Çocuklar ve kendisi için nafaka alabilir.Peki bosandiktn sonra 2 cocugun sorumlulugunu tek basina maddi ve manevi anlamda karsilayabilcekmisin?sartlarini en iyi sen biliyosun cnki goze alamadim bn bigun bitecek biliyorum ama cocuklar icin dayanabldgm kadar dayaniyorum.
Calisiyormu calismiyorsa nafaka yetmeyecek hicbirseye ailenin ynna gitmek iki cocukla cok zor ayri bi ev ayri biduzen kurmak bilmiyorum cok zor gorunuyo bu maddi anlmi manevi anlamda cocuklara yetememe korkusu bilmiyorm her ayrintiyi dusunmek bile yoruyo insaniÇocuklar ve kendisi için nafaka alabilir.
bunlari halleder. evimizi satar bana kucuk bir ev alir, arabayi verir, ihtiyaclarini karsilar cocuklarin, ben talep etmesem bile . oyle bir insan degil maddi durumu yerinde.Calisiyormu calismiyorsa nafaka yetmeyecek hicbirseye ailenin ynna gitmek iki cocukla cok zor ayri bi ev ayri biduzen kurmak bilmiyorum cok zor gorunuyo bu maddi anlmi manevi anlamda cocuklara yetememe korkusu bilmiyorm her ayrintiyi dusunmek bile yoruyo insani
oyle bunaldim ki aglayarak yaziyorum her satiri..Yazık gerçekten değmez bu adama
Bunalmışsınız belli , okurken üzüldüm ..
Yol verin gitsin
Size o hakareti yakıştıran , sürekli onu aldatma ihtimali olduğunu düşünen bir adamla çürütmeyin ömrünüzü...
bırakmamış doğru .oyle bunaldim ki aglayarak yaziyorum her satiri..
simdi soyleyince "ben benimle ilgilenmedigin icin oyle soyledim" diyor. yahu ilgilenecek bir kadin mi biraktin ortada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?