- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslan oglum,prenses kızım ne kadar yanlışsa bu tur ifadeler de fazlasıyla kötüSizce de yanlış değil mi ,bugün kayınvalidemlerle bebek görmeye gittim oradaki ufak bir çocuğu severken (?) eşimin teyzesinin gelini haydut şerefsiz diye sevdi(?) , bende yanlış olduğunu söyleyince tamam seninkini sevmeyiz dedi , kimseye dedirtmem zaten dedim, sizce normal mi yoksa size de benim gibi anormal mi geliyor, çocuğa güzel şeyler öğretilmeli, sevimli şeyler söylenmeli, belki yanlış yere açıyorum konuyu taşınabilir ,sadece fikrinizi merak ettim..
Ben kadını uyardım diye hoşgörüden uzak kaba bir insan mı oldum anlayamadım siz ne demek istiyosunuz ?Valla surekli cocugumun yaninda olan biri surekli demiyosa hemen uyariyi yapistirmam.Hosgoruyu de ogrenmeli cocugum.
İlginç ve iğrenç. Kendilerine dense bak nasıl olay çıkıyor. Küçücük çocukların zihnini bulandırıyorlar asla izin verme.ya malesef benimde kaynanamlar öyle küfürlü severler bende hamileyim inşallah doğsun muhtemelen öyle sevmeye çalışacaklar ama soyletmicem ben ne saçma işler ya tuhaf insanlar güzelim tatlım yakışıklım balim kuzum demek varken o ne ya ilginç ler..
Sizin bu söylediğiniz çok daha çirkin. Yanlış gördüğümüzde susalım mı ? Kavga çıkarmışım gibi konuşmayın uyardım sadece.Yanlış tabi söylenenler ama uyarmak size düşmez.heleki başkalarının içinde bence onun söyledikleri kadar sizin davranisinizda cirkin
Şu pipi takıntılıları da anlamıyorum anlayamıyorum. Ayy hasta edecek çocuğu ya kimse bir şey demiyor mu bu kadınaGörümcemin de yeni bebeği oldu, kayınvalidesi çocuğun yumurtalıklarını pipisini vs. öpüyor, benim oğlumun pipisi vaaaarr diye uzata uzata bi tuhaf hareketler, ağzından şap diye öpüyor daha 27 günlük bebek bu...
Bende Özellikle erkek çocuğa yapılan cinsel uzvuna karşı bu tarz davranışları sevemiyorum...
Evet öyle sevenleri de duydum it falan da diyorlar, illa bir hayvan adı ile seveceksen kuşum de civcivim tavşanım de..Benim kaynanamda köpek diye seviyor kizimı. Bende aşırı sinir oluyorum. O kadar sevgi cümlesi varken çok saçma ya sinir bozucu bir durum.
İyi ki küsmüşler, pipi takıntısı olan insanları yıllardır anlayabilmiş değilim,Bnde boyle kaba kelimelerle cock sewenlere snir oluyorum bnim oglumu esimin trafinda bi duzgun sewen yok herkesn agzi bozuk bise deseb cok bilmis oluyosun esimin teyzesi oglumu esimin adni syleyerek x in pici dye swiyodu uyardim mlek o gzel gzel swelim ddim biz hep ole swiyoz dedi inadina bikac kez dha dedi bnde cok snirlendim ccumun anasi bbasi belli pic degil o bnim oglumu bole sewmeyin dedim küstuler cümbur cemat. Bide pipisine takmislar kfayi bn odadan ckar ckmaz altini acyolar swiyolar orasni kizdigimi bliyolar izin wrme zaten biz sen ckinca acip sewiyozki dyolar bari demeyinde bni tahrik etmeyin kawgaya
Ay iğrenç yaaGörümcemin de yeni bebeği oldu, kayınvalidesi çocuğun yumurtalıklarını pipisini vs. öpüyor, benim oğlumun pipisi vaaaarr diye uzata uzata bi tuhaf hareketler, ağzından şap diye öpüyor daha 27 günlük bebek bu...
Bende Özellikle erkek çocuğa yapılan cinsel uzvuna karşı bu tarz davranışları sevemiyorum...
Demek istedigimi diyorum zten ekstra biseyler demek istedigim yok.Size hak vermeyenlere tahammul edemeyevekseBen kadını uyardım diye hoşgörüden uzak kaba bir insan mı oldum anlayamadım siz ne demek istiyosunuz ?
Size hak vermeyenlere tahammul edemeyecek kadar agresifseniz konu acmayin lutfen.Siz hemen uyarinizi yapmissiniz ama burda elestiriye katlanamiyorsunuz.Tamam o sekilde sevmek dogru degil ama aninda bozmak da bana gore hos degil.Fikrim bu katilmak zorunda degilsiniz tabi ki.Ben kadını uyardım diye hoşgörüden uzak kaba bir insan mı oldum anlayamadım siz ne demek istiyosunuz ?
Belli ters birisin.dovseydinSizin bu söylediğiniz çok daha çirkin. Yanlış gördüğümüzde susalım mı ? Kavga çıkarmışım gibi konuşmayın uyardım sadece.
diyecek söz bulamadım LEBLEBİ DONDURMASI diye sevdim yeğenimi.Diyecek söz bulamadım. Oldu olacak terörist, hırsız, katil diye sevsin.
Siz hoşgörüden uzak olduğumu ima ettiniz bende bu yüzden böyle bir cevap verdim .Demek istedigimi diyorum zten ekstra biseyler demek istedigim yok.Size hak vermeyenlere tahammul edemeyevekse
Size hak vermeyenlere tahammul edemeyecek kadar agresifseniz konu acmayin lutfen.Siz hemen uyarinizi yapmissiniz ama burda elestiriye katlanamiyorsunuz.Tamam o sekilde sevmek dogru degil ama aninda bozmak da bana gore hos degil.Fikrim bu katilmak zorunda degilsiniz tabi ki.
Bu saydıklarınızda bir şey yok ki. Eğer konumu okuduysanız kadın haydut şerefsiz diye seviyor çocuğu.Konu başlığını direkt üzerime alındım. Hakaret minvalinde değil tabii ki ama bende kızımı çeşitli sıfatlarla
severim.
Köfte, çirkin ördeğim, sıpam, kuklam, bal arım, ipek böceğim v.s. uzar gider.