecek..

Sırf büyükler laf edecek diye çocuklarını bıraksın mı yani?

Sen gel çocuklarını getirme diyen babaevi de yerin dibine batsın.

Allah aşkına ben deliriyorum çocuklarını babaya bırakıp kendi hayatlarına bakkayı düşünen kadınlara birde başka ülkede olacaksınız hiç görmeyeceksiniz nasıl dayanacaksın anne dediğin ana babasına bırakıp kısa süre bir yere bile gtse aklı kalır hiç geçim kaygısı demeyin siz hayatınızı yaşamak istiyorsunuz ayrılırsanız zaten nafaka verecek çocuk başına ayrıca size de verecek sizde işe girin çalışın çok mu zor geliyor.benim annem iki çocuk büyüttü yani.

Sırf büyükler laf edecek diye çocuklarını bıraksın mı yani?

Sen gel çocuklarını getirme diyen babaevi de yerin dibine batsın.
Maddi gucu olsa birakma derim. Tut birini evde ilgilensin derim. Ama babaevi 3 cocukla cok zor. Turkiye gibi bir yerde ev tut calis 3 cocuk evde Allah yardim etsin. Yada esi alacak bir ev tr den cocuklarin nafakasinida verecek. Ama arkadas hayatini adamasi lazim 3 cocuk icin. Adamda yurt disinda keyif yapsin. Kadin butun cileyi ceksin

şöyle olabilir baba maddi giderlerini karşılar ama bu defada babadan uzak kalmış olacaklar biliyorsunuz çocukların anne kadar babayada ihtiyaçları var ben çok keskin eleştiremiyorum

Öyle bir ifade edişi var ki sanki emanetçiye mal bırakıyor.
Ya bugün bu evlatları sanki leylekler getirmiş tavrındaki kadınların açtığı konular nedir ben anlamıyorum. İnsanlar yıllarca iki göz iki çeşme evlat sahibi olmak için ölüyor, kimi analar evlatlarını şehit veriyor diye kahroluyor, ama biz oturmuşuz, "yaa 3 tane çocuk var babaya bırakacağım, artık hala bakar, babaanne bakar, baktırır birine. Birdaha da göreceğimi sanmıyorum, Türkiye 'ye döneceğim" havasındaki yazıları okuyup şaşırıp kalıyoruz... Sanırsın gönül rızası için dünyaya getirdi çocukları. Yahu az insaf ya, 9 ay kandan candan beslediğin yavruların, senin kokun olmadan ne yapar onlar, nasıl dayanır sensizliğe, kurban olayım ya. Taşı sıksan suyunu çıkarırsın. Devletten destek alır eşine nafaka bağlattırır yine bakarsın lütfen ama ya...

bu mesajlar 2012 yılından.
ta o zaman kocana bırakmak istiyormuşsun.
seni aldatan adamla o zaman mecburen evli kaldın diyelim.
neden iş bulup birikim yapmadın?
perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. neden çözümler üretmedin bu günler için?

şu cümlen kafa yapını özetliyor:

çocuklarım canım ama ben de bir canım. bana yazık değil mi?

bir anne böyle cümle kurmaz.

şöyle olabilir baba maddi giderlerini karşılar ama bu defada babadan uzak kalmış olacaklar biliyorsunuz çocukların anne kadar babayada ihtiyaçları var ben çok keskin eleştiremiyorum
Bende keskin elestiremiyorum. Tek cocuk olsa aslaaa birakma derim. Ama 3 cocuk gercekten zor sacini supurge edecek. Adamda orada kendi keyfini surecek. Bu isler boyle maalesef

Eşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?
Arkadaslar arkadaslarrrr cok keskin elestiriyorsunuz farkindamisiniz. Ne kadar da kolay sakin birakma demesi. Empati kursaniza turkiye gibi bir yerde dul bayan 3 cocukla hemde. Maddi imkanin super olmasi lazim bu cocuklari birakmamasi icin!!!!!

Peki o 3 cocugun annesi neden bızım gıbı vıcdansız annelere konu acıp 3 cocugumu bırakıp sevgılıme nasıl gıdebılırım dıyo???
Sanırım konu sahibinin eli boş gönlü hoş böyle bir konu açtı. Önce vicdanını yokla demiştim siz sevgili konusunu açınca anladım ki yoklayacağı bir vicdanıda yok.

Eğer sen böyle bi düşünce içindeysen; acaba o çocuklara su anda bile bakmiyor olabilir misin. Cocuklarin senin yaninda olmalari onlara baktığın anlamina gelmez

Bir anne gibi kim bakabilir, üstelik kimin bakacagini bile bilmiyorsunuz o bakar bu bakar bakmazsa ne olacak siz atıp kaçacaksınız sanırım.... ah ah içiniz sızlamıyor mu bunu düşünürken... birdaha görmemek bile var sonunda ha ölüm ha bu bana göre yapmayın ya da yapin zaten bunu düşündüğünüze göre bir şey farketmiyor

kadın eskı sevgılısıyle msjlasırken yakalanmıstır belkı adam bosayıp cocukları alacaktır kadın mecbur kaldıysa bırakıcak orda gelıcek.
Evlat bu be neyine mecbur kalıyor ki? Hangi ülkede olursa olsun ilkokul çocuğu anneye verilir. Ben yanlış buluyorum ama tabi ki sizinki de bir bakış açısı.

Bende keskin elestiremiyorum. Tek cocuk olsa aslaaa birakma derim. Ama 3 cocuk gercekten zor sacini supurge edecek. Adamda orada kendi keyfini surecek. Bu isler boyle maalesef
türkiyede kadın olmak dul olmak üç çocuklu olmak işsiz olmak çok zor en azından bunu çok iyi biliyorum helede ailesi arkasında değilse
anne olmak birçok fedakarlık gerektirir kişi bunun üstesinden gelebiliyorsa önünde eğilirim

Onlar da baba ama demi kendi nefsani duyguları icin baska kadına nasıl gidiyo rahatca cocuklarını bırakıp bu mu babalık
Sevgilinin de yaptığı bu değil mi aslnda? Evli ve çocuğu yok mu? O da bir baba. Bu nedenle eşinizde kabahat aramayın o Zaman. Sizin de tercihiniz başka bir babadan yana.

Henüz çocuğum falan yok bi anne kadar iyi bilemem bu duyguyu.
Ama Şartlar ne olursa olsun çocuklarımı asla ve asla bırakmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…