- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Her kelimenize katiliyorum,onu seven cocuklariylada kabul eder niyeti evlenmekse yuva kurmaksa...ikinci evliligimi yaptigimda kabul ediyorsan cocuklarimla edeceksin beni dedim onlar yoksa bende yokum...vicdanim kaldirmiyor okudukca sinir basiyor beni yeminle!Nasıl bırakır gidersin o zaman?
Bak ne halt yediysen yedin..
O ne halt yediyse yedi...
Yeter artık!
Ortada çocuklar var...
Düşünmen gereken...
Ya bir konularına aç bak...
Bak 2011 den beri ben bu adamı bırakacağım dedin
Sevgilisi oldu... Affettin.. Senin Gönlün başkasına kaydı. .. Bitti gitti...
Bak bugün geldiğin noktada
Adam seni istemiyor...
2011 de dirayetli duramadin oysa hakliydin..
Orada da kanun nizam vardı. .
Sen naptin?
Bugün napıyorsun?
Sen rahat etmek istiyorsun...
Sen 3 çocuk olmazsa rahat evlenilir saniyorsun
Oysa 2 / 3cocuguna bakarak da evlenirsin..
Kaderinde varsa...
Son olarak bu soruyu bırak yazmayı...
Aklımdan geçse..
Aklımı çıkarır atarım...
Hiç bir şey çocuklarımdan değerli değil. .
Hiç bir şey...
Arkadaslar arkadaslarrrr cok keskin elestiriyorsunuz farkindamisiniz. Ne kadar da kolay sakin birakma demesi. Empati kursaniza turkiye gibi bir yerde dul bayan 3 cocukla hemde. Maddi imkanin super olmasi lazim bu cocuklari birakmamasi icin!!!!!
Arkadaslar arkadaslarrrr cok keskin elestiriyorsunuz farkindamisiniz. Ne kadar da kolay sakin birakma demesi. Empati kursaniza turkiye gibi bir yerde dul bayan 3 cocukla hemde. Maddi imkanin super olmasi lazim bu cocuklari birakmamasi icin!!!!!
Aynı şeyi düşündüm bibi ya, nasıl bu kadar mal gibi görebilir çocuklarını aklım almıyor. Zor durumda bir kadın olsa sakin kalıp empati yapmaya çalışırım da amaç sadece kocasının keyfimi kaçırmak olunca deliriyorum.Ben kedimi kimseye bırakamıyorumo koca da dönmez boşuna cocuklarını kullanma önceki konunu biliyorum
Aman aman maddiyat konuşulmadı ki, varsa yoksa eski özgür hayatı, kocasının sevgilisitürkiyeye dön diye yakasına yapışan yok.. alsın nafakasını girsin bir işe çocuklar okul çağındaymış zaten. oturmaya devam etsin evinde adam evi terkedip gitmiş.
kaldıki konu sahibesinin maddi sorundan daha çok endişe ettiği başka şeyler var..
Sorma canım bazen anneme götürüyorum annemde özlüyor orda büyüdü sonuçta, evde ağıtlar yakmaya başlıyorum oyy bibim bibim krıldı kolum tutmuyor elimAynı şeyi düşündüm bibi ya, nasıl bu kadar mal gibi görebilir çocuklarını aklım almıyor. Zor durumda bir kadın olsa sakin kalıp empati yapmaya çalışırım da amaç sadece kocasının keyfimi kaçırmak olunca deliriyorum.
Senin gönlün el veriyorsa baksınlar.Annesi kardeşi var onlara baktırır sanırım
Kimse türkiye gibi bir yerde 3 çocukla ne yapar hikayesi yazmasin..
Babaannemin 8 çocuğu varmış bir başına kaldığında hani bazılarının deyimiyle Türkiye gibi bir yerde 'dul' kalmış 8 evladiyla.
Ne giden kocasına inat olsun diye nede onu geri döndürmek için bu çocuklarını kullanmış.
Ne de 8 çocukla beni kim alır diye kara kara dusunup bosanmadan sevgili yapmış evlilik düşünmüş.
Şimdi kılıf uydurmaya gerek yok.
Tabi ki annenizin ayağının altına turab olacaksınız YeryüZünde daha güzel yer mi varAnam ilkokul mezunuydu...
7 çocuk. ..
2 işte çalıştı..
Babam hiç geri gelmedi..
Anam hiç evlenmedi...
Oysa isteyenleri oldu.
Hepsini kovdu kapıdan gelen görücülerin...
Yapamam edemem demedi...
Türkiye (!) gibi bir yerde...
Bugün 7 mız devlet memuru..
Hepimizi anam okuttu...
Ben böyle ananin ayağının altında turab olmayayım da kimin altında turab olayım ?
anneniz çok güçlü bir insanmış bugün en ufak birşeyde yığılıp kalıyoruz maalesefAnam ilkokul mezunuydu...
7 çocuk. ..
2 işte çalıştı..
Ne sabahi sabahti
Ne gecesi gece...
Babam hiç geri gelmedi..
Anam hiç evlenmedi...
Oysa isteyenleri oldu.
Yapamam edemem demedi...
Hepimizi anam okuttu...
Ben böyle ananin ayağının altında turab olmayayım da kimin altında turab olayım ?
Bir anne istedikten sonra dağları deler.Anam ilkokul mezunuydu...
7 çocuk. ..
2 işte çalıştı..
Babam hiç geri gelmedi..
Anam hiç evlenmedi...
Oysa isteyenleri oldu.
Yapamam edemem demedi...
Hepimizi anam okuttu...
Konuyu okudum okudum yorum yapmayayım dedim ama yok olmadı şu mesajınızdan sonraAnnesi kardeşi var onlara baktırır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?