• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukları saçma sapan sıfatlarla sevmek !

Sizce de yanlış değil mi ,bugün kayınvalidemlerle bebek görmeye gittim oradaki ufak bir çocuğu severken (?) eşimin teyzesinin gelini haydut şerefsiz diye sevdi(?) , bende yanlış olduğunu söyleyince tamam seninkini sevmeyiz dedi , kimseye dedirtmem zaten dedim, sizce normal mi yoksa size de benim gibi anormal mi geliyor, çocuğa güzel şeyler öğretilmeli, sevimli şeyler söylenmeli, belki yanlış yere açıyorum konuyu taşınabilir ,sadece fikrinizi merak ettim..
Aslan oglum,prenses kızım ne kadar yanlışsa bu tur ifadeler de fazlasıyla kötü
Seninkini sevmeyiz demiş lütfetmiş lütfen sevmesin de

Siz de ş....fsiz gelinim diye sevin bakalim hoşuna gider mi
TeAllamm ya :KK14:

ya malesef benimde kaynanamlar öyle küfürlü severler bende hamileyim inşallah doğsun muhtemelen öyle sevmeye çalışacaklar ama soyletmicem ben ne saçma işler ya tuhaf insanlar güzelim tatlım yakışıklım balim kuzum demek varken o ne ya ilginç ler..
İlginç ve iğrenç. Kendilerine dense bak nasıl olay çıkıyor. Küçücük çocukların zihnini bulandırıyorlar asla izin verme.

Yanlış tabi söylenenler ama uyarmak size düşmez.heleki başkalarının içinde bence onun söyledikleri kadar sizin davranisinizda cirkin
Sizin bu söylediğiniz çok daha çirkin. Yanlış gördüğümüzde susalım mı ? Kavga çıkarmışım gibi konuşmayın uyardım sadece.

Görümcemin de yeni bebeği oldu, kayınvalidesi çocuğun yumurtalıklarını pipisini vs. öpüyor, benim oğlumun pipisi vaaaarr diye uzata uzata bi tuhaf hareketler, ağzından şap diye öpüyor daha 27 günlük bebek bu...

Bende Özellikle erkek çocuğa yapılan cinsel uzvuna karşı bu tarz davranışları sevemiyorum...
Şu pipi takıntılıları da anlamıyorum anlayamıyorum. Ayy hasta edecek çocuğu ya kimse bir şey demiyor mu bu kadına

Bnde boyle kaba kelimelerle cock sewenlere snir oluyorum bnim oglumu esimin trafinda bi duzgun sewen yok herkesn agzi bozuk bise deseb cok bilmis oluyosun esimin teyzesi oglumu esimin adni syleyerek x in pici dye swiyodu uyardim mlek o gzel gzel swelim ddim biz hep ole swiyoz dedi inadina bikac kez dha dedi bnde cok snirlendim ccumun anasi bbasi belli pic degil o bnim oglumu bole sewmeyin dedim küstuler cümbur cemat. Bide pipisine takmislar kfayi bn odadan ckar ckmaz altini acyolar swiyolar orasni kizdigimi bliyolar izin wrme zaten biz sen ckinca acip sewiyozki dyolar bari demeyinde bni tahrik etmeyin kawgaya
İyi ki küsmüşler, pipi takıntısı olan insanları yıllardır anlayabilmiş değilim,

Görümcemin de yeni bebeği oldu, kayınvalidesi çocuğun yumurtalıklarını pipisini vs. öpüyor, benim oğlumun pipisi vaaaarr diye uzata uzata bi tuhaf hareketler, ağzından şap diye öpüyor daha 27 günlük bebek bu...

Bende Özellikle erkek çocuğa yapılan cinsel uzvuna karşı bu tarz davranışları sevemiyorum...
Ay iğrenç yaa:KK57: pipiyi yumurtalığı öpmek nedir tövbe bence tedavi olmalı böyle insanlar,bu resmen çocuğun mahremine saldırı.

Kızmakta çok haklısınız,küfür eder gibi sevmelere ben de çok karşıyım. Prensesim sultanım bunlar da aslında yanlış ama paşam ve erkeğim kelimelerine çok uyuz oluyorum,paşammm dediklerinde gözümün önüne nedense sakallı kesen biçen muhteşem yüzyıl paşaları geliyor:KK45: Erkeğim diye sevenleri de anlamıyorum,o senin evladın kocan değil demek istiyorum böylelerine.

İnsan olan insan gibi sever
Sıpa seni sapsik senı falan tamamda
Haydut serefsız nedır ya
Köpek bile yavrusunu oyle sevmıyor

O degılde kayınvalıdem ısrarla kızıma paşam dıyor yahu :olamaz:

Ben kadını uyardım diye hoşgörüden uzak kaba bir insan mı oldum anlayamadım siz ne demek istiyosunuz ?
Demek istedigimi diyorum zten ekstra biseyler demek istedigim yok.Size hak vermeyenlere tahammul edemeyevekse
Ben kadını uyardım diye hoşgörüden uzak kaba bir insan mı oldum anlayamadım siz ne demek istiyosunuz ?
Size hak vermeyenlere tahammul edemeyecek kadar agresifseniz konu acmayin lutfen.Siz hemen uyarinizi yapmissiniz ama burda elestiriye katlanamiyorsunuz.Tamam o sekilde sevmek dogru degil ama aninda bozmak da bana gore hos degil.Fikrim bu katilmak zorunda degilsiniz tabi ki.

Konu başlığını direkt üzerime alındım. Hakaret minvalinde değil tabii ki ama bende kızımı çeşitli sıfatlarla
severim.
Köfte, çirkin ördeğim, sıpam, kuklam, bal arım, ipek böceğim v.s. uzar gider.

Demek istedigimi diyorum zten ekstra biseyler demek istedigim yok.Size hak vermeyenlere tahammul edemeyevekse

Size hak vermeyenlere tahammul edemeyecek kadar agresifseniz konu acmayin lutfen.Siz hemen uyarinizi yapmissiniz ama burda elestiriye katlanamiyorsunuz.Tamam o sekilde sevmek dogru degil ama aninda bozmak da bana gore hos degil.Fikrim bu katilmak zorunda degilsiniz tabi ki.
Siz hoşgörüden uzak olduğumu ima ettiniz bende bu yüzden böyle bir cevap verdim .

Konu başlığını direkt üzerime alındım. Hakaret minvalinde değil tabii ki ama bende kızımı çeşitli sıfatlarla
severim.
Köfte, çirkin ördeğim, sıpam, kuklam, bal arım, ipek böceğim v.s. uzar gider.
Bu saydıklarınızda bir şey yok ki. Eğer konumu okuduysanız kadın haydut şerefsiz diye seviyor çocuğu.

Bende şerefsiz durzu diyeni gördüm benim çocuğumada biri maymun dedi sensin maymun diycen kötü sen oluyosun

Back
X