çocukları olan aileler ve gürültü

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Yıllardır birinci katta oturuyorum, hiç bu kadar gürültü duymadım. Resmen sabah onlar kalkınca ben de kalkıyorum. Oturduğum dairenin üst katındaki ailenin 1,5 yaşında bir çocukları var. Akşam eve geldiklerinde 8-11 arası evde sanki biri bir odadan bir odaya koşuyor. El kadar bebe bu kadar ses çıkarır mı ya? Baş ağrısı için ilaç almaya başladım. Gidip söyliycem ama tartışmak istemiyorum daha beter olurlar diye bir de adam yönetici, her ay aidatı ona veriyorum. Allah aşkına çocuklu ailelere soruyorum ne yapıyorsunuz da bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?

Bencede söyle eger bir iki haftada durum düzelmezse cok sinir oluyorum cocuklari gürültü yapip ses cikartdiklarinda ses etmeyen ailelere .

Allahtan oyle bir derdim yok ama hercocuklu aile oyle olmuyor. Teyzemlerde kalmistik bikacgun ust kat komsu 2 cocukluymus hic oyle abarti bir gurultu duymadim, yapmiyorlarmis. Bazilari dikkat ediyor.
Aileden aileye fark var. Bir eltim cocuguyla yarim saat oturdu. Gercekten canima yetti ve sinirlendigimide soyledim kalkti gitti. Basim agridi bir sure oyle terbiyesiz cocugu var.
Gorumcem 2 cocukla geldi ve yerinden bile kalkmadan o cocuklari kontrolunde tutuyordu maşallah.

cocugu ozgur birakma taraftariyim tek bi sartla onun ozgurlugu baskasinin ozgurlugunu kisitlamamali.her cocuk farkli benimde 1.5 yasinda bi kizim var arada onunla oynamak icin hoplayip ziplariz ama oda en fazla 10 dk falan.her cocuk farkli belki sizin komsunun cocugu yaramazdir

cocugu ozgur birakma taraftariyim tek bi sartla onun ozgurlugu baskasinin ozgurlugunu kisitlamamali.her cocuk farkli benimde 1.5 yasinda bi kizim var arada onunla oynamak icin hoplayip ziplariz ama oda en fazla 10 dk falan.her cocuk farkli belki sizin komsunun cocugu yaramazdir

Ev bizim daha borcunu ödeyemedik o yüzden çıkamıyoruz. Başka apartmanda böyle sorun olmayacağının da garantisi yok. Tek tesellim gündüz evde olmamaları.Apartmanda tartışmalı olmak da istemiyorum ama bir insan ne yapar bu kadar ya iki saat boyunca. Çıldırcam vallahi ya. Bir de apartman yöneticisi olacak... onların da kendi evi, ikinci çocuğu yaptıklarında ne olur bilmiyorum.

1,5 yaşında anne babasını sadece akşam gören bir çocuk hiç oturmaz

Genelde koşturur

Çocuk kız imiş erkek çocuklar daha fena

Oğlum gürültücü ama biz salonda alt komşu odada oturuyor

O odaya girmiyor böylelikle ses az gidiyor

Hatta bir keresinde ben sizi tatile gittiniz sandım dedi oysa ben oğluma X teyzenin başı ağrıdı yeter gürültü yapma demiştim

Aynı bina ama sessizlik varsa normal konuşma duyuluyor ama koşturan çocuğun duyulmadığı Zaman da oluyor

1.5 yaşında bir çocuğun en geç akşam 9da yatakta olması gerekir. Bunu yazan bir kitap bulun. Sonra aidatı vermeye gittiğinizde kitabı da alın yanınıza, bir yerden hediye geldi çocuğum da yok, size hediye etmek istedim deyip kitabı bırak. Hatta direkt uyku eğitimi kitabı bile olabilir bu kitap.

Yazık ya 11de ne işi var o kadar küçük çocuğun ayakta...

Alt kat komsumla geçen yil tanistim,
Kadin ust katinda 3 yildir cocuklu bir ailenin yasadigini o gun ogrendi.
Apartmanin yalitimi sorunlu, cocuk da yaramazsa gurultu olmasi normal, emin olun size gelene kadar o ailenin de başı sisiyordur ama durdulamayan bebek durmuyor esimin yegeninden biliyorum.
3 yastan sonra en azindan laftan anlar ama bebegi durdurmak zor.

Aidatı verirken yine de iletin yakınmanızı zira bazı aileler ayakkabı giydiriyor çocuğa o gürültüyü artırıyor

Belki öyle bir şey varsa daha dikkat ederler

Bence o gürültü çocuktan olamaz ya. 1,5 yaşındaki çocuğun ayakları olsa böyle bam bam etmez yani imkansız. Ben alt katımdaki rahatsız olmasın diye terlik bile giymiyorum. Vallahi kafam şişiyor ya her akşam. Sabah kalktıklarında da gürültüden anlıyorum, resmen onlarla yatıp onlarla kalkıyorum.

Çocuktur hoplar zıplar ama bu saatler boyunca sürmemeli.
Gece 12-1'e kadar koşan ses çıkaran çocukla imtihan oldum vakti zamanında çok zor, bir de aile ne yapayım çocuk bu düşüncesine sahipse...
Çocuklarınızı özgür yetiştireceksiniz diye başkaların dinlenme, uyuma özgürlüğünü gasp edemezsiniz.
Çocuk dediğim en geç akşam 9 da uyumalı.
Ay bu konuda çok doluyum...

İnsallah komsumda bizim icin boyle dusunmuyordur. 16 aylik kizim var. Anlamsizca kosar evde. Odadan odaya gecer, bir seylerin yerlerini degistirir, kurcalar. Ses cikartmaz ama parke ustunde rahatsizlik verir mi bilemedim simdi.

Ben üst komşumun gürültüsü yüzünden 9 aylık evden taşındım
Bunun ne demek oldugunu iyi bilirim ayrıca iki yasında kızım var sese en anlayış gösterecek insanlardan biriyim

Ben sadece kuzeni geldiginde ses yapmayın diye uyarıda bulunmuyorum
Kuzenide en sık ayda bir kez iki üç saatliğine geliyor zaten

Çocuğun olduğunda anlarsın gürültü nasıl çıkıyor :) en sevmedigim sözcük kaliplarindan biridir bu ama gerçekten öyle :)

Çocuk hareketli ise ikaz etsende anlamaz zaten anlayacak yaşta değil ,ev ayakkabısı varsa inanılmaz ses çıkarıyor onlar

2 tane cocugum var kizimin aglamalari haric sifir gurultu
Simdi mustakil evdeyiz ama apartmandayken de surekli uyarirdim oglumu , yavas yuru kosma baskalari da yasiyor bu binada diye

Allah aşkına çocuklu ailelere soruyorum ne yapıyorsunuz da bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
Öncelikle 2 çocugum var yıllardır apartmanlarda oturuyorum her çocuklu olan ses yapıyor diye bir şey yok şimdiye kadar hiç şikayet almadım ben.Çocuklu aileleri neden suçluyorsunuz ki.İnsandan insana fark eder.Ben çok geç vakitte yatırmam çocuklarımı mesela ,gün içerisinde bazen dışarıya çıkarız .Çok gürültü yapmaya başladılar mı dikkatlerini dağıtırım lego gibi oyunlara yöneltirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…