Cocuklari parka götürmeye cesaretim yok

Bizim çok büyük olmayan bir parkımız var , bir yerden bütün park görüş alanı içinde oluyor, ben oturuyorum onlar koşturuyor , gözüm üstlerinde oluyor
Ama bir çocuğum otistik demişsiniz o zor olabilir tabi sizin için
Bu arada nickinize bayıldım, çok sevimli,
Allah kolaylık versin

Benim oglum da bi donem beni baya zorladı bu konuda.Parka bahceye cikaramaz hale gelmistim hic durmuyordu kasla goz arasında parkin lambalarıni söküyor koşturuyor ta ki bir gun koşup ben yakalayana kadar yola firlayinca -arabayla arasainda 2 mt anca kalmisti allah korudu-bi sure dışarı cikarmadim.Esimle haftada 1 gun büyük bir parka götürüyorduk ya da gezdiriyorduk avm de filan..

Bence esin olmadan cikarma allah korusun 2 sini kontrol etmek cok zor olabilir.

Her ne kadar çocukta olsa 4 yaşında ki oğlunuza kardeşine abilik yaparsan parka gideriz diye sorumluluk verebilirsiniz.
Elbette böyle bir sorumluluğu alamaz ama belki kardeşiyle birlikte aynı anda kaydıraktan kayar beraber tahtaravelliye binerler tabi sizde 1.5 yaşındakine iştirak edecek gerekirse sizde onlarla oynayacaksınız.Bir kenarda oturmak olmaz.Vallahi ben parkta çocuk gibi oynardım.Hem çocuklar da annelerinin kendilerine iştirak etmesine çok seviniyorlar.

Bugun cikardim kucuk bir parka, sakin olan saatlerde. Yine de cok zordu.
Oglum hic anlamiyor salincaklarin onune kosuyor. Kaydiraktan kayiyor kalkmiyor. Kayanlarin onune oturuveriyor. Disi dudagini kesti kanadi biraz.

Oturma diye bir durumum yok zaten surekli peslerindeyim.

Okullar acildiginda kucugu goturecegim parka. Buyugu de babasi evdeyken beraber gotururuz artik.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim.

Parka gidip enerjisini atmayan çocuk daha hareketli olur bu sefer evde Nasıl baş edeceksin onu merak ettim bende? Götürmemek çözümse bu dediğimin çözümü yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…