- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
İnanin yazmasaydım patlayacaktim bir acı düştü yüreğime ne gözyaşım diniyor ne düşünmeden duruyorum.Mutfaktan bahceye çıkılıyor sağı solu kapalı sokağa çıkacaklar bir yer yokBaşka platformlarda da bu konuyu dillendirmemenizi tavsiye ederim.Bebeklerinize aklınıza gelmeyen hakaret ve beddualar duyabilirsiniz.Olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta.Arkadaşlarında dediği gibi belkide hastaydı hayvan.Hasta kedilere anneleri bakmaz.
Birde bebekleriniz çok küçük, kapıyı açıp bahçeye çıkmışlar, eve geri dönmeyip alıp başlarını gitseler, kötü niyetli insanların dikkatini çekseler ya da başlarına bir şey gelse ne yapacaktınız.Bebeklerime tavrım bile değişti demişsiniz, çok küçükler, ne yaptıklarının bilincinde olurlar ne de uyguladıkları gücün.Aklınızı başınıza toplamanızı tavsiye ederim.
Ya inanın sürekli kontrol halindeyim bahçenin kapısı yukarı kaldırınca kilitlenen pak Pen kapılardan kilitliydi kolu aşağı çekince açmışlar ama ben mutfağın kapısını da kapatmıştım eşim uyanıp mutfağa gidince açık bırakmış bahçede sadece bana ait sağ solum önüm bina sokaga gidecek yer yok bebekte benim bizim odamızda yatıyor ama gündüz de artık bebeğimle hiç yalnız bırakmıyorum haklısınız çok korktumRuhumBuruk
bence biraz daha temkinli olmalısınız o kapıyı açıp dışarı çıkmamalılardı, ya yabancı biri kaçırsaydı vs
çocuklarınız daha çok küçük bebekle de yalnız bırakmayın. istemeden ona da zarar verebilirlerdi. madem bahçeli vs eviniz var o kapıyı kitleyin, biliyorsunuz böyle bi evin çocuğu kilitli kapıyı açıp anahtar üstündeymiş yan evin havuzunda boğulmuş, sizi biraz dikkatsiz gördüm lütfen üzüleceğinize ileride temkinli olun. devir de kötü üstelik.
Nerdeyse eminim yeni ölmüştüBelki çocuklarınız bulduğunda da ölüydü. Farkına varamayıp uyuyo diye beşiğe de bırakmış olabilirler. Hemen en kötüsünü düşünmeyin
Ama umarım ölüydu umarim kendi ölmüştürNerdeyse eminim yeni ölmüştü
Siz kaçıncı yazansiniz hiç böyle düşünmedim belki eceliyle ölmüştür.Ins öyledir. Cok sagolunbelki eceliyle ölmüştür. keşke ölü halini veterinere götürseydiniz niçin öldüğünü söylerdi. kendinizi suçlamayın. siz elinizden geleni yapmışsınız. çok üzücü gerçekten. başınız sağ olsun çok üzüldüm
Siz dokunduysanız ondan terk etmiş olabilir. Kedilerin koku duyusu çok keskindir. Kendi yavrusunun kokusu değişirse tanımaz. O yüzden çok küçük bebeklere eldivensiz dokunmamak lazım.Yavrularınızın günahını almayın belki uyuyor diye koydular beşiğe ? Benimde bahçeme bir kedi yavrulamıştı. Kedi birkaçgün geldi gitti bizim bahçeye belli yer arıyor sonra bir baktık doğurmuş 3 yavru yazık çiçeklerin arasındalar küçücükler titriyorlar. Balkonumun altına yatak yaptım yatırdım onları anneleri geldi mama verdim onada aramaya gitmesin evlatlarının başında dursun emzirsin diye. O nankör ertesi sabah kalktım baktım evladının 1 ini alıp gitmiş 2 yavru kalmış nasıl ağlıyorlardı eşimi aradım hemen şırınga mama istedim geldi eve aldık küçücüklerdi ellemeye korktum eşim besledi yaz ayı olmasına rağmen ufo açtık yattıkları odaya saatletce annesini aradım sonra baktım yemek almaya gelmiş bahçeye evlatlarını gösterdim geri yatak koydum bahçeye karnını doyurup defolup gitti. Yüzlerine bile bakmadı hem ağladım hem sevdim o yavruları geri eve aldım sabaha kadar ağladılar. Sabah bir kalktım biri ölmüş diğeri ona sarılıyor. Birgün sonrada diğeri öldü. Duasını edip gömdük çok üzüldüm ama elimden gelenide yaptım malesef anneleri terk edince yaşamıyorlar herhalde
Hanımefendi zaten belli ki mahfolmuş, birazcık ferahlamak için konu açmış, vereceğimiz yanıt bu mu olmalı gerçekten? Domates vereyim atın isterseniz?
Sevgili konu sahibi, ben de çok üzüldüm ama hiçbir şeye isteyerek sebep olmadınız. Zaten bildiğim kadarıyla anne kediler hasta olan yavrularını bu şekilde bırakıyorlar. Belki zaten hastaydı, belki çocukların bile günahını alıyoruz şu an. İnşallah Allah içinize ferahlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?