- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Evde bile değildi ki bahceye yuva yaptım basamak var bahçeye inişte nasıl indiler bilmiyorum indiler nasıl çıktılar o kapıyı nasıl açtılar resmen kabusa uyandım 2gündür kendimde değilim benYavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.
Valla öksüz ortada kaldı arabalar ezmesin büyük kediler dövmesin diye aldım 40 yıl düşünsem bunların olacağını düşünemedim nasıl bir acı içimde ki anlatamam yaÇok üzücü gerçekten, ama çocuklar küçükken de yavru kediyi eve almak biraz riskli olmuş, buraya biraz ferahlamak için konu açmış olabilirsiniz o yüzden sizi iyice üzmek istemem. Büyük ihtimalle çocuklar anlamadan severken fazla sıkmış olabilirler, belki de uyudu sanıp beşiğin yanına koydular. Kendinizi toplamaya çalışın, niyetiniz kötü değilmiş sonuçta.
Konuyu anlatma tarzınızdan çok üzgün olduğunuz belli zaten, bende çok duygusalım fazla etkilenmeniz çok normal, o da bir can sonuçta. İnsan kıyamayıp eve alıp üstüne böylesi bir durum yaşayınca normal olarak şok geçirir. Çocuklar da küçük istenmeden olmuş, niyet önemli bence o yüzden daha fazla üzmeyin kendinizi. Keşke görmeyeceğiniz uzakta bir yere gömseydiniz kediyi, aklınıza gelmezdi sürekli.Valla öksüz ortada kaldı arabalar ezmesin büyük kediler dövmesin diye aldım 40 yıl düşünsem bunların olacağını düşünemedim nasıl bir acı içimde ki anlatamam ya
İnş dediğiniz gibidir inanın eşim bile oturdu ağladı evden taşınıyoruz ben uyuyamıyorum çocuklarıma tavrım değişti nasıl bir sey yaşıyorum anlatamam oğlum 7 aylık herhalde ondan annelik duygularım çok tavan onunda yavru olmasi bu kadar etkiledi beni bilmiyorumÜzmeyin kendinizi sizin kotü niyetiniz yok ki öldürende siz degilsiniz
Kedi yavruları anneleri bakmadığında genelde ölür zaten
Buda size denk gelmiş tamamen kader
Eşim gömelim dedi evden taşınıyoruz zaten ben kpssye hazırlaniyorum ders bile çalışamıyorum buraya yazdım patlayacam yoksaKonuyu anlatma tarzınızdan çok üzgün olduğunuz belli zaten, bende çok duygusalım fazla etkilenmeniz çok normal, o da bir can sonuçta. İnsan kıyamayıp eve alıp üstüne böylesi bir durum yaşayınca normal olarak şok geçirir. Çocuklar da küçük istenmeden olmuş, niyet önemli bence o yüzden daha fazla üzmeyin kendinizi. Keşke görmeyeceğiniz uzakta bir yere gömseydiniz kediyi, aklınıza gelmezdi sürekli.
Eşimle uyuyorduk kediye bakacam diye sabah 7 de uyumuştum zaten öyle bir durum ki pazar günüydü eşimi yolcu etmeye kalkardim uyanık olurdum normalde o kapıyı nasıl açtılar anlamıyorum mutfaktan çıkılıyor bahceye bu arada sağı solu kapalı yaniSiz uyurken 3 yaşındaki kızlarınız nasıl bahçeye çıkıyor eşiniz nerde bu arada?
Yani 3 yaş çok küçük yalnız bırakılmamalı sokağa çıkıp gidebilirlerdi de çok riskli
Yavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.
İnş dediğiniz gibidir kendi ölmüştür inanın çocuklarım olmasaydı kendime beddualar edecem ben ölseydim diye psikolojim çok bozuldu uyuyamıyorum evimde duramıyorum sürekli ağlıyorum benim niyetim canına zarar gelmesin diye sahip çıkmakti ne geldi başımaHanımefendi zaten belli ki mahfolmuş, birazcık ferahlamak için konu açmış, vereceğimiz yanıt bu mu olmalı gerçekten? Domates vereyim atın isterseniz?
Sevgili konu sahibi, ben de çok üzüldüm ama hiçbir şeye isteyerek sebep olmadınız. Zaten bildiğim kadarıyla anne kediler hasta olan yavrularını bu şekilde bırakıyorlar. Belki zaten hastaydı, belki çocukların bile günahını alıyoruz şu an. İnşallah Allah içinize ferahlık versin.
İnanin adını bile oğlumun adını koymuştum büyütecektim aklıma gelmeyen başıma geldi işteGaribim nedir bu hayvanların insanoğlundan çektikleri!
Size istinaden söylemedim bunu belki artniyetli değilsiniz ama çocukların ulaşmasını engellemeliydiniz bir şekilde.Yapacak fazla bişey yok.
Neyseki son saatlerini tok ve uyuyarak geçirmiş.
Çocuklarınız ufak oldukları için olanın bitenin farkında değillerdir ama ilerde mutlaka hayvan sevgisini aşılayın..
İnsanların sevgisine ilgisine muhtaç olmaları ve yine tamamen kaderlerinin,hayatları ile ilgili kararların insanların insiyatifinde olması cok acı..
Taşınıyor olmanız iyi olmuş,bebeğiniz de çok küçükmüş, daha fazla üzmeyin kendinizi,bu kadar üzüntüye sütünüz falan da azalır emziriyorsanız. Olmuşla ölmüşe çare yok derler, içinizi ferah tutmaya çalışın.Eşim gömelim dedi evden taşınıyoruz zaten ben kpssye hazırlaniyorum ders bile çalışamıyorum buraya yazdım patlayacam yoksa
Olanın ölenin önüne geçilemiyor çok fazla. Kedicik için yapılacak birşey kalmamış artık aklınıza getirmemeye çalışın.İnanin adını bile oğlumun adını koymuştum büyütecektim aklıma gelmeyen başıma geldi işte
keşke kapıyı kitleseydiniz.
öldürüp bebeğinizin beşiğine mi bırakmışlar
yazık bebeye de travma olmasa bari
çocuklarınızı biraz gözlemleyin inş hayvanlara zarar verme güdüleri yoktur biraz gözlemleyin varsa mutlaka önlem almalısınız
onlara hayvanların narin olduklarını öğretin bence yaşları büyümüş
ben 4 yaşımda yaralı kuş için yuva yapmıştım çamurdan bence erkenden öğretilmeli hayvanlara kibar davranılması gerektiği.
[/QUacmOTE]
Yukarı doğru kaldırınca kitleniyor kapı aşağı çekince kolu açılıyor çekmişler açılmış.Kedileri çok seviyor kendilerince sevdiler işte ellerine geçince...Bilmiyorum öldürüp mü besige koydular yoksa canlı koydular hayvan bir şekilde altına girdi boğuldu bilmiyorum en kötüsünü düşünüyorum oğluma da bir şey olabilirdi kedi yüzüne yatsaydı atamasaydı sonuçta 7 aylık bebek kafamda neler var neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?