çocukları olan aileler ve gürültü

Bende bundan muzdaribim
Çocuk olsa anlarım ama üst katımda tek başına yaşayan bir bayan var ve bana illallah ettirdi.
Eşya çekmesini falan bıraktım kadının kendide gürültülü.
Bir telefonla konuşur sanki benim yanımdaymış gibi
Kadın safi zarar

çocukları küçük hanımlar (sadece komşulara ses gitmesinden yakınan şikayet alan ) o çocuklar büyüycek hemde ne büyüyecek kocaman delikanlı genç kızlar olacak Türkiye koşullarında ağır sınavlara hazırlanacak stresli olacaklar .sizlerin yaşıda 40-50 olacak sabır kalmayacak eee büyüttünüz ama ne çile ve zorlukla çünkü.üstünüze çocuklu aile taşınacak ve bütün gücüyle tepinecek o sessiz liman eviniz tam bir gürültü kazanı olacak öle bir duruma geliceksinizki taşınacaksınız.istermisiniz asla.o yüzden lütfen alttada insan yaşadığını ve insanın evinde huzurla yaşamak istediğini unutmayın.çocuktur ağlar tepinir evet ama çocuk sizin yahu onların değilki onlar zamanında büyütüş sırasını savmış aynı eziyeti çekmelerine izin vermeyin.

valla çocuk olan evde gürültü maalesef oluyor oyun çağı onun koşma zıplama ahhh bizdeki gürültüyü bilsen sen ne yapıyorum valla yatak odası tarafına izin vermiyorum gündüzleri oturma odası kendi odası ve holde oynayabilir akşamları bizim yanımızda oturma odasında bu şekilde dengelemeye çalışıyorum

15 aylik oglum var, allahtan alt katimiz bos. Eline geceni yere atar, oyuncaklarini yere vurur. Ve malesef henuz yapma etme demekten anlamaz.. yani biz diyoruz ama pek bir ise yaramiyor cok ufak daha.
Alt katimiz dolu olsa hali fleks yaptirirdim antialerjik olanlarindan. En azindan sesi azaltirdi. Ben de gurultuden cok rahatsiz olurum, rahatsizlik vermekten daha da rahatsiz olurum.

Deyin bakalim............

Biz de birinci katta oturuyoruz ust kattan gelen sesleri gectim artik bahcede oynarlarken kafayi yememek icin zor duruyorum. Pencereye top atarak oyun oynuyorlar ne laftan anliyorlar ne sozden anneleri de anca yipmi iglim itmi kizim.

Ayni sekilde çocuğu olmayanlarda cocuk sahibi olup gürültülü bir aile olabilir.Ve baskasida onlardan rahatsız olabilir.Ve anlayisli komsulara hasret kalabilirler.....i

çocuklu aileyim ve en üst kttayım.. hiçte gürültü çıkrmıyoruz .. genelleştirmeyin lütfen..

Biz de birinci katta oturuyoruz ust kattan gelen sesleri gectim artik bahcede oynarlarken kafayi yememek icin zor duruyorum. Pencereye top atarak oyun oynuyorlar ne laftan anliyorlar ne sozden anneleri de anca yipmi iglim itmi kizim.
sesli güldüm.aynen yaa annesi bişi söle bak tepiniyorlar çocuğa dediğimde oğğğllluuuuummmm diyo yada kızzıııımmm diyor gerisi yok mecali yok terbiye etmeye.

Çok sinir bozucu gerçekten ya. Hoş ben alıştım artık arada ses konusunda sapıtıyorlar,bende sabah 6da gürültü yapıyorum,uzun zaman sesler azalıyor,anlıyorlar diye düşünüyorum. Birde o kadar güleryüzlüler ki ,tam sinirlenip birşey söyleyecek oluyorum apartmanda karşılaşınca,gülümseyerek geliyorlar,kapıyı tutuyorlar ,kızımı seviyorlar falan içime kaçıyor sinirim Artık salla dedim kendi kendime. Alışmaya başladım,hatta kanıksadım. Çocuk olsa kızmam diye düşünüyorum ama kazık kadar insanlar yapınca insan sinir oluyor.

Bizim ki böğürmez Allah'tan, hani konuşmak yerine direk ağlamaya başlıyor. Dese ki annecim şu şu oldu ya da şunu istiyorum yok ağlamaya başlıyor. Sesi aslında aşırı yüksek değil ve şu ana kadar şikayet almadım ama ben rahatsız oluyorum acaba sesi gider mi diye. Eşim 4 5 aydır sık sık iş için şehir dışına gidiyor ben ona bağlıyorum, 2. ebeveyn yokken diğerinin anasını ağlatma sendromu sanırım. Ama cidden konuşmakla, uyarmakla, eğitmekle geçmiyor bu süreç. Allah'tan bu mızlama harici gayet uyumlu ve sakin bir çocuk, kreşte, teyzelerine, babannesine falan çok uysal ve söz dinleyen, yapma etmeden anlayan bir kız ama tüm nazı bana eyvahlar olsun ki.

Daha dur ergenliği var bu işin sen asıl gör nasıl huniyi taktırıyor sana

Daha dur ergenliği var bu işin sen asıl gör nasıl huniyi taktırıyor sana

Yaaa benim en korktuğum süreç de o aslında. Yaaa Allah'ım kolaylık versin, Rabbim ergenin şerrinden korusun. Benim ergenliğim annemin menapozuna denk gelmişti, tövbe bismillah bir durum.

4 aylik cocuk ne yapar bilmiyorum sadece süt, uyku, gaz, kucak istiyor diye "her istedigi oluyor" demiyordur heralde diye dusundum. :)

4 aylik cocuk ne yapar bilmiyorum sadece süt, uyku, gaz, kucak istiyor diye "her istedigi oluyor" demiyordur heralde diye dusundum. :)
başka ne isteyebilir ki ama , muhtemelen hep kucakta durmak istiyodur kucağa alışmıştır onu kastediyodur benimki de kucağa alışmıştı emeklemeye başlayınca kucakta durmuyo resmen uçuyo. kucak ve sevgi vermek lazım daha çok minik , o tür eğitimler için çocuğun baya bi bilinçlenmesi lazım 1,5 - 2 yaşına gelmes i lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…