Çocukları babaya bırakmak

Her kelimenize katiliyorum,onu seven cocuklariylada kabul eder niyeti evlenmekse yuva kurmaksa...ikinci evliligimi yaptigimda kabul ediyorsan cocuklarimla edeceksin beni dedim onlar yoksa bende yokum...vicdanim kaldirmiyor okudukca sinir basiyor beni yeminle!

Arkadaslar arkadaslarrrr cok keskin elestiriyorsunuz farkindamisiniz. Ne kadar da kolay sakin birakma demesi. Empati kursaniza turkiye gibi bir yerde dul bayan 3 cocukla hemde. Maddi imkanin super olmasi lazim bu cocuklari birakmamasi icin!!!!!

7 kardestik.. Babam gittiğinde...
Annem sabah aşçılık akşam bulasik yikadi..
Kimseye eyvallahimiz olmadı...

Sırf kocası rahat yaşayamasın diye, sevgilisiyle keyif çatamasın diye,
Sırf gelecekte yapma ihtimali olan evliliğine engel olmasınlar diye,
Sırf kocasız, çocuksuz eski ''özgür'' hayatına geri dönebilsin diye,
Çocuklarından vazgeçme planları yapan bir kadın!

Ben 3 kedimi bırakamadım, neler yaşadım, nelerden ödün verdim de gözümün önünden ayıramadım. Sen peki?

İnanamıyorum sana 2014 yılından beri çocuklarını bırakma planları yapan bir anne. Uçakta bile maske önce kendinize sonra çocuğunuzaymış. Bu uyarıdan önce siz önemlisiniz mi çıkardınız?

Koca desen sevgili mevgili takılıyor, evlilik çocuk umrunda değil.
Karı koca ne haliniz varsa görün de! Ah o kuzular, tek temennim sizin gibi insanlardan uzak güzel bir hayatları olması. Sizin aksinize hiç görmediğim o yavrular için tam kalbinden dua ediyorum.

Arkadaslar arkadaslarrrr cok keskin elestiriyorsunuz farkindamisiniz. Ne kadar da kolay sakin birakma demesi. Empati kursaniza turkiye gibi bir yerde dul bayan 3 cocukla hemde. Maddi imkanin super olmasi lazim bu cocuklari birakmamasi icin!!!!!

türkiyeye dön diye yakasına yapışan yok.. alsın nafakasını girsin bir işe çocuklar okul çağındaymış zaten. oturmaya devam etsin evinde adam evi terkedip gitmiş.
kaldıki konu sahibesinin maddi sorundan daha çok endişe ettiği başka şeyler var..

Ben kedimi kimseye bırakamıyorum o koca da dönmez boşuna cocuklarını kullanma önceki konunu biliyorum
Aynı şeyi düşündüm bibi ya, nasıl bu kadar mal gibi görebilir çocuklarını aklım almıyor. Zor durumda bir kadın olsa sakin kalıp empati yapmaya çalışırım da amaç sadece kocasının keyfimi kaçırmak olunca deliriyorum.

Aman aman maddiyat konuşulmadı ki, varsa yoksa eski özgür hayatı, kocasının sevgilisi

Ben işe bile giderken yavruma hasret kaliyorum, o da bana.. nasıl dayanir bir annenin yüreği çocukları yok gibi davranmaya?? Iyi düşünün.. o masumların hakkına girmeyin, anne şefkatine ihtiyacı vardır her insanın her yaşta..

Sorma canım bazen anneme götürüyorum annemde özlüyor orda büyüdü sonuçta, evde ağıtlar yakmaya başlıyorum oyy bibim bibim krıldı kolum tutmuyor elim eşim hemen yav hadi gidip alalım başladın gene ağıt yapmaya diyor
Hanım efendi çocuklarından bahsediyor birde ülke değiştiricekmiş miş saniyorlar ki maddi imkansızlıktan bırakmak istiyor yav he he

Zaten çocukların babası masrafları karşılamak zorunda. Üçüz bebeklere baba nasıl baksın?

Kimse türkiye gibi bir yerde 3 çocukla ne yapar hikayesi yazmasin..

Babaannemin 8 çocuğu varmış bir başına kaldığında hani bazılarının deyimiyle Türkiye gibi bir yerde 'dul' kalmış 8 evladiyla.

Ne giden kocasına inat olsun diye nede onu geri döndürmek için bu çocuklarını kullanmış.

Ne de 8 çocukla beni kim alır diye kara kara dusunup bosanmadan sevgili yapmış evlilik düşünmüş.

Şimdi kılıf uydurmaya gerek yok.

Anam ilkokul mezunuydu...
7 çocuk. ..
2 işte çalıştı..
Ne sabahi sabahti
Ne gecesi gece...

Babam hiç geri gelmedi..
Anam hiç evlenmedi...
Oysa isteyenleri oldu.
Hepsini kovdu kapıdan gelen görücülerin...

Yapamam edemem demedi...
Türkiye (!) gibi bir yerde...

Bugün 7 mız devlet memuru..
Hepimizi anam okuttu...

Ben böyle ananin ayağının altında turab olmayayım da kimin altında turab olayım ?

Iste cennet onun için ANALARIN ayakları altında değil mi. Babaları sevgilisiyle rahat edemesin diye bırakma derdindesiniz. Hatta 3 çocuk sizde kalırsa sizde evlenrmezsiniz bu korkunuz. Ya bu kadar mı hiç kimsesisiniz siz. Koca olmadan bi halt olmaz mı sizden. Çalışırım çabalarım evlatlarımla aslanlar gibi yaşarım diyeceğinize sadece kendinizi düşünüyorsunuz bence. Evlatlarınız adına çok üzüldüm. Ben böyle bi annem olsun istemezdim. Yazık. ..

Tabi ki annenizin ayağının altına turab olacaksınız YeryüZünde daha güzel yer mi var
Cennet orada.
İşte tam da böyle bir annenin ayakları altında.

anneniz çok güçlü bir insanmış bugün en ufak birşeyde yığılıp kalıyoruz maalesef

Bir anne istedikten sonra dağları deler.

Dedem geri dönmüş babaanneme o da kabul etmiş ama aradan 5 yıl geçtikten sonra.

Bu sürede de bu çocuklardan 5 i okula gitmiş.

Bu üye samimi değil bu üye gerçek bir anne değil çünkü daha bir önceki konusunda 3 çocukla beni kim alır diye ağlıyordu.

Annenizin ellerinden çok çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…