Çocuklarım

Eşim oynar çocuklarla öper sever onunda sinirlendiği zaman oluyor ama benim kadar değil biliyorum sevgi görmediğim için sevgı göstermiyorum diye bir bahane olamaz sorunluyum galiba

Bu yaştan sonra biraz zor artık ağlamak istediğinin yapılmasının bir yolu onun için ama kızınızla oğlunuz kavga ederken küçüğün tarafını tutmayın, adil olun. Yoksa düşman olurlar.

Konuşmak istemiyorum, oynamak istemiyorum, emzirmek istemiyorum...

ama niye anne olmak istediniz ki?

Sanki mutsuz bir evliliğin hesabı çocuklara kesilmiş gibi.

Kiziniz neden boyle biliyor musunuz ?
Sizin tutumunuz yuzunden .Çocuk o .Siz cocuk degil de kucuk bir yetiskin gibi davranislar bekliyorsunuz.
Cocugunuzla yerde yuvarlanıp oyun oynamazsaniz ,evcilik oynayip oyun kurmazsaniz nasil mutlu olacak ?Nasil kisilik olusturacak ,hayal kurup beyni gelisecek ,nasil paylasmayi öğrenecek, nasil dogru davranis sergileyecek nasil nasil ...
Çocuklar annem bana lezzetli yemek yapti,benim çamaşırlarımı yikadi diye düşünmezler.
Çocuklar annem benimle oyun oynadi ,birlikte etkinlik yaptik der ve mutlu olurlar .
Onune koyacaginiz milyon tane oyuncaktan cok daha degerli sizin onla oynamaniz .
Bence destek alin ki 1 yasindaki cocugunuza yazik olmasin .Belki kiziniz icin faydali olur.

Valla şuan dizin enerjiniz vahid biseye takılmadim ama daha bu kadar ufak bir kız cocu bu şeyleri gitmek ten bahsedecek kadar ne görüyor yaşıyor sizde diğer anneler gibi sussun diye eline telefon verenlerdenmisiniz? Hiç sağlıklı değil bence siz iyi bir pedagog ve kendinizde iyi bir piskiyatris bularak gidin bence siz şimdiden kendinizi sartlamissiniz sevgi görmedim gösteremem diye ben aylardır bebeğim olsun diye uğraşıyorum annemi seviyorum ama anneliğini maddi gördüm manevi hissedemedim ve hep derim.asla annem gibi anne olmucam daha engel karar vermeden terapiste gittim isleirmi halettim sizde geç kalmayın derim bence geçmişiniz deki aralık kalmış bir kapı bütün hayatınıza maaal olmuş çünkü

Konuşmak istemiyorum, oynamak istemiyorum, emzirmek istemiyorum...

ama niye anne olmak istediniz ki?

Sanki mutsuz bir evliliğin hesabı çocuklara kesilmiş gibi.
Bilmiyorum ki bu hayatta isteyerek yaptığım birşey yoktur. İstediğim hayatı yaşıyorum da denilemez

Çocuklar sizin içten içe sevmenizi ne yapsın, onlara ilgi, şefkat lazım.
Annelerin şikayetlenmesini olağan bulurum fakat oyun oynamıyorum, sevmiyorum denildiğinde basıyorlar bana.
Altını değiştirmeyi sevmiyorum yapmayacağım demek gibi bir şey bu, oyun onların dünyası.
Biliyorum zaman zaman çok sıkıcı fakat bir çare bulmak lazım bu duruma.

Yok eline telefon vermem istemez zaten kendisi bilmiyorum ki gitmeyi nerden öğrendi bu evi terk edecem der o kadar kötü annede değilim maddi imkanımız olmadığı halde krese gönderiyorum orada sosyalleşsin paylaşmayı öğrensin diye yalnız hissetmesin kendini diye

Bu dusunceniz de yanlis .Evde mutlu olmayan cocuk kreste de olmaz .O doyumu ordan alamaz ki .Siz evde onu sevgiye doyuracaksiniz o da akranlariyla daha güçlü bağlar kuracak .
Instagramdabir suru etkinlik sayfasi var cocuklarla yapılabilecek. Bir goz atin isterseniz .Sermin Yasar vs gibi kisiler oyun paylasiyor .Montessori sayfaları var .
Bir gun deneyin bakin çocuğunuz nasil mutlu olacak .

Böyle konuları okudukça ürperiyorum. Erken evlenip anne olmuş olsaydım kesin ben de sizin gibi olurdum. Sevgi gösterme haricinde. Onu gösterebilirim, severim ama tahammülüm çok az. Daha doğrusu azdı. Şimdi şimdi sakinlemeye başladım ben de.
Eşiniz destek olmuyor mu?

Allah kolaylık versin üzüldüm halinize.

Keşke haftada 2 ya da 3 gün birkac saatliğine çocuklarla oynamak için gelen bi abla olsa. Oyun ablasi gibi. Üniversite okuyan ihtiyaç sahibi bi kız olabilir. Onlarla oynasa. Yakındaki parka götürse. Siz de büyük paralar vermek zorunda kalmazsınız. Onun da harcligi olur. Cocuklar da eglenir.

Bence çözüm odaklı düşünün ve bu tavsiyemi degerlendirin.

boşanman gereken yerde ikinciyi yapmışsın..
biliyormusun kocandan kurtulsan ne mutsuzluğun ne sinirin kalacak.
destek al bencede üzülüyorum ben sana hep.
hatta bir ara yoktun.
Eşimle arayı biraz olsun duzelttık bilmiyorum kendimi çaresiz hissediyorum evet bosansam cocuklarımla çok mutlu olacam onu biliyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…