Çocuklarına kardeşinin eskilerini giydiriyorsun

Kitabı orta yerinden okuyunca yorumum çok farklıydı az evvel.
Şu yazdımlarınızdan sonra fikrim değişti konu sahibiyle ilgili

Mune ablanın yorumları doğruysa annene bir miktar hak verdim.
Annenin problemi damatla değil, damada para yediren kızıyla. Bu çok normal değil mi?
Nau nau peki söyler misin ben 2 sene üst üste çocuk doğurdum. Annem çocuklarıma 3 saat bakmadı. Bir kez kızım bir ihtiyacın var mı diye sormadı. 6 aydır bana para yollamıyorlar. Kaç defa haber yolladım. Benim param yok diye. “50 bin tl kira geliri var neyine yetmiyor” diyormuş. Benim haklarımı gasp ediyor. Bunların açıklaması ne?

Ha durugüzel kocan gerçekten bir yiyici.,
Bunu çözdüm desen de, çözmedim desen de.
Hatta ve hatta eşinin iyi niyetli oldugunu düşünsen de bu böyle.
2 çocuk yapmış senden.
Boşanmıyorsun, biliyor da bunu.
Sürekli finanse eden kişi de sensin, cümle kk biliyor bunu.

teşekkürler mune aydınlatma için ve diğer arkadaşlara da teşekkürler nicklerini hatırlayamadım

konu sahibi bunları anlatmadığınız için taraflı bir konu olmuş ve madur görünüyorsunuz
anneniz hayırsız kocanıza paraları kaptırmamak için vermek istemiyor o miras paranızı

bir de gençken çok yıldırdınız dik başlılığınızla sanırım.. ondan da bıkmış tahammülsüzleşmiş olabilir
böyle olmamalı tabii.. ama anne diye anneniz de herşeyi mükemmel olmak zorunda değil.. affedemiyordur sizi

Bence annesi artık gaddarlaşmış.
Bakmış ki olacak gibi degil.
Bir de durugüzel gençliğinde asi miydin bilmiyorum.
Ya da annenizle ilişkileriniz belki bekarken de güzel degildi ama bu koca sayesinde kadın iyice gözünü karartmış.
Haklı haksız demem ben ama eşin üzerinden yaptığı da çok aşikar.

Evet bence de bu. Benle baş edemiyor. Diğer iki kardeşim uyumlu, hayatları boyunca sorun çıkarmamış tipler. Benim hayatım hep çalkantılıydı. Babam her seçimine saygı duyardı. O yaşarken annemin bana bir tepkisi olmadı. Ne zaman babam öldü. Annem benle başedemedi.

Ohoooo o zaman işin rengi degişti.
Kız evladım var.
Birikimlerimi onun için yapıyorum damadım kıçını devirsin, kızımı yesin diye degil.
Varya evlilikte denklik bunun için önemli işte.
Led ben annesi yaptıkları söylediklerinde sonuna kadar haklı demiyorum ama rahmetli eşinin mallarını koruma konusunda hak veriyorum, kimse kusura bakmasın eşin emekleri söz konusu olunca objektif olamayacağım, muhtemelen sen de benim karakterdesin, ben yıllarca eşim mal mülk sahibi olsun diye fedakarlıklar yapacağım, kocam yıllarca dişini tırnağına takacak çalışacak, çoluğu çocuğu büyütüp yerlerine yerleştirdikten sonra karı-koca şöyle bir oh rahata erdik artık kendi hayatımıza bakabiliriz dediğimiz anda eşim vefat edecek
Damat yıllarca verilen emeği lokma lokma yerken 1 saniye bile düşünmeyecek, vıyyyy gidin de malınızı mülkünüzü kendiniz yapın, ben daha ölmedim kocamın malını kimseye yedirmem derim, ben ölünce ne halleri varsa görürler.

Haklı ama.
Böyle damadım olsa ben de mücadele ederdim.

İşletmeleri satarsınız diye korkuyor o zaman. Hazıra dağ dayanmaz... Anneniz haklı bende.

Ben de yaparım mune.
Amaaan yesinler nolacak demem.
Dişimden tırnağımdan sağlıgımdan oldum ben kazanırken.
Ben kazanırken yanımda mıydı da malımı hunharca yiyecek.
B.. yesin.
Kızım için canım feda ama salaksa eğer kusura bakmasın kızım da.
Kendim yerim.

İşletmeleri satarsınız diye korkuyor o zaman. Hazıra dağ dayanmaz... Anneniz haklı bende.
Onlar para kazanıyor. Diğer iki çocuğunda kalsın istiyor. Geçen arabulucudan haber yollamış. Ayağını denk alsın. Kendi mirasımdan men edeceğim onu diye. Bana karşı nefret dolu. Eşimden bağımsız.

Mune abla anne tarafindan empati yaptigin yaziyorum. Konuda iki tane bebek torunun var. Kizin 3-5 tost cay satip cocuklarini gecindirmeye calisiyor. Ve bu kiz 100 milyonluk bir servetin %25 varisi. Evet kocasi cok kotu ama o bebeklerin eksik olan , yasayamadigi kucuk buyuk her sey icin ben anneyi sucluyorum.
Bilmiyorum ben de rahmetli annemle sorunlu/ofkeli bir iliskideydim o yuzden. Konudaki anne bana deccal gibi gorunuyor.

Annen çalışıyor muydu? Gerçekten o kadar gelirin varsa neyine yetmiyor

Ailenin şımarık çocuğu gibi Bi izlenim oldu size karşı. Eşin ile elinizi taşının altına koymadan para istediğinizi düşündüm.

Son model arabayı hurdaya çeviren, doğru düzgün işe girmeyen, sürekli ortam alkol peşinde koşan bir damat var. Bence aslında malları yemesin ileride torunlara kalsın kafasında. Ha yanlış bir tarzda gidiyor ama ben aileyi anlıyorum. Öyle bir damat bende olsa bende zırnık koklatmam

Söylediğim gibi bunları çözmem 1 senemi aldı benim. Babam öldüğünde biz otele geldiğimizde otelde kim kimle belli değildi. Ben yeni ekip kurdum. Bir kat görevlisi hırsızlık yapıyordu. “Anne bu kadının işine son vermemiz gerekiyor” dedim. Kimsenin ekmeğiyle oynatmam dedi. Otelde klimadan kaynaklı yangın çıktı. “Senin kovduğun biri kundaklamıştır” dedi. Babamın dolandırıldığı mesele için “yaşarken babana evlatlık yapsaydın” dedi. Bir personel müşteriyi darp etti. “Onu çalıştıramayız” dedim. “Oteli korudu” dedi. Bunların hepsi eşimden bağımsız. O yüzden eşime bağlamıyorum. Annem despot bir kadın. Kendi fikri hariç fikir sunmama tahammül edemiyor.

Ben bütün bu konulardan bağımsız kıyafet üzerinden yorum yapacağım. Benim annemin bir lafi vardır, en pahalı mal beleş maldır diye, ben de hayatımı buna uygun yaşamaya çalışırım. Ben de evladıma kardeşimden arkadaşlarımdan gelme esyalar kullanıyorum ancak karşılık olarak da malın ederine yakın hatta genelde daha pahalı yararlı bir hediye alıyorum. Siz de vaktiyle öyle yapsaydınız keşke. Şu anda da o sekil yapabilirsiniz. Yeğeninin veya yeğenlerinize fevkinde bir hediye alabilirsiniz. Böylece ne lafı yedi yolladı olur ne de lafi yedi oturdu olur.

ısrarla fersah fersah kıvırıp mune hanım ın ASIL anlattığını cevaplamıyor görmezden geliyorsunuz
2 kızım var.. Kızlarımdan birinin kocası benim eşimin varlığıyla böyle PİSLİK yapacak köpüm köpüm köpürür zırrrnık koklatmak istemem

ergenlik gençlikte de çok üzmüşsünüz.. üstüne de böyle kocayı alıp beslemişsiniz.. kadının her tarafı kin dolar normal

Bir aciklama dusunmustum ama hassas konu diye yazmadim bu msj cok iyi olmus

Annen çalışıyor muydu? Gerçekten o kadar gelirin varsa neyine yetmiyor
Geçen ay sadece avukata 30 bin tl verdim. Onlar hiçbir şeyde uzlaşmadığı için avukat ücreti ve dava masrafları bana ait oluyor. Ayrıca evim kira. 2 küçük çocuğum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…