Çocuklarım kediyi öldürdü 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RuhumBuruk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
886
1.203
43
37
Hanımlar mahallenin çocukları yavru bir kediyle oynuyorlardi akşam oldu ortada bırakıp gittiler penceremin altına geldi minnak miyav miyav kıyamadım aldım içeri tekrar çıktım annesini aradım sordum yok... Normal süt icemiyordu bebeğimin devam sütünü biberonla kaşıkla verdim çişini yaptırdım bahceye yün bir örtüyle yatak yaptım uyudu saatlerce çocukların elinde öyle yorulmuş garibim sabah 7ye kadar girdim çıktım baktım 3 saat sonra uyandım bebeğime süt verdim tekrar uyuyakalmışım kızlarımin sesine uyandım miyav diyorlardı sıçradı yataktan bağırarak eşimle Allahim bebeğimin beşiğine yöneldim kedi bebeğimin yanında ölü cildiracaktim nasıl olduysa kızlarim 3 yaşına girecekler bahçenin kapısını açmışlar kediyi almışlar ya ellerinde bogmuslar ya da bebeğin besigine attılar hayvan bir şekilde altına girdi öldü bilmiyorum ağlamaktan vicdan azabından perişanım gömdüm ama mutfağım bahçeye bakıyor duramıyorum evde bir an aklımdan çıkmıyor uyamiyorum içim çok acıyor öksüz diye sahip çıkmak istedim büyütecektim ne geldi başına kaderi miydi sebep ben mi oldum?

Son düzenleme:
Yavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.

Evde bile değildi ki bahceye yuva yaptım basamak var bahçeye inişte nasıl indiler bilmiyorum indiler nasıl çıktılar o kapıyı nasıl açtılar resmen kabusa uyandım 2gündür kendimde değilim ben

Çok üzücü gerçekten, ama çocuklar küçükken de yavru kediyi eve almak biraz riskli olmuş, buraya biraz ferahlamak için konu açmış olabilirsiniz o yüzden sizi iyice üzmek istemem. Büyük ihtimalle çocuklar anlamadan severken fazla sıkmış olabilirler, belki de uyudu sanıp beşiğin yanına koydular. Kendinizi toplamaya çalışın, niyetiniz kötü değilmiş sonuçta.

Valla öksüz ortada kaldı arabalar ezmesin büyük kediler dövmesin diye aldım 40 yıl düşünsem bunların olacağını düşünemedim nasıl bir acı içimde ki anlatamam ya

Valla öksüz ortada kaldı arabalar ezmesin büyük kediler dövmesin diye aldım 40 yıl düşünsem bunların olacağını düşünemedim nasıl bir acı içimde ki anlatamam ya
Konuyu anlatma tarzınızdan çok üzgün olduğunuz belli zaten, bende çok duygusalım fazla etkilenmeniz çok normal, o da bir can sonuçta. İnsan kıyamayıp eve alıp üstüne böylesi bir durum yaşayınca normal olarak şok geçirir. Çocuklar da küçük istenmeden olmuş, niyet önemli bence o yüzden daha fazla üzmeyin kendinizi. Keşke görmeyeceğiniz uzakta bir yere gömseydiniz kediyi, aklınıza gelmezdi sürekli.

Üzmeyin kendinizi sizin kotü niyetiniz yok ki öldürende siz degilsiniz
Kedi yavruları anneleri bakmadığında genelde ölür zaten
Buda size denk gelmiş tamamen kader
İnş dediğiniz gibidir inanın eşim bile oturdu ağladı evden taşınıyoruz ben uyuyamıyorum çocuklarıma tavrım değişti nasıl bir sey yaşıyorum anlatamam oğlum 7 aylık herhalde ondan annelik duygularım çok tavan onunda yavru olmasi bu kadar etkiledi beni bilmiyorum

Eşim gömelim dedi evden taşınıyoruz zaten ben kpssye hazırlaniyorum ders bile çalışamıyorum buraya yazdım patlayacam yoksa

Siz uyurken 3 yaşındaki kızlarınız nasıl bahçeye çıkıyor eşiniz nerde bu arada?
Yani 3 yaş çok küçük yalnız bırakılmamalı sokağa çıkıp gidebilirlerdi de çok riskli
Eşimle uyuyorduk kediye bakacam diye sabah 7 de uyumuştum zaten öyle bir durum ki pazar günüydü eşimi yolcu etmeye kalkardim uyanık olurdum normalde o kapıyı nasıl açtılar anlamıyorum mutfaktan çıkılıyor bahceye bu arada sağı solu kapalı yani

Hanımefendi zaten belli ki mahfolmuş, birazcık ferahlamak için konu açmış, vereceğimiz yanıt bu mu olmalı gerçekten? Domates vereyim atın isterseniz?

Sevgili konu sahibi, ben de çok üzüldüm ama hiçbir şeye isteyerek sebep olmadınız. Zaten bildiğim kadarıyla anne kediler hasta olan yavrularını bu şekilde bırakıyorlar. Belki zaten hastaydı, belki çocukların bile günahını alıyoruz şu an. İnşallah Allah içinize ferahlık versin.

İnş dediğiniz gibidir kendi ölmüştür inanın çocuklarım olmasaydı kendime beddualar edecem ben ölseydim diye psikolojim çok bozuldu uyuyamıyorum evimde duramıyorum sürekli ağlıyorum benim niyetim canına zarar gelmesin diye sahip çıkmakti ne geldi başıma

Garibim nedir bu hayvanların insanoğlundan çektikleri!
Size istinaden söylemedim bunu belki artniyetli değilsiniz ama çocukların ulaşmasını engellemeliydiniz bir şekilde.Yapacak fazla bişey yok.
Neyseki son saatlerini tok ve uyuyarak geçirmiş.
Çocuklarınız ufak oldukları için olanın bitenin farkında değillerdir ama ilerde mutlaka hayvan sevgisini aşılayın..
İnsanların sevgisine ilgisine muhtaç olmaları ve yine tamamen kaderlerinin,hayatları ile ilgili kararların insanların insiyatifinde olması cok acı..

İnanin adını bile oğlumun adını koymuştum büyütecektim aklıma gelmeyen başıma geldi işte

Eşim gömelim dedi evden taşınıyoruz zaten ben kpssye hazırlaniyorum ders bile çalışamıyorum buraya yazdım patlayacam yoksa
Taşınıyor olmanız iyi olmuş,bebeğiniz de çok küçükmüş, daha fazla üzmeyin kendinizi,bu kadar üzüntüye sütünüz falan da azalır emziriyorsanız. Olmuşla ölmüşe çare yok derler, içinizi ferah tutmaya çalışın.

keşke kapıyı kitleseydiniz.

öldürüp bebeğinizin beşiğine mi bırakmışlar

yazık bebeye de travma olmasa bari

çocuklarınızı biraz gözlemleyin inş hayvanlara zarar verme güdüleri yoktur biraz gözlemleyin varsa mutlaka önlem almalısınız

onlara hayvanların narin olduklarını öğretin bence yaşları büyümüş

ben 4 yaşımda yaralı kuş için yuva yapmıştım çamurdan bence erkenden öğretilmeli hayvanlara kibar davranılması gerektiği.

Başka platformlarda da bu konuyu dillendirmemenizi tavsiye ederim.Bebeklerinize aklınıza gelmeyen hakaret ve beddualar duyabilirsiniz.Olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta.Arkadaşlarında dediği gibi belkide hastaydı hayvan.Hasta kedilere anneleri bakmaz.

Birde bebekleriniz çok küçük, kapıyı açıp bahçeye çıkmışlar, eve geri dönmeyip alıp başlarını gitseler, kötü niyetli insanların dikkatini çekseler ya da başlarına bir şey gelse ne yapacaktınız.Bebeklerime tavrım bile değişti demişsiniz, çok küçükler, ne yaptıklarının bilincinde olurlar ne de uyguladıkları gücün.Aklınızı başınıza toplamanızı tavsiye ederim.

İnanin adını bile oğlumun adını koymuştum büyütecektim aklıma gelmeyen başıma geldi işte
Olanın ölenin önüne geçilemiyor çok fazla. Kedicik için yapılacak birşey kalmamış artık aklınıza getirmemeye çalışın.
Anne olduğunuz için kediciğe de anne olma misyonu yüklenmişsiniz böyle olacağını bilemezdiniz.
Keşke herkes vicdan ve merhamet sahibi olabilse..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…