- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
kadin zaten vicdan azabi cekiyor niye sert elestiriyorsunuz ki bilerek yaptigi bisey yok sonucta bukadarda olmayin rica ediyorumYavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.
Aynen, kediden önce benim de aklıma gelen bunlardı ....Siz uyurken 3 yaşındaki kızlarınız nasıl bahçeye çıkıyor eşiniz nerde bu arada?
Yani 3 yaş çok küçük yalnız bırakılmamalı sokağa çıkıp gidebilirlerdi de çok riskli
Siz kendinizi tedavi ettirin benceSiz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
Plan kurmuş çocuklar, herkesi uyutup gizlice bahçeye çıkalım, kediyi boğalım, beşiğe bırakalım diye.Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
kadin zaten vicdan azabi cekiyor niye sert elestiriyorsunuz ki bilerek yaptigi bisey yok sonucta bukadarda olmayin rica ediyorum
demekki hastaydılar anne sağlıklı yavrusuna bir şey olmasın diye hastaları terk edip sağlıklıyı alıp gidiyor geneldeYavrularınızın günahını almayın belki uyuyor diye koydular beşiğe ? Benimde bahçeme bir kedi yavrulamıştı. Kedi birkaçgün geldi gitti bizim bahçeye belli yer arıyor sonra bir baktık doğurmuş 3 yavru yazık çiçeklerin arasındalar küçücükler titriyorlar. Balkonumun altına yatak yaptım yatırdım onları anneleri geldi mama verdim onada aramaya gitmesin evlatlarının başında dursun emzirsin diye. O nankör ertesi sabah kalktım baktım evladının 1 ini alıp gitmiş 2 yavru kalmış nasıl ağlıyorlardı eşimi aradım hemen şırınga mama istedim geldi eve aldık küçücüklerdi ellemeye korktum eşim besledi yaz ayı olmasına rağmen ufo açtık yattıkları odaya saatletce annesini aradım sonra baktım yemek almaya gelmiş bahçeye evlatlarını gösterdim geri yatak koydum bahçeye karnını doyurup defolup gitti. Yüzlerine bile bakmadı hem ağladım hem sevdim o yavruları geri eve aldım sabaha kadar ağladılar. Sabah bir kalktım biri ölmüş diğeri ona sarılıyor. Birgün sonrada diğeri öldü. Duasını edip gömdük çok üzüldüm ama elimden gelenide yaptım malesef anneleri terk edince yaşamıyorlar herhalde
Nerede var? bizim de etrafımızda bir sürü çocuk var ama hiç öylesine denk gelmedik. Aileden, etrafından gördüğü birşeyler var demek ki.Siz kendinizi tedavi ettirin bence
Kucuk çocukların hepsinde bu refleks var bilmiyosanız ben size söylüyüm
Yeni dogan yavrularin kendisine has bir kokusu oluyor. Kediler kendi yavrularini kokularindan tanir. Eger ki yaptiginiz yuvaya tasirken yavrulara fazla dokunduysaniz ve sizin kokunuz sindiyse taniyamamis olabilir yavrusunu. O yuzden red etmis olmasi muhtemel. Alinizda olsun ayni durumla bir daha karsilasirsaniz mutlaka yavrulara latex olmayan eldivenle dokunun. Naylon eldiven vinil eldiven vs gibi.Yavrularınızın günahını almayın belki uyuyor diye koydular beşiğe ? Benimde bahçeme bir kedi yavrulamıştı. Kedi birkaçgün geldi gitti bizim bahçeye belli yer arıyor sonra bir baktık doğurmuş 3 yavru yazık çiçeklerin arasındalar küçücükler titriyorlar. Balkonumun altına yatak yaptım yatırdım onları anneleri geldi mama verdim onada aramaya gitmesin evlatlarının başında dursun emzirsin diye. O nankör ertesi sabah kalktım baktım evladının 1 ini alıp gitmiş 2 yavru kalmış nasıl ağlıyorlardı eşimi aradım hemen şırınga mama istedim geldi eve aldık küçücüklerdi ellemeye korktum eşim besledi yaz ayı olmasına rağmen ufo açtık yattıkları odaya saatletce annesini aradım sonra baktım yemek almaya gelmiş bahçeye evlatlarını gösterdim geri yatak koydum bahçeye karnını doyurup defolup gitti. Yüzlerine bile bakmadı hem ağladım hem sevdim o yavruları geri eve aldım sabaha kadar ağladılar. Sabah bir kalktım biri ölmüş diğeri ona sarılıyor. Birgün sonrada diğeri öldü. Duasını edip gömdük çok üzüldüm ama elimden gelenide yaptım malesef anneleri terk edince yaşamıyorlar herhalde
Kaç gündür eşimde oğlumda aynı şeyleri söylüyor .Garibim nedir bu hayvanların insanoğlundan çektikleri!
Herhalde hiç 3 yaşında çocukla kalmadınız o daha bebeklikten yeni çıkmış el göz koordine etmeyi yeni yeni ögrenmiş ne bilsin nasıl tutacağını bence siz Bi tedavi olun bu önyargı ve anlayışsızlık içinNerede var? bizim de etrafımızda bir sürü çocuk var ama hiç öylesine denk gelmedik. Aileden, etrafından gördüğü birşeyler var demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?