Çocuklarına kardeşinin eskilerini giydiriyorsun

Allah yardımcın olsun geri adım atma al tüm haklarını
Kıyafet konusunu orada cevap verseydin
olurdu sonradan bir şey yapmak gereksiz bence

Mantıklı. Düşününce ben de yapardım galiba. Kocası yan gelip yatarak yiyeceğine torunlarıma kalsın derdim.

Ayrıca ortaklık giderilsin davası açarsanız mallarınız sudan ucuza gider bilginiz olsun iyi araştırın parası çok olan hissedar olan size bı miktar ödeyip hepsini alabilir bu tür davalarda anlaşmaya varılamazsa değerinin çok altında satılıyor izalei şura davasını araştırın

Durduk yere değil. Babam öldükten sonra böyle oldu. Babam öldü. 1 hafta sonra ofiste toplantık. Çünkü sudan çıkmış balığa döndük. Ben dedim ki “Bir müddet otele bakalım. Başa çıkamazsak satarız” Bunun üzerine kardeşim “Satalım mı kocana mı yedir” dedi. Ondan sonra da çorap söküğü gibi geldi. Ablam benim kafamda telefon kırdı. Annem “hastaneye gitmeyelim. Pamuk basalım. Geçer” dedi. 3 dikiş atıldı kafama.

Annem eşimden bağımsız bana hiçbir şekilde şefkat, merhamet hisleri beslemiyor. Çocuklarım doğdu 3 saat bakmadı onlara. Ablam kafamda telefon kırdı. Kafandan şakır şakır kan akıyor. Annem “hastaneye gitmeyelim. Pamuk basalım. Geçer” dedi. Annemin bana olan bir kini var.

Darp raporu aldınız mı ?

Eşinizin işi vardır onlara muhtaç değildir sanırım hatırladım sanki konunuzu çocuklar dayının ablanın tabletini elektronik eşyalarını kullanmak istiyor gibi bir konu vardı.Neyse karıştırmış olabilirim .Durum üzücü o davada değerinin çok altında bir paraya gidiyor ve ihaleye dışarıdan insanlar dahil olabiliyor bunu iyi araştırın elinize tahmin ettiğinizin yarısı bile gecmez.uzlasmaya bakın zarara uğrar siniz hepiniz

miras yüzünden neden sorun çıktı.

Annesi acımasızca yaklaşıyor kızına çok öfkeli bunu da kızının canını acıtarak yapıyor ama yorumunuza katılıyorum.
Otelin başına geçme sebebi de bu, kocamın emeklerini damatlara yediremem gibi bir lafı vardı diye hatırlıyorum, duruguzel oteli işlettiği zamanlar eşi otelden gelen parayla, ki adam çalışmıyordu son çıkan apple telefondan, çocuklarının sesinden rahatsız olduğu için tatile gitme paralarına, altındaki arabadan, arabanın tüm masraflarından sigara parasına kadar her şeyi duruguzel’in parasıyla yapıyordu.

Anne de kızı eşine para harcıyor, yıllardır yatmasına ses çıkarmıyor diye kızıyor.

Bu arada konudaki annenin oğlu yok tüm çocukları kız diye biliyorum, erkek evlat takıntısı yüzünden değil eşinin yıllarca didinip elde ettiklerini korumak için yapıyor, damatlar yan gelip yatarak kocasının parasını yiyor diye öfkesi.

Aldım. Basit yaralama diye geçti. O günden sonra ablam bir daha bana elleşmedi.

Geçmiş olsun. Maalesef kardeşlik aile büyüklerinden biri ölene kadar ya da evlenene kadar derler.

Mal mülk girince işin içine düşman olurlar.

Allah kolaylıklar sunsun yolunuza ne denir ki başka.

Anneniz elden ayaktan düşünce size gelir direk bu olaylar böyledir.

Güvenmesin kimseye

Annen sana bu yaptıklarını, birkaç yıl sonra arası diğer kardeşlerinle bozulunca onlara yapacak, o zaman senle iyi olacak. Maalesef tüm bu olan bitende sorunlu kişi annen. Hem kendisi evlatlarına kötü davranıyor hem evlatlarını birbirine düşman ediyor. Büyümemiş, olgunlaşmamış bir kadın gibi. Aynısını dayım, anneannem için söyler, hepimiz büyüdük bir tek annem büyümedi, diye.

Dedem vefat edeli 25 yıl olacak, hala aynı kavgalar gürültüler devam ediyor. Sizin de öyle yıllarca aynı kavga gürültü stres devam edecek. Uzun yıllar görüşmesen, bir gün tekrar görüşmeye başlayıp, aynı kaosu tekrar yaşayacaksınız.

Avukatınla görüş, bu babandan kalan işletmelere bir yönetim atanmasını, işletmelerin siz aile üyeleri dışında yönetilmesi konusunda neler yapılabilir bunu öğren. Annenle görüşürken, whatsapp üzerinden ses kaydıyla konuş/konuştur, bir kötü lafı aşağılaması olursa hakkında dava aç. Bu hikayede en mantıklısı annenin bu iş konusuna vasi atanmasını sağlamak.

Kardeşinin kıyafetlerini gönder, ama gönderirken içine çikolata koy gönder. Annene de bir çiçek gönder. Bunları onlar için değil, yarın öbür gün dava açılırsa senin arabulucu olmak için ne kadar medeni olduğunu kanıtlamak için yap.

Ortada para mal mülk varsa olaya duygusal değil mantıkla bakın ayıya dayı demek bile dahil buna.Ekonomi şartlar belli bu nedenle elinize geçecek miktar için çocuklarınız için gaza gelmemeninizi ne olursa olsun uzlaşma yolunu bulmanızı tavsiye ederim.Madem para bir kere geçecek elinize bence herşeyi kenara bırakıp alabileceğiniz en yüksek miktar için çabalayan ben öyle yapardım sonra naparsaniz yapın konuşun konuşmayın kavga edin vsvs.O dava açılırsa toplu zarar o davadan mutlu çıkan yok arastirin

Ben annenin öfkesini mantıklı buluyorum ne yalan söyleyeyim. Benim kızım nasıl bu kadar kör olup da babasının emeklerini bu adama yedirir, ne için, babasının emeklerine acımaz da çocuklarının geleceğini de mi düşünmez diye öfkelenirim.

Ya nasıl üzücü bir durum. Verilenin lafı yapılmaması lazım. Babadan kalan mirastan sizin de hakkınız varsa onun almaya çalışın. Çocuklarınızla en güzel şekilde yaşamaya çalışın. Bir daha da almayın onlardan.

Elbiseyi yollasan bi anlamı olmaz artık.
Bu zamana kadar giymişler zaten.
Bir an önce hakkınız neyse onu almaya çalışın ve onun dışında muhattap olmayın.
Hatta 3 aşşağı 5 yukarı hesabı yapmadan yapın bunu. Yeterki kurtulun.

Mune hanım, inanın ben de böyle olmasını isterdim ama değil. Bunu çözmek için psikologa gittim. Akrabalarımızla konuştum. Annemin bana ve küçük kardeşime beslediği ebeveynlik aynı değil. Ben ona kocasında gördüğü şiddeti, ihaneti hatırlatıyorum. Ben 18 yaşındaydım. Babamın telefonuna mesaj geldi. Annem “oku kimdenmiş” dedi. Meğer babam İzmir’de bir kadına ev açmış. Babam telefonunu karıştırdım diye bana tokat attı. Annem de o günden sonra babamın ihanetlerine göz yumdu. Babam öldü. Biz öğrendik dolandırılmış. Ben dedim “bunun peşini bırakmayalım. Davayı yeniden açalım” “Baban yaşarken evlatlığını yapsaydın” dedi. Onun bana karşı bir kini var. Çünkü ben hayatım boyunca asiydim. Kaderime razı gelmedim.

Burada kocasına babasının para yediriyor, annesi bu yüzden hırçınlaşmış diye yazılmış ama, durugüzel in eline geçen para, işletmenin karından kendi payına düşen para. Evet kocası sorumsuz olabilir, ama her ilişkinin dinamiği farklı, kadın bu şekilde ilişkisini sürdürüyorsa annesi bu şekilde karışamaz. Eğer bu şekilde karışırsa durugüzel de kendi annesine "sen de git kendi babanın parasını harca, kocanın parasını yeme" diyebilir.

Burada o kadar, kadınlar kocalarının aileleri bir laf edince "ben kocamın parasını harcadım diye laf ediliyor çalışmamı bekliyorlar" diye konu açınca "ama artık o senin kocan siz ailesiniz paranız ortak" diye sayfa sayfa yazılıyorsa, aynı şey durugüzel in evliliği için geçerli.

Benim teyzem evlenirken ev aldı, kocasına daha sonra araba aldı. Çocukların eğitimi hariç her şeyi teyzem üstleniyor. Şimdi kim diyebilir sen babanın paralarını kocana yedirdin diye. Evlilikte, aile olmuş insanlara böyle hesap sorulmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…