Analari öldüyse her sey guzel ilerliyor kiz oyle demeeh bu da çok yanlış bir genelleme..
Gerek var mi sence butun bunlara? Naparsan yap gunun birinde affedersin agzina micarlar insanin. Hic gerek yok.
Analari öldüyse her sey guzel ilerliyor kiz oyle deme
Gercekten azimsanmayacak orneklerle karsilastim. Hepsi oyle degildir illa ki
Son birkaç konum bunla ilgili.Yasitim biri.Benim cocuk yok.Uc aydır görüşüyoruz.
Çocuklarına söylemiş evlenmek istediğini.Iki hafta oldu.
Siddetle karsi çıkmışlar(yanindalar).
Biri ergen biri 10 yaşlarında.
Beni daha gormediler bile.
Oglu habersizce sehir dışındaki annesinin yanina gitmis haber alamamış bir sure; deli olmuş bu.
Kesinlikle ikna olmadılar.Karsi çıkacaklarını hic tahmin etmemiş.Sakayla evlen diyorlarmış normalde.Keske onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.Erken mi soyledim dan diye soyledim ondan mi diye hayıflandı.
Buna morali çok bozuk.Zaten az olan ilgisi minimuma indi doğal olarak.Ben pes ettim gibi ona karşı ,o da bana karşı..
Simdi bir hafta bir eğitime gidiyor.Orda düşünecekmiş sakin basina.
Cok cani sıkıldı ama daha çok ve daha uzun çabalaması gerekmez miydi?Yoksa normal mi bukadar cabuk pes etmesi sizce?
Beni yine de onlarla gorusturmesi gerekmez miydi belki guzel bir elektrik olurdu.Yada söylemeden once gorusturecekti.
Ben arayıp sormayayım bu asamada.(degil mi?)
Geldi buldu yine, yeni is yerimi de zehir etti bana.(eski is arkadasim)Ne güzel unutmuştum..
Eski konulardaki ilgisinin azligi nedeniyle onu gömen arkadaşların mesajlarını da okuyup içimi soğutayım bari.Bir faydalı ki.Lutfen siz son haliyle de birseyler yazın.
.Bu da geçer de zaman lazim.
Ama bir umut varsa kendi ellerimle yıkasim gelmiyor bu adama karsi.
Ama belki ben onu guzel görüyorum belki dengim bile degil.
Bunu anladigim zaman daha kolay soğuyabiliyorum.
Kimden hoşlansam illa olmuyor.Cok biktim bu durumdan..
Ya iste o sensin diye oyle.kesinmiş gibi konuşuyorsun valla kimsenin ağzına mıçmadım
işte sen kendi örneğini illa öyle olur gibi yazıyorsun. annem hayatta hiç fişteklenmedim, babamın peşinde koşmadı umursamadı bile. ha hoş kimseyi umursamadı:)) ama sonuçta ille senin dediğin gibi olacak diye bir şey yok..
Son birkaç konum bunla ilgili.Yasitim biri.Benim cocuk yok.Uc aydır görüşüyoruz.
Oglu habersizce sehir dışındaki annesinin yanina gitmis haber alamamış bir sure; deli olmuş bu.
Kesinlikle ikna olmadılar.Karsi çıkacaklarını hic tahmin etmemiş.Sakayla evlen diyorlarmış normalde.Keske onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.Erken mi soyledim dan diye soyledim ondan mi diye hayıflandı.
Buna morali çok bozuk.Zaten az olan ilgisi minimuma indi doğal olarak.Ben pes ettim gibi ona karşı ,o da bana karşı..
Cok cani sıkıldı ama daha çok ve daha uzun çabalaması gerekmez miydi?Yoksa normal mi bukadar cabuk pes etmesi sizce?
Beni yine de onlarla gorusturmesi gerekmez miydi belki guzel bir elektrik olurdu.Yada söylemeden once gorusturecekti.
Geldi buldu yine, yeni is yerimi de zehir etti bana.(eski is arkadasim)Ne güzel unutmuştum..
Eski konulardaki ilgisinin azligi nedeniyle onu gömen arkadaşların mesajlarını da okuyup içimi soğutayım bari.Bir faydalı ki.Lutfen siz son haliyle de birseyler yazın.
Keşke çocuklara ilişkinizden bile bahsetmeden bir süre birlikte zaman geçirmenizi sağlasaydı. Zaman her şeyin ilacıdır , her şerde bir hayır vardır üzmeyin kendinizi... Olmuyorsa zorlamamak lazım.Son birkaç konum bunla ilgili.Yasitim biri.Benim cocuk yok.Uc aydır görüşüyoruz.
Sen bu adamı istiyorsun belli ama bu örnekte bayanında çocuğu vardı sana göre bir örnek değil. Hiç kolay olmaz.Haberin olsun.Çoçuklar daha küçük 20 li yaşlar değil , mutsuz olma ihtimalin çok yüksek maalesef neden bu kadar istiyorsun bu adamı çocuksuz senin gibi kendine denk biriyle hayatını birleştir.Kafandan çıkar bu adamı ama hissettiğim sen bildiğini okuyacaksın.Burda ne söylenirse söylensin.Yeter ki adam evlenelim desin hemen koşacak gibisin.İnşallah pişman olacağın adımlar atmazsınızNe kadar güzel bir ornek hikaye oldu benim icin.Cok duygulandim.Cok mutlu oldum adınıza.Ben de tüm niyetimle oyle olmak istemiştim.Zaten sinsi artniyetli biri degilim asla.Benden daha iyisini bulacaklarını dahi dusunmuyorum.Siz 10 yaşındaymışsınız kucuk.Onun oğlu ergen.Anliyor artik başkaldırabiliyor.Kucuk kiz kardeşini fistekleyebiliyor.Oyuzden bunlar küçükken evlenseydim dedi durdu..Mumkun olsa keşke hep beraber mutlu olmak..Cok mutlu olmayı beklemiyorum..Zorluklari göze aliyor(d)um.Ev isi zorlardı en cok beni..O kararı verdikten sonra da geriye bakmayacaktım..
Ama çocuksuz nerden bulacam bu yasta o da var.Hani o da zayıf bir ihtimal.Adam ev temizletmek ve çocuk baktırmak için bakıcı arıyormuş ilgi azlıüı bundan. Kimse hizmetçi ve yatak partnerine ilgi göstermez bu biiiiir. İkinci iki çocuklu adamlane işin var canım senin. Dengini buş çocuksuz bul. Elalemin bebesine analık edecem diyosan zor . Anaları bi fişekler hayat zindan olur sana.
Arkadaşım kadin.Oglu 10 yaşlarında hic sorun etmemişti.her çocuk bir olmaz elbet ama kimse de bilemez çocuk içinde ne yaşıyor.
ufak desen değil büyük desen değil.
birde arkadaşım dediğin kadın muhtemelen. çocuk anasıyla sonuçta.
Cocuklularla cocuklular daha zor olur bence aynı ev icinde hepsi.Konu çorba olmuş :)
Öncelikle çocuğu olmayan birinin , çok aşık değilse ,çocuğu olan biriyle evlenmesi bana normal gelmiyor .her zaman ön planda çocuklar olacak (ki olmalı da) , en ufak bir tartışmada alınganlık ve ilk iş taraf seçmek (çocuk) olacak .. çocuksuz birinin bu sorumluluğu kaldırması da zor . İkinci eş olmaktan ziyade , hep önce çocuklar sonra sen olacaksın . Adamın çocuğu , seni alıp onları atmaz (atanın suratına tükürülür zaten) .. yani kısaca , çocuğun olsaydı şartlarınız eşit olurdu . Cocugun yeri ayrı benim yerim ayrı diye düşünme . Evet öyle ama erkeklerde bunun ayırdı zor .. baş köşeye anasını , çocuklarını oturtur ,sen kapı dibinde kalırsın ..sabah sabah pek toparlayıp anlatamadım ama umarım söylemek istediğimi anlamışsındır :)
Sevgim var bu adama.Isyerinde onu gorunce hep mutlu olurdum onla olursam güvende olacağım hissi olurdu ki bu his bana cok az uğrar.Bir önceki mesajıma da bakın orda daha iyi açıkladım. Ona olan sevgim sebebiyle cocuklari da bana sıkıuntı gelmiyordu.Kendimi alıştırmıştım.Ben zaten empatik biriyim.Sikintilarin olacağını tahmin ediyorum.Ama mutlu olacağımız hissini alıyordum.Bence cocuklari bir sekil hallederim deseydi cocuklari hafife almis olurdu.Cocuklarini onemsemesi uzulmesi garip degil sadece durumu kontrol edememesi garip burada da babalik olayini elestiremem sadece olayi dogru yonetememis derim...
Size olan bakis acisini da boylelikle anlayabilirim...Ya durumu kontrol altina alacak planlar yapacak ya da sizden vazgececek...Ha kiminle olursa olsun bu durumla karsilasacakti verilen tepkiye bakacak olursak,tek secenek evlenmek icin cocuklarin rizasi olsun ikna edecegim gibi bir sonucla karsiniza cikmasi( olagan).Asil onemli olan siz ne hissediyorsunuz dakika bir gol bir....İki cocuk biri yetiskin henuz anne olmadiginiz icin de anaç olabilecekmisiniz...Evlenirseniz 3 kisiyle evlenmis olacaksiniz belki garip bir ornek ama boyle....
Evet.Ama uc ay once geldi tekrar bana.Kendimi geri tuttum hep.Kendi evlilik lafini açtı kendi sordu.Nezaman ben yelkenleri indirdim biraz ilgidizlesmisti.Neymis tanımaya çalışıyormuş.Cocuklar olmasa çoktan benle olurmuş.Evlenene kadar kimseye guvenmezmis.Bu cocuk olayından once boyle söylüyordu.Oncekiler cocuklar yüzünden terketmis bunu.Aci çekmiş.Sosyal medyada duygusal sarki paylaşımlari yapardı onceden.Bu arada merak ettim eski konularinizda ki kararsiz erkek mi bu kisi?
Çok doğru tespitler..Siz bu adamdan hoşlanıyorsunuz , ilişkiyi kestirip atmak istiyorsunuz ama ona olan hislerinizi sevdiğinizin farkında değilsiniz. O hislerden ve hislerin ona karşı olmasından hoşnutsunuz bu yüzden bitirmek istemiyorsunuz. Ama aynı zamanda sizin peşinizden koşacak, size heyecanlandıracak ve özel hissettirecek birini istiyorsunuz. Bu kişi ne olursa olsun arkanızda durmadı ve pısırık davrandı diye de aslında soğudunuz ve ikilemdesiniz. Bu sizin açınızdan.
Onun açısından : Çocukları adı üstünde çocuk. Korkmuşlardır, çekinmişlerdir. Yabancı bir kadına anne diyeceğiz gibi bir psikolojiye girmişlerdir. Adam da onları üzmeden orta yolu bulmaya çalışıyordur. Bir taraftan korumacı bir tutumu vardır, çocukları zarar görsün kötü hissetsin istemiyordur. O da bunun ikilemindedir. Hisleri gerçekse sizin doğru insan olduğunuzu çocuklarına güzel bir dille anlatır. Onlar da bir süre sonra kabul edebilirler. Görüşür anlaşırsınız. Anlamaya çalışın
Cok dogru tespitler.Yol gösteriniz icin size de tesekur ediyorum.Gercekten durum boyle.Yoksa sorun çocuklar degil bu adam.Ve kendisi bunun farkında değil.Buna benzer seylee soyledim ona.Soyledigim halde farkinda degil gibi.Sen çok istiyorsun o belli. Özveride bulunmaya hazırsın. İyi niyetle yaklaşıyorsun. Karşındakine bakalım bir de; ilgisiz ama bunu önceki deneyimlerine bağlayıp herşey hallolsun ilgi kolay diyen biri. Bak sen de aşık olmuşsun şimdi ilgi veremem sonra bol bol veririm diye birşey yok varsa vardır yoksa yoktur. Aşık olunca öyle heyecanlarını sonraya saklamaz insan içi içine sığmaz.
Senin bu adamla ilişkin yani sadece ikinizin arasındaki daha olmuş bir ilişki değil bence. Siz sevgili aşık olarak belli bir noktaya gelmemişsiniz ki. Evlilik düşünüyorum diyerek görmezden gelinir mi bu?
Sonra çocuk meselesi; zorluklarını herkes anlatmış. Onların dışında bu adam kendi çocuklarını tanıyamamış mı? Sizinle onlar arasında köprü kuramamış. Düzgün bir şekilde sizi prezante etseydi bu kadar sorun olmazdı bence. Bunu da yapmamış.
Bu kadar şey olmuş bitmiş sizin hiç duygularınız yokmuş gibi, siz böyle bir durumda çantada keklikmişsiniz gibi ben gidip düşüneceğim demek ne demek? Sizi incitip bir de hiç fikrinizi önemsememiş. Dünya o ve onun çocukları etrafında dönüyor. Siz detay gibi kalmışsınız. Onlar isterse onların hayatına dahil olacak bir detay. E ama sizin istediğiniz hoşlandığınız adamla sevgi dolu bir evlilik değil mi? Bu tabloda böyle birşey görüyor musunuz?
Kusura bakmayın sizi üzmeyi hiç istemem. Sadece açık bir dille yazayım istedim. Hem gerçekler netleşsin hem de siz de bir sorun olmadığını, karşı tarafın sorun yumağı olduğunu farkedin diye.
Onlar karar verecek de siz mutlu mu olacaksınız? Kendinize verdiğiniz değerin bu olduğunu hiç sanmıyorum. Yepyeni bir başlangıç yapmanızı ve mutlu olmanızı diliyorum. Eşit şartlarda karar aldığınız, başkalarının isteyip istememesine göre şekillenmeyen, sadece sizin isteğinizle büyüyüp güzelleşen bir ilişkiniz olmasını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?