Kaygi bozuklugu var ama durum sadece kaygidan ibaret degil. Gercek bir sorun.Kaygı bozukluğu başlangıcımı var acaba sizde evet devir değişti insanlar canavarlaştı ama kendinize güvenin Alışmak için komşunuzla arkadaşınızla çıkın
Beraber gidebilecegim bi komsum yok malesef.kesınlıkle yanına bırını alarak cık..seneye rahat edersın 2,5 ve 5 yasında olduklarında..
konu komsu varsa süper olur
Oglum otistik. Anlamiyor malesef. Kucugu zaten dinlemiyor su an tam bir ergen oldu.Goturmezseniz öğrenemezler ama. İkisine de ısrarla parkta sizden uzaklasmamalarini anlatın. Gerekirse hikayelerle süsleyerek anlatın akıllarında kalması için. Benim kızım da 4 yaşında anlar yani artık.
Çocuklarımın arasında 16 ay var geçen yazdan beri tek başıma parka çıkarabiliyorum. Ondan önce zordu ikisine birden hakim olamiyordum ama şimdi rahatım. Onlar da nasıl davranacaklarini öğrendiler.
Affedersin bilmiyordum. O zaman bir süre daha yalnız çıkmayın. Küçükte biraz büyüdükten sonra alıştırmalara başlarsın. Allah bağışlasın yavrularını.Oglum otistik. Anlamiyor malesef. Kucugu zaten dinlemiyor su an tam bir ergen oldu.
Parkta tum gunum isimlerini cagirmakla geciyor
Sevdim bu lafi ama aciyorum 4 duvar arasindalar gun boyu.önceden tembihleyin aynı anda aynı şeyleri yaptırın mesela biri sallanırken diğerini de oturtun sallayın..
ha ama yok ikisine aynı anda göz kulak olamam diyorsanız gitmeyin..
benim bir numaralı lafımdır ben ömür boyu ağlayacağıma siz 5 dk ağlayın birşey olmaz :)
Aslında 4 yaşındaki anasınıfı yaşında,gitse rahat olur sizeBiri 1,5 biri 4 yasinda iki cocugum var, simdiye kadar kucugu bebek arabasinda salincakta falan olurdu. Buyugu kostururdu. Simdi kucuk de kosturmak istiyor. İkisi ayni yere gitmiyorlar. İkisi de cok hareketli. Tehlikeli isler yapiyorlar. Park desen kalabalik.
Park park diyorlar ama goturemiyorum.
Gecen alisverise gittik esimle. Oglan yanimdaydi oturuyordu. Esim bi ucret oderken bes on saniye oglandan gozumu ayirdim esime bir sey sormak icin, baktim yanimda degil. Sonrasini hatirlamak istemiyorum 3-4 dk falan surdu bulmamiz. Cok kotuydu.
Su an parka goturemiyorum onlari. Benzer yasta cocugu olanlar ne yapiyor?
Sagolasin hepimizinkini insallah.Affedersin bilmiyordum. O zaman bir süre daha yalnız çıkmayın. Küçükte biraz büyüdükten sonra alıştırmalara başlarsın. Allah bağışlasın yavrularını.
Yarim gunlugune baslayacak. Bayramdan sonra :)Aslında 4 yaşındaki anasınıfı yaşında,gitse rahat olur size
Büyük okuldayken rahatça küçüğü parka götürebilirsinYarim gunlugune baslayacak. Bayramdan sonra :)
Eşiniz çok geç gelmiyorsa o gelince götürün birliklte yarım saat genelde yanı durumda olan çevremdekiler öyle yapıyor.Oglum otistik. Anlamiyor malesef. Kucugu zaten dinlemiyor su an tam bir ergen oldu.
Parkta tum gunum isimlerini cagirmakla geciyor
Gec geliyor malesefEşiniz çok geç gelmiyorsa o gelince götürün birliklte yarım saat genelde yanı durumda olan çevremdekiler öyle yapıyor.
Ogretme isi pek mumkun gorunmuyor su an. Belki bi kac yil sonraParkların boş olduğu saatlerde götürüp nasıl davranacaklarını öğretseniz, zamanla otursa bir şeyler nasıl olur?
Okul zamani goturucem sanirim ben de, oglani okuldan oglen aldigim zaman beraber denerim. Olmadi sadece kucugu gotururum buyuk okuldayken.Valla benim 3 yaşında kızım var bende götürmüyorum parklar o kadar kalabalık ki. Okul Zamanı iyi oluyor sadece 1-5 yaş grubu oluyor parkta
Hangi ildesiniz? Tanıdık polis esi falan varsa lojman ve polisevlerindeki parklara goturebilseydiniz keske. Kafaniz kulaginiz rahat olurdu.Biri 1,5 biri 4 yasinda iki cocugum var, simdiye kadar kucugu bebek arabasinda salincakta falan olurdu. Buyugu kostururdu. Simdi kucuk de kosturmak istiyor. İkisi ayni yere gitmiyorlar. İkisi de cok hareketli. Tehlikeli isler yapiyorlar. Park desen kalabalik.
Gecen alisverise gittik esimle. Oglan yanimdaydi oturuyordu. Esim bi ucret oderken bes on saniye oglandan gozumu ayirdim esime bir sey sormak icin, baktim yanimda degil. Sonrasini hatirlamak istemiyorum 3-4 dk falan surdu bulmamiz. Cok kotuydu.
benimkiler de 5 ve 2 yaşlarındalar arkadaşların dediklerine katılıyorum parklarin sakin saatlerini belirleyin ve götürün bende öyle yapıyorum bir saat dahi olsa onlara iyi gelirBiri 1,5 biri 4 yasinda iki cocugum var, simdiye kadar kucugu bebek arabasinda salincakta falan olurdu. Buyugu kostururdu. Simdi kucuk de kosturmak istiyor. İkisi ayni yere gitmiyorlar. İkisi de cok hareketli. Tehlikeli isler yapiyorlar. Park desen kalabalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?