Bu konuyu 2-3 ay önce de açtı. Kaç gece uyuyamadım sebze meyve yiyemeyen çocuklar için. Çorba, makarna ve pilavla besliyor. Eti tavuğu balığı geçtim yumurta yediremiyor çocuklarına. O zaman da kaç sayfa yazıldı akıl verildi kendisine. Kafasında sabitlediği tek şey, kaynanam köyde iş yaptırıyor bana. Çocuğun varsa seçme şansın yok. Gelme de demiyorlar kendisi gitmiyor. Gerekirse sırtımda taşıyarak giderim köye ve verilen her işi yaparım. Yeter ki çocuklarım sağlıklı olsun yesin içsin. Yavrucak 1,5 yaşında ve 7 kilo
Gönül ister tabi, boşansın eşi yeterli nafaka versin, çocukların her ihtiyacını görsün. Ama ortada böyle bir baba yok, vicdansız bir adam var. Bu durumda köprüyü geçene kadar ayıya dayı denir değil mi? Köy dediğin, her yerde yiyecek vardır. Tavuğu yumurtası meyve ağacı, sebze tarlası, taze sütü peyniri. Köy yerinde hiç bir çocuk aç kalmaz. Herkes iyi niyetli olarak iş yardım bulma fikirleri veriyor. Aa o da iyiymiş, bu da güzel fikirmiş, bunu da araştırayım yazıyor. 3 ay önce de böyle yazıyordu. Yazık günah ya götür ver sosyal hizmetlere, durumun düzelince, düzenli gelirin başını sokacağın evin olunca da git al.