"Çocukları öldürürümde sana vermem"

Valla herkes herseyi yapar gozuyle bakiyorum ben.
Insanlar artik cok tuhaf.
Psikolojisi duzgun insan yok.
Herkes bir parca vicdansiz acimasiz olmus.
Bencillik diz boyu.
Tvlerde carsaf carsaf goruyoruz.

Daha dun aksam kanal d haberde 4 ay once bosandigi esini oldurdu haberi izledim.

Her gun onlarcasi oluyor bence haberlere dusmesede.

Valla herkes herseyi yapar gozuyle bakiyorum ben.
Insanlar artik cok tuhaf.
Psikolojisi duzgun insan yok.
Herkes bir parca vicdansiz acimasiz olmus.
Bencillik diz boyu.
Tvlerde carsaf carsaf goruyoruz.

Daha dun aksam kanal d haberde 4 ay once bosandigi esini oldurdu haberi izledim.

Her gun onlarcasi oluyor bence haberlere dusmesede.
evet hayatımı feda edicem bir değmeze cocuklar için o zaman onları ona asla bırakamam ki.

nasıl kurtulacam ben bu heriften peki :kızgın:
Ya size hicbisekilde ulaşamayacağı bı şehire taşınıp tamamen herseyini degistirceksin en ince ayrıntısına kadar , ulaşamaması için herşeyi yapicaksn ama bunun içinde maddi imkanlar gerekiyor ve çocuklar olduğu için bulması daha kolay . Zor bı durum nedense erkek istediği zaman hemen bosaniliyor , kadın hicbisekilde müdahale edemiyor boyun eğmek zorunda kalıyor ama kadın isteyince asılıp kesiliyor bu nasıl adalet turkye

Ya size hicbisekilde ulaşamayacağı bı şehire taşınıp tamamen herseyini degistirceksin en ince ayrıntısına kadar , ulaşamaması için herşeyi yapicaksn ama bunun içinde maddi imkanlar gerekiyor ve çocuklar olduğu için bulması daha kolay . Zor bı durum nedense erkek istediği zaman hemen bosaniliyor , kadın hicbisekilde müdahale edemiyor boyun eğmek zorunda kalıyor ama kadın isteyince asılıp kesiliyor bu nasıl adalet turkye
Allah büyük içinden çıkılmıycak bir duruma gelirse bu evlilik her şeyi göze alırım ben

Back
X