Çocuklarım kediyi öldürdü 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki ne yapsın konu sahibi? Yitip giden canın telafisi yok diye yasa mı bürünsün? Kendini kahır mı etsin? Kadın yeterince üzülmüş zaten.

Canim cocuklarin cok kucukmue belki de bogmadilar kedi kendi ölmuste olabilir sen iyilik yapmak istemissin niyetin tertemiz bundan sonra belki cocuklara daha iyi bi sekilde hayvanlara nasil dawranacagini ogretebilirsin en fazla bu olur ama kendini suclama lutfen nereden bilebilirdinki...

kızım 3 bucuk yasında yanı kızımın yasına yakın cocugunuz
bazı cocukların ıcınde sıddete meyıl oluyor dogustan yanı mesela ben dogdugumda abım benı bogarak öldurmeye kalkmıs bende onun tam aksıne ınanılmaz duygusal bır ınsanımdır halbukı aynı ana babadan olmayız

yanı cocuklarınız sıddete meyıllı . benım 3 bucuk yasındakı kızım kazayla ıstemeden kedımızı korkuttu yanı bır anda karsısına cıkınca kedımız tısladı o tıslayınca kedıden sureklı ozur dıledı senı korkuttugum ıcın ozur dılerım dıye ve okadar uzuldu kı mamasını verırken bıle ozur dılerım mamukcum senı korkutmak ıstemedım kazayla oldu dedı
yanı kedıyı bogazlamak nefessız bırakmak öldurmek. bu yasta cocugun bılecegı bır eylem. bılerek yapmıslar zarar verdıklerını bıle bıle

cok acil pedogogla gorusun bu durumu aktarın bılgı alın .

ayrıca kapınızı kılıtleyın sakamısınız sız ? cocuklar bahceye cıkmıslar ? gıtselerdı ne yapacaktınız kacırılsalardı ? bu nasıl ıhmalkarlık .

ya yok sızle ne alakası var evet uzulmussunuz de sız ölmesını ıstemedınız sonucta
ben sızın yerınızde olsam pedagogla gorusurdum cocuklarınız boyle bırsey yaptı mı yaptıysa nasıl yaklasmak gerek o anlar ısın uzmanı onlar
ondan akıl alın bırde lutfen su kılıt ısıne cozum bulun cocuklar nasıl acabılıyor kapıyı hem altdan hem ustden kılıtleyın kapılarınızı

Keşke olmasaymış ama olmuş . Henüz ne yaptıklarını anlayacak yaşta değiller ama keşke düşünüp önlem alsaydınız olan olmuş kendinizi üzmeyin artık . Bir dahakine daha dikkatli olun çocuklarınızla konuşun ya da eve almayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…