cocuklarima karsi bencillik mi?

Yanlis anlamayin beni ama kocam bana o kelimeyi kullansa , bes cocugum olsa bile kapinin onunde bulur kendini
Cunku ben 5 cocuga da yeterim , dim dik ayaklarimin uzerinde dururum
Eslerin bosanmasi demek cocuktan bosanma anlamina gelmiyor
Esiniz hic saglikli bir insan degil ve ileride o evde 2 genc kiz olacak , onlara da neler der bu psikopatlikla

kendini kaybediyormuş, ictenlikle soylemiyormus, canim yansin diye sinirle soyluyormus . hicbiri benim yanginima su olmuyor.

denas cok uzuldum
sen ıyı bır annesın ve guzel bır hayatı hakedıyorsun
sız ayrılsanız da o adam cocuklarının babası
ama mutlu anne mutlu cocuk demek bunu da unutma
hakkında hayırlısı olsun

denas şaşırdım ve üzüldüm.
ama bencil olduğunu düşünmedim.
burada çocuklarım için onlar babasız büyümesin diye boşanmıyorum diyen yüzlerce kadından daha az bencilsin bana göre. çocuklar yüzünden ayrılmıyorum benim totom yemiyorun alt metni..
mutsuz bir kadın ne eş olmayı ne anne olmayı beceremez.

Ben de mutlu anne=mutlu çocuklar görüşündeyim. Önce siz!

O yüzden ne istiyorsanız onu yapın. Bana öyle konuşan bir adama şans vermezdim sanırım.

Hayırlısı olsun hakkınızda... Boşanmak da dünyanın sonu değil; unutmayın.

dibine kadar mutsuzum..
7 yillik evim yuvam duzenim gozumde bir hiç gibi gozukuyor..

Çocuklarda dünyaya 1 kere geldi sizde. Sizi onlara paspas olmak zorunda hissettiren şey ne? Babalarını öldürmeyeceksiniz, boşayacaksınız. Kavga bitecek, huzursuzluk, mutsuzluk bitecek. Çocuklarda mutlu bir anneyle nefes alacak. Eşinizde isterse gelsin hergün görsün çocukları.

Kendinizi düşünün önce. Çocuklar içinde en doğrusu bu olacak.

okuduklarimda seni gordum yazmis. bir insan anikahli karisina 7 yildir yanlisini gormemis insana, 2 cocugunun anasina nasil boyle bisi atabilir bu iftira itham degilde nedir?
Bir suçu var da bastırıyor olmasın.Kastım aldatması vs değil.herhangi bir şekilde kendini eksik hissediyor falan mı acaba?

oyle evet haklisiniz.. sanki bir bosluktayim surekli düşüyorum, yemek yiyemiyorum, uyuyamiyorum. cok bunaldim cok yoruldum.. simdi bana tedavi olurum, istedigin gibi yapariz, ne dersen o olur vs diyor..

o kadar soğumuş ki içim isinmiyor.

Kimsenin kimseye bunlari yasatmaya hakki yok belki de kendisi sizi aldatiyo sizi bu sekilde itham ederek rahatliyo ama psikolojisi bozuk ve cocuklar da boyle bir ortamda heba olurlar. Ailenize olani biteni acik acik anlatin destek istediginizi soyleyin yardimci olacaklardir

evet çocuklarınıza haksızlık ediyorsunuz, yapma böyle tatlım lütfen ,sevgisiz bir ortamda büyütme çocuklarını
senin kadar onlarında ruh sağlığı önemli anne baba arasında sevgi bitmişse eğer en çok etkilenen çocuklardır
ekonomik olarak bir anne olarak çocuklarına tek başına sahip çıkabilecekseniz hiç düşünme ayrılın
ki ben kolay kolay ayrılın diyen birideğilim

7 yıllık evlilikte onu aldattığını düşünecek kadar manyaklaşan adam, tamamen bitirmeye karar verdiğinizde mi hasta olduğunu anlıyor? Siz en ufak bir suçunuz yokken çocuklarınızı düşünerek vicdanınızı ağırlaştırıyprsunuz. Oda biraz düşünseydi, “2 çocuğum var. Bu kadın kendini bize adadı. Kendine gel” deseydi. Siz hiç sitem etmeden tedavi olmam lazım dese samimi gelirdi ama şuan zaman kaybı gibi gözüküyor.

Çocuklar olmasa bir süre ayrı kalın, tedavi süresi bitsin derdim. Ama şimdi sürekli düzen değiştiremezsiniz. Kaybınızı kazancınızı iyi hesaplayın.

cok haklisiniz.
icimden gecenleri yazmissiniz..

bilmiyorum oyle araftayim ki.. dusunemiyorum saglikli..

dedigine gore; ben ondan uzaklasmisim, ilgim azalinca aklina boyle seyler geliyormus..
Ya 2 cocuktan sonra ben kendimi yataga zor atiyorum ortada ilgi gormesi gereken biri varsa oda benim bence.
O lafi esim bir kere bana dedi. 1 ay boyunca sıfır iletisim. 8 kilo verdi o uzuntuden. Hatrladimda cok sinirlendim yine. Insan bazen baskasina vercegi akli kendi uygulayamiyor. Cok uzucu. Umarim toparlanirsin. Ama seninki takintili kiskanc.

Denas14__ yazdıklarınıza o kadar üzüldüm ki...
Siz kendini çok güzel ifade eden,aklı başında bir kadınsınız,bu satırlarınızdan belli oluyor.
Yaşadıklarınız hiç kolay değil,hele de yaş farkı az ve biri DEHB tanısı almış iki çocukla ilgilenirken...

Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor.
Alt yapısında ya aşağılık kompleksi var, ya da suçluluk psikolojisi.
Ailenizi tanımadığım ve ilişki dinamiklerinizi tam bilemediğim için çok kesin yorum yapmak istemiyorum ama eşinizin içinde bulunduğu ruh hali normal değil,psikolojik yardım alması lazım.

Kişisel olarak ben işin içine 'ahlaki zaaf ithamı' girdiğinde ilişkiyi-evliliği bitirme taraftarıyım çünkü bu çok çirkin ve telafisi zor bir itham.
Bununla birlikte size 'boşanın' demek ne kadar doğru? Bunu bilemiyorum.

Biri sürekli profesyonel destek alması gereken iki çocuk olması beni düşündürdü.
Eşinizin sorumluluklarını bilen,kızlarına düşkün bir baba olduğunu yazmışsınız.
Bir müddet ayrı kalsanız?
Duygularınızdan emin olsanız?
Evliliğimizi kurtarabilir miyiz? Noktasına gelirseniz aile terapisi bir çözüm seçeneği olabilir.
Uğraşmaya gücüm yok derseniz boşamak en doğrusu,karar verirken öncelikle kendi ruh sağlığınızı düşünün.

ekonomik olarak yeterim bakarim da simdi kendi yalvariyor.. tek kelime edemiyorum dondurucu gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…