Cocuklari istemiyor bu sefer de.

Arkadaşım kadin.Oglu 10 yaşlarında hic sorun etmemişti.

tahmin ettiğim gibi. çocukla en fazla vakit geçiren kadın oluyor genelde.
bak benim arkadaşımın oğlu 12 yaşında yeni evlendi o da. ama 2 sene sevgili idiler çocukla birlikte gezdiler tozdular çocuk bir abi gibi sevdi ondan sonra evlendi.
düşünsene baban geliyor ben evlenicem diyor e sen kimsin iyi birimisin çocuk seni tanımıyor ki. elbet hayır der.

Yahu seni biliyorum yaşın küçük diye biliyorum ilk evliliğindeki sıkıntıları da lütfen sırf evlenmek için evlenme üzülme bu arada o işi bırak öyle olmaz ömür tüketme

Çocukluyla çocuklu zor evet ama cocuksuzla çocuksuz seçeneği de var :)

Anlattığına göre senin kadar yoğun duygular beslemiyor beyefendi . Acele etmesen mi sanki ..

Bide köprüden önce son çıkış diye çıkmazlara girme . Hakkında hayırlısı olsun ama acele etme ..

bence bahane yapıyor gerçekten evlenmek istese bir çok çözüm bulabilirdi ne düşünmesi tek başına evlenmek isteyen seninle beraber çözüm düşünürdü kafa kafaya verip.Güvenme lütfen şu adama

2 cocuklu adamla ben evlenmezdim niye bu çaba ne tatil yaparsin ne sinema keyfi ne gezi her seyde bi sorun yasatirlar sana hayatin simdiden allak bullak edilmis

Yahu seni biliyorum yaşın küçük diye biliyorum ilk evliliğindeki sıkıntıları da lütfen sırf evlenmek için evlenme üzülme bu arada o işi bırak öyle olmaz ömür tüketme
Yok yaşım kucuk degil.40

2 cocuklu adamla ben evlenmezdim niye bu çaba ne tatil yaparsin ne sinema keyfi ne gezi her seyde bi sorun yasatirlar sana hayatin simdiden allak bullak edilmis
Şimdi de yapamıyorum ki
Nöbetler yogun.Arkadas yok.Yalnizlik böyle de.

C

Cok dogru tespitler.Yol gösteriniz icin size de tesekur ediyorum.Gercekten durum boyle.Yoksa sorun çocuklar degil bu adam.Ve kendisi bunun farkında değil.Buna benzer seylee soyledim ona.Soyledigim halde farkinda degil gibi.
Bak güzel olan ne biliyor musun? Sen aydınlanmaya başlamışsın. Görmeye başlamışsın adamdaki eksiklikleri. Kurtuluşun yakın arkadaşım. Kendini heba etme değmez. Sen çok daha güzel sevgi dolu bir ilişkiyi hakediyorsun. Onunla konuşarak çözemezsin bunu anlamaz çünkü. Uğraşmana değmez. Bak havalar da güzelleşiyor yapma bunu kendine. Bekleme onun kararını, çocuklarının gönlünün olmasını falan. Neler çıkar karşına. Bunda da bir hayır var de uzaklaş bu adamdan. Çık dışarı hayatını yaşa o da gitsin çocuklarına baksın madem bu kadar önemsiyorsa. Sen özgürsün tadını çıkar canım.

Çok iyi niyetlisin ,
Birde olaya Er kişinin penceresinden bakalım;2 çocuk her ikisi de belli bir yaşa gelmiş,sevildiğine emin,çocuklarına sımsıkı sarılacağını düşündüğü bir kadın var,kendisinin acabaları olsa dahi güven veren bir kadın var,köprüden sonraki ilk çıkış siz olmalısınız yani!Şu durum da hanginiz daha fedakar ve özverili davranacak,hanginiz evlenirseniz daha fazla yükün altına girecek anlatığım şeyler size ışık yaksın, siz değil asıl o size sımsıkı sarılmalı...

Aynen.Ona gore hava hoş olacak.Ben yükün altına girecem.Ama bu beni de düşünüyormuş oyle demişti.Yada kendini agirdan satiyor .Geçen gün arkadaşıma dedim.Saka maka iki cocuklu borclu haliyle kendini iyi agirdan aldı.Ibretlik.

Kizlar hala cocuklari cok ters davranıyormuş.Dun kendi yazmıştı baska ildeyken bugün ben yazdim.Donmustu.Canim sıkkın dedi.Nedenini soyledi.
Ne dusunuyorsun dedim.Bunlar böyleyken ben evlenemem.Ama boyle de gitmez dedi.Neyse nasip dedim.Nasip degilmis demekle geciyor omur dedim.Bu olayı da unutursak mükemmel olur dedim.Hangi olayı dedi.Senle ben:)dedim.Sen biriyle olursun da ben olamam dedi.Ben de bu lafina bozuldum kaçıncı kez söylüyor.Hic koymayacak mi dedim.Hemen degil tabi daha sonra dedi.Ben iyice darlandim.Demekki sen beni pek de benimsememişsin dedim.
Dediki ben çocukları fazla takmam ama seni uzmelerinden korkuyorum.Dedimki Beni suan taktiğini sanmıyorum.Bana dair guzel icten tek bir cumlen yok dedim.Gordu cevap vermedi.
Keşke yazmasaydım hic..Sinir olup laf sokmaktan başka ne oluyor.O da laf duymaktan baska.Sogukkanli başlayıp duygusal bitirdim saçma salak konuşunca.

.

Son düzenleme:
Bu adamı bırakıp yolunuza bakın. Yoksa çok üzülecek gibi duruyorsunuz. UOTE="tulipa, post: 55387187, member: 237865"]Kizlar hala cocuklari cok ters davranıyormuş.Dun kendi yazmıştı baska ildeyken bugün ben yazdim.Donmustu.Canim sıkkın dedi.Nedenini soyledi.
Ne dusunuyorsun dedim.Bunlar böyleyken ben evlenemem.Ama boyle de gitmez dedi.Neyse nasip dedim.Nasip degilmis demekle geciyor omur dedim.Bu olayı da unutursak mükemmel olur dedim.Hangi olayı dedi.Senle ben:)dedim.Sen biriyle olursun da ben olamam dedi.Ben de bu lafina bozuldum kaçıncı kez söylüyor.Hic koymayacak mi dedim.Hemen degil tabi daha sonra dedi.Ben iyice darlandim.Demekki sen beni pek de benimsememişsin dedim.
Dediki ben çocukları fazla takmam ama seni uzmelerinden korkuyorum.Dedimki Beni suan taktiğini sanmıyorum.Bana dair guzel icten tek bir cumlen yok dedim.Gordu cevap vermedi.
Keşke yazmasaydım hic..Sinir olup laf sokmaktan başka ne oluyor.O da laf duymaktan baska.Sogukkanli başlayıp duygusal bitirdim saçma salak konuşunca.

.[/QUOTE]

Babam birgün eve erken geldi ...
çağırdi
P PAPATYA1965

Bence evlenmeyin iki çocuk da baba yanında büyümüşse yaşlarda büyük dünyayı size zindan ederler çevremizdeki örnekleri çok fazla .Anne değil abla olurum sevdiririm kendimi laflarinin sonu hep mahkemelerde son buluyor. Sizin kafanı rahat ağrısız başa dert mi alcaksiniz .ergenler olur olmadık evden kaçarak yok erken evlenirler suçlusu hep siz olursunuz

Zorla kendini sevdiremezsin. Adam bugun birine asik olsa inan 2ayda evlenir. Yapma artik yapma.
Internetten falan bul kafana gore birini.
Benimle evlenecek mi evlenmeyecek mi derken omrun geciyor

Gelişme var mı?
Görüşüyoruz hala.Ben hemen kopamadım.O da hemen ayrılmak istemesi ondan ışık da aldım.
Ozaman biraz daha ilgili ol cocuklar da boyle ben kaldıramam iki sorunu birden dedim.
Bir de ayıptır söylemesi gecen ayrılırken ona bir sarildim ozamandan beri daha ilgili:)

Gecen gun dediki oğlan annesine gitmeyi dusunuyor galiba.Okulun bitmesini bekliyor dedi..Kafasi netlessin bakalim ozamana kadar dedi.Ama ya seni seçecem ya onu dedi.

Ben soyle dusunuyorum:Annesine gidecek sonucta el degil ya.Para da gönderir ama bu düşüncemi ona söyleyemiyorum yanlis anlar.
Atmis gibi vicdan azabı çekiyor yani oğlunun tavrından dolayı.

Kiz kolay dedi.Bir de zaten babaannesine kaliyor o zaten yine orda kalırım demis.Yanina almak istemiyordu ama olmuyor istediği gibi.

Bakalim kaderimizde varsak evleniriz yoksa napsak olmaz dedi.Ben de biraz somuttum bu sözüne.Birkac kere dedi bunu.

Belki düzelir zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…