cocuklarima karsi bencillik mi?

suan icin ayriyiz ben annemlerdeyim. donus biletimi 1 araliga almis.. bende degiscegine, duzelebilcegimize inanmiyorum...

bana; "yeniden insaa edelim" demis. topragim kurudu ne koyayim ustune. hic icimden gelmiyor..

cok tesekkur ederim uzunca yazmissiniz..

soyledikleri ; yeniden baslayalim, yavrularim yanimda buyusun, beni mahrum birakma kendinden evlatlarimdan, tedavi olalim, almaya geleyim seni, vs vs vs.

evliligi kurtarmak istesem evet psikoterapi alabilirdik belki ama icimde gram istek yok. bu kadar soguduguma ben bile sasirdim . oyle guzel yaziyor ama benim icimde tık yok..

Anne mutsuzsa cocuklar zaten mutsuz oluyo canim.. o enerji onlardan kacmiyo cok zekiler. Gitmiyosa yapacak tek sey var, ama hersey toz pembe olmuyo

Birde bazen birseyler gelir ama heves meves kalmamistir

nine naptin altin vurus olmus :)
Daha çok yazardım da allahtan üşengeç bi insanım
Seviyorum seni denoşum üzülmeni hiç istemem biliyosun ama tedavi olacam lafları tırıvırı
Sen zaten tek başına büyütüyosun çocuklarını
Kaldı ki sen o hakaretleri nasıl yuttun ?!
Sana ilk o yakıştırmayı yaptığında koyacaktın kapının önüne !

haklisin..
sustum, yuttum...
sinirle soyledi dedim kendimi avuttum..
ama benden cok sey eksildi..

suan oyle birsey ki insanlar asagida ben ustte gibiyim.. konusulanlar, anlatilanlar ugultu gibi geliyor.. hic iyi degilim .. cok icime ata ata, dağ deniz derya yapmisim.

Çok ağır sözler çok ağır
Adam değişmeye azmetmeli kesinlikle ve her gün,daha iyiye gitmeli,başka türlü affetmezdim

aynen ben nelerle ugrasiyorum geceleri yorgunluktan yerimden kalkamiyorum.

adam benim eski sevgilimle gorusecegimi dusunuyor..

aklinda fikrinde o var. evlenmeden onceki sevgilim pazarda idi, evimizin hemen karsisi semt pazari. oraya gittim bende. banane eski sevgiliden cok guzel seyler oluyor cocuklarla dolastik aldim guzelce. kafasinda kurmus ilk bu bosanalim minvalinde yazdigimda onlarla mi gorustun vs dedi. yuh devenin nali dedim. sonrada bi ton yalvarmalar. ne onemi kaldi ki?

dedigine gore; ben ondan uzaklasmisim, ilgim azalinca aklina boyle seyler geliyormus..
Ne sanıyordu,hala flort edeceğinizi mi,kendisi o günlerdeki gibi mi?
Çocuklarımı büyütürken gece 2 bardak çay içebiliyorsak eşimle,şanslıydık.2 küçük çocuğu bırkıp onu mu pışpışlayacaktınız

Ben karilarina surekli aldatan kadin sifatini yakistiran adamlarin icten ice boyle bir istekleri oldugunu dusunmeye basladim. Bilincaltlarinda hatta belki bilincli olarak bundan zevk aliyorlar bence. Yoksa bir erkegin tabiatina aykiri karisini,cocuklarinin annesini Boyle bir durumda dusunmek. Es keza aklina gelse zoruna gider, unutur kendine kizar.
Kolay olmaz ama Boyle de omur gecmez.insan her seye alisiyor. Zamanla daha da iyiye gider, oturur duzeniniz. Korkmayin bosanmaktan.

suan icin ayriyiz ben annemlerdeyim. donus biletimi 1 araliga almis.. bende degiscegine, duzelebilcegimize inanmiyorum...

bana; "yeniden insaa edelim" demis. topragim kurudu ne koyayim ustune. hic icimden gelmiyor..
Sizi bu hale getirmeden önce düşünseymiş.Ettiği laflar,size ima ettiği durum hatta iftira kabul edilebilir gibi değil.

denasım, sen bu forumda tanıdığım ve sevdiğim en kibar en asil kadınlardan birisin.. okudukça çok şaşırdım ama daha çok üzüldüm, haketmiyorsun bu yaşadıklarını. o adam da seni haketmiyor.. bu evlilik senin üzerinde bir yük, çocuklarının gelecekteki mutsuzluğu resmen.. inan bana bitirme kararı aldığında bile korkunç bir rahatlama yaşayacaksın.. paranoya değil bu resmen şizofreniye gidiyor adam, ama en önemlisi mutsuz anne mutsuz çocuklar demek onları düşündüğün için bitir..

tatli soz, guler yuz gostermemisim..amenna hakli.. gostermedim degil gosteremedim..gun boyu full enerji cocuk bakiyorum cunku. kendime bile hayrım yok cunku. o gosterseydi. herseyi benden bekliyor. ama vermek yok.

sagol ofisim.. cok tesekkur ederim..
evet ustumde yuk suan.. belki gene mutlu olamayacagim ama kafam rahat olucak o olmadiginda. kendi içime donecegim, cocuklara odaklanacagim..

evet hak etmedim. cok da taviz verdim..sustum, yuttum, kendime ettim.. yapmamaliydim. cok yüz göz olduk bu evliklikte. saygi hak getire.

simdi yalvariyor. bir nebze bile icimin yangini sönmüyor. yapamayacagim, bitirecegim..

Öncelikle çift terapisine gitmeye ikna etmeye çalışın. Orada psikolog zaten söyleyecektir, bireysel terapiye ve hatta psikiyatriye gidip tedavi olması gerektiğini.

Kabul etmediği takdirde boşanacağınızı, bu laflarını artık kabul etmeyeceğinizi söyleyin.

Canım başka bi laf söylese sans ver derdim ama insan kendi soyadını taşıyan karısına 2kızının evladının annesine hiçbir delil ispat yokken o..pu diyosa kurtuluşu yok gibi evliliğinizin.
Çocuklar için deme çünkü mutsuz bir evde büyüyeceklerine ayrı iki evleri olur enazından
Hem çocuklar için görüşmeniz gerekecek sonuçda daha da kötü olmayın derim ben

Tabş terapi falan deneyin öncelikle yardım alın böyle devam etmeniz zor zaten
Hayırlısı olsun

Bizde öyle hakaret olmadı da normal tartışıp barışırız kızdığımda düşünüyorum sevgi nasıl bişey herşeyi görmezden geliyo sevgim azalmıyo büyüyo diye şaşıyorum hayat çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…