"Çocukları öldürürümde sana vermem"

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.372
3.509
133
Mutsuz giden bir evliliğim var bazen iyi bazen kötü boşanmayı çok düşünür oldum bu aralar ta ki Çocuklarımdan asla vazgeçmem öldürürüm ikisinide sonra kendimi de vururum Allaha yeminler ederim cümlesini duyana kadar.Yapar mı ki der oldum kendime hep.Delidir ne yapsa yeridir demişler ya buda bir deli siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar.

Ne manyaklar var
Havlayan köpek ısırmaz diyemiyorum bu yüzden rahat rahat.

Yapar mı yapar yani:KK43:

Sen daha iyi tanırsın, eşin sonuçta.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Yapabilir mi böyle birşeyi yoksa sadece sizi vazgecirmek için mi kurdu bu cümleyi siz daha iyi bilirsiniz.
Ben birşey yapamaz diyorum,o kadar kolay değil ama her an herşey oluyor,insanların olmadık şeyleri yapması için yan bakmak yetiyor. Gerekli önlemleri alıp temkinli hareket edin yinede siz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Yapabilir mi böyle birşeyi yoksa sadece sizi vazgecirmek için mi kurdu bu cümleyi siz daha iyi bilirsiniz.
Ben birşey yapamaz diyorum,o kadar kolay değil ama her an herşey oluyor,insanların olmadık şeyleri yapması için yan bakmak yetiyor. Gerekli önlemleri alıp temkinli hareket edin yinede siz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
amin canım gerçekten manyak insanlar var ve ben ne kadar deli oldugunu biliyorum ama bu adamla ömrümi bu şekilde geçirmek istemiyorum.

Bir bilene sorun.
Danışın yani,söyledikleri ağır ,yapamaz diyemem,yapmışları gördük.
Niye böyle öfkelendi ki hem.
Sizin evliliğinizde mutsuzluğunuz uzun zamandır var,
İlk defa mı açıldı boşanma konusu?
gerçek anlamda boşanma teklifi ettim bayram öncesi fena tartıştık ve günlerce devam etti bu kavga ben dayanamıyorum artık nasıl kurtulacagımı da bilmiyorum bu cümleden sonra açıkçası

amin canım gerçekten manyak insanlar var ve ben ne kadar deli oldugunu biliyorum ama bu adamla ömrümi bu şekilde geçirmek istemiyorum.
Sonuçta en doğru kararı siz verirsiniz kendiniz ve çocuklarınız için ama bu adamı idare edin,boyun eğin diyemem zira kendi kanıyla canıyla,evlatlarını katletmekle tehdit ediyor bu korkunç. Kendine ne yaparsa yapsın ama çocukların günahı ne?
Böyle egoist biriyle işiniz zor.
Allah yardımcınız olsun,umarım en hasarsız haliyle atlatırsınız bu süreci

Sonuçta en doğru kararı siz verirsiniz kendiniz ve çocuklarınız için ama bu adamı idare edin,boyun eğin diyemem zira kendi kanıyla canıyla,evlatlarını katletmekle tehdit ediyor bu korkunç. Kendine ne yaparsa yapsın ama çocukların günahı ne?
Böyle egoist biriyle işiniz zor.
Allah yardımcınız olsun,umarım en hasarsız haliyle atlatırsınız bu süreci
amin gerçekten ne geçinebiliyor ne boşanabiliyorum hayatım mahvoldu.

Mutsuz giden bir evliliğim var bazen iyi bazen kötü boşanmayı çok düşünür oldum bu aralar ta ki Çocuklarımdan asla vazgeçmem öldürürüm ikisinide sonra kendimi de vururum Allaha yeminler ederim cümlesini duyana kadar.Yapar mı ki der oldum kendime hep.Delidir ne yapsa yeridir demişler ya buda bir deli siz ne diyorsunuz bu duruma kızlar.

boşanmak çocuktan vazgeç mi?
ne deliler var ya :)
çocuklarını çok sevseydi boşanırdı zaten.
çocuklarıyla ölümü aynı cümlede bile kullanmazdı.
eşiniz hasta.
kolaylıklar diliyorum.
gücünüz varsa kaçın kurtulun, çocuklarınızı da kurtarın dicem ama çoğu zaman boşa konuşuyoruz.

gerçek anlamda boşanma teklifi ettim bayram öncesi fena tartıştık ve günlerce devam etti bu kavga ben dayanamıyorum artık nasıl kurtulacagımı da bilmiyorum bu cümleden sonra açıkçası

Biz ne desek boş. Eşin boş atmış da olabilir manyağın biri de. 183 ü falan arayıp yardım iste. Sonuçta ölümle tehdit ediliyorsunuz az şey değil. İlle de birinin canının yanmasına gerek yok.
Allah korusun neler duyuyoruz. Psikopat herifler çocuğum ortada kalır demeden hırsları yüzünden anneyi mezara, kendini hapse attırıyor.
Bu tehditi eden kişi de tabi ki sağlıklı biri olamaz. Polise git anlat. Kendinin ve çocuklarının hayatıyla kumar oynamak yerine alttan alta önce koruma altına aldır kendini..

Aynısını ablam derdi. Enistem ablamin bunlari yazdığı mesajlarla polise basvurdu uzaklastirma karari aldirdi. Zaten ablam da cekti gitti. 2 celsede de bosandilar. Velayet enistemde bu arada.

neden boşanmak istemiyor, seni sevdiği için mi, çocukları sınırlı göreceği için mi, yani boşanmak istememe gerekçesini öğrenip onun üzerinden güzelce konuşmak ikna etmek lazım
yapar mı dersen valla 3. sayfalar böyle haberlerle dolu, ama onu bi anlık öfkeyle mi söyledi, kavga nasıl gelişti vs sen biliyorsun

boşanmak çocuktan vazgeç mi?
ne deliler var ya :)
çocuklarını çok sevseydi boşanırdı zaten.
çocuklarıyla ölümü aynı cümlede bile kullanmazdı.
eşiniz hasta.
kolaylıklar diliyorum.
gücünüz varsa kaçın kurtulun, çocuklarınızı da kurtarın dicem ama çoğu zaman boşa konuşuyoruz.
boşa konuşmuyorssunuz inan ki çok bilinçliyim içinde bilmediğim bir pskopat olabilir korkuyorum anne olarak.

Back
X