- 1 Aralık 2021
- 14.498
- 51.847
- 548
- 34
Mantıklı. Düşününce ben de yapardım galiba. Kocası yan gelip yatarak yiyeceğine torunlarıma kalsın derdim.Bana eşinden dolayı yapıyorlar gibi geliyor açıkçası.
Sorumsuzluk ve iş batırmada sabıkalı. Kocası yer diye korkuyorlar ondan böyle bir yaptırıma gidiyor gibi hissediyorum eski konularından bildiğim kadarıyla
Durduk yere değil. Babam öldükten sonra böyle oldu. Babam öldü. 1 hafta sonra ofiste toplantık. Çünkü sudan çıkmış balığa döndük. Ben dedim ki “Bir müddet otele bakalım. Başa çıkamazsak satarız” Bunun üzerine kardeşim “Satalım mı kocana mı yedir” dedi. Ondan sonra da çorap söküğü gibi geldi. Ablam benim kafamda telefon kırdı. Annem “hastaneye gitmeyelim. Pamuk basalım. Geçer” dedi. 3 dikiş atıldı kafama.Eşinizin sizin elinizde ne var ne yok alacağını mi düşünüyorlar yani önceki konuları tam bilmiyorum niye diğer kız kardeşe değil size bilenikler.Durduk yeremi bu şekilde oldu Cevtemden örnek verirsem burda bı kadın aileden gelen tüm mali kocasina yedirdi adam onu terketti yani sizde böyledir demiyorum .Durduk yere tavırları garip sadece.O nedenle net bir yorum yapamam tabiki hakkınızı alırsınız da almasına .
Annem eşimden bağımsız bana hiçbir şekilde şefkat, merhamet hisleri beslemiyor. Çocuklarım doğdu 3 saat bakmadı onlara. Ablam kafamda telefon kırdı. Kafandan şakır şakır kan akıyor. Annem “hastaneye gitmeyelim. Pamuk basalım. Geçer” dedi. Annemin bana olan bir kini var.Bana eşinden dolayı yapıyorlar gibi geliyor açıkçası.
Sorumsuzluk ve iş batırmada sabıkalı. Kocası yer diye korkuyorlar ondan böyle bir yaptırıma gidiyor gibi hissediyorum eski konularından bildiğim kadarıyla
Darp raporu aldınız mı ?Durduk yere değil. Babam öldükten sonra böyle oldu. Babam öldü. 1 hafta sonra ofiste toplantık. Çünkü sudan çıkmış balığa döndük. Ben dedim ki “Bir müddet otele bakalım. Başa çıkamazsak satarız” Bunun üzerine kardeşim “Satalım mı kocana mı yedir” dedi. Ondan sonra da çorap söküğü gibi geldi. Ablam benim kafamda telefon kırdı. Annem “hastaneye gitmeyelim. Pamuk basalım. Geçer” dedi. 3 dikiş atıldı kafama.
Eşinizin işi vardır onlara muhtaç değildir sanırım hatırladım sanki konunuzu çocuklar dayının ablanın tabletini elektronik eşyalarını kullanmak istiyor gibi bir konu vardı.Neyse karıştırmış olabilirim .Durum üzücü o davada değerinin çok altında bir paraya gidiyor ve ihaleye dışarıdan insanlar dahil olabiliyor bunu iyi araştırın elinize tahmin ettiğinizin yarısı bile gecmez.uzlasmaya bakın zarara uğrar siniz hepinizDurduk yere değil. Babam öldükten sonra böyle oldu. Babam öldü. 1 hafta sonra ofiste toplantık. Çünkü sudan çıkmış balığa döndük. Ben dedim ki “Bir müddet otele bakalım. Başa çıkamazsak satarız” Bunun üzerine kardeşim “Satalım mı kocana mı yedir” dedi. Ondan sonra da çorap söküğü gibi geldi. Ablam benim kafamda telefon kırdı. Annem “hastaneye gitmeyelim. Pamuk basalım. Geçer” dedi. 3 dikiş atıldı kafama.
Aldım. Basit yaralama diye geçti. O günden sonra ablam bir daha bana elleşmedi.Darp raporu aldınız mı ?
miras yüzünden neden sorun çıktı.İyi günler arkadaşlar.
Bazılarınız biliyor. Bilmeyenler için tekrardan belirteyim. Babamın vefatından beri miras yüzünden ailemle sorun yaşıyorum. Annemde bu süreçte en başından beri kardeşlerimle birlik oldu ve beni dışladı. Bana psikolojik ve ekonomik şiddet uyguluyorlar.
En son yaşadığım bir olay oldukça canımı sıktı. Bunun için konu açtım. Geçen hafta annemle karşılaştık. 6 aydan beri görüşmüyorduk. Beni engelledi. Sahip olduğumuz otele gittiğimde resepsiyondaki adam bana oda veremeyeceğini söyledi. Aramızda tartışma yaşandı. “Benim patronum sen değilsin. Bana oda ver derlerse veririm” dedi. Akabininde de annem geldi. Aylardır bastırmış olduğum duygularında patlamasıyla annemle de tartıştık.
Tartışma sırasında bana bir şey söyledi. Çok ağırıma gitti. Kardeşim ara bulucuya “hiçbir konuda uzlaşmayacaklarını, burnumun sürtmesini” söylemiş. Ben de bunu anneme söylediğim de “Sen kardeşine laf edebilecek insan mısın. Çocuklarına onun eskilerini giydiriyorsun” dedi. Kardeşim küçülenlerini annemin evine koymuştu. Benim çocuğum olunca da annem onları bana verdi.
Şimdi sizce ne yapayım ben. Evde kardeşime ait ne var, ne yoksa iade mi edeyim. Yoksa hiçbir şey olmamış gibi sineye mi çekeyim?
Vakit ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Annesi acımasızca yaklaşıyor kızına çok öfkeli bunu da kızının canını acıtarak yapıyor ama yorumunuza katılıyorum.Bana eşinden dolayı yapıyorlar gibi geliyor açıkçası.
Aldım. Basit yaralama diye geçti. O günden sonra ablam bir daha bana elleşmedi.
İyi günler arkadaşlar.
Bazılarınız biliyor. Bilmeyenler için tekrardan belirteyim. Babamın vefatından beri miras yüzünden ailemle sorun yaşıyorum. Annemde bu süreçte en başından beri kardeşlerimle birlik oldu ve beni dışladı. Bana psikolojik ve ekonomik şiddet uyguluyorlar.
En son yaşadığım bir olay oldukça canımı sıktı. Bunun için konu açtım. Geçen hafta annemle karşılaştık. 6 aydan beri görüşmüyorduk. Beni engelledi. Sahip olduğumuz otele gittiğimde resepsiyondaki adam bana oda veremeyeceğini söyledi. Aramızda tartışma yaşandı. “Benim patronum sen değilsin. Bana oda ver derlerse veririm” dedi. Akabininde de annem geldi. Aylardır bastırmış olduğum duygularında patlamasıyla annemle de tartıştık.
Tartışma sırasında bana bir şey söyledi. Çok ağırıma gitti. Kardeşim ara bulucuya “hiçbir konuda uzlaşmayacaklarını, burnumun sürtmesini” söylemiş. Ben de bunu anneme söylediğim de “Sen kardeşine laf edebilecek insan mısın. Çocuklarına onun eskilerini giydiriyorsun” dedi. Kardeşim küçülenlerini annemin evine koymuştu. Benim çocuğum olunca da annem onları bana verdi.
Şimdi sizce ne yapayım ben. Evde kardeşime ait ne var, ne yoksa iade mi edeyim. Yoksa hiçbir şey olmamış gibi sineye mi çekeyim?
Ben annenin öfkesini mantıklı buluyorum ne yalan söyleyeyim. Benim kızım nasıl bu kadar kör olup da babasının emeklerini bu adama yedirir, ne için, babasının emeklerine acımaz da çocuklarının geleceğini de mi düşünmez diye öfkelenirim.Annesi acımasızca yaklaşıyor kızına çok öfkeli bunu da kızının canını acıtarak yapıyor ama yorumunuza katılıyorum.
Otelin başına geçme sebebi de bu, kocamın emeklerini damatlara yediremem gibi bir lafı vardı diye hatırlıyorum, duruguzel oteli işlettiği zamanlar eşi otelden gelen parayla, ki adam çalışmıyordu son çıkan apple telefondan, çocuklarının sesinden rahatsız olduğu için tatile gitme paralarına, altındaki arabadan, arabanın tüm masraflarından sigara parasına kadar her şeyi duruguzel’in parasıyla yapıyordu.
Anne de kızı eşine para harcıyor, yıllardır yatmasına ses çıkarmıyor diye kızıyor.
Bu arada konudaki annenin oğlu yok tüm çocukları kız diye biliyorum, erkek evlat takıntısı yüzünden değil eşinin yıllarca didinip elde ettiklerini korumak için yapıyor, damatlar yan gelip yatarak kocasının parasını yiyor diye öfkesi.
Ya nasıl üzücü bir durum. Verilenin lafı yapılmaması lazım. Babadan kalan mirastan sizin de hakkınız varsa onun almaya çalışın. Çocuklarınızla en güzel şekilde yaşamaya çalışın. Bir daha da almayın onlardan.İyi günler arkadaşlar.
İyi günler arkadaşlar.
Mune hanım, inanın ben de böyle olmasını isterdim ama değil. Bunu çözmek için psikologa gittim. Akrabalarımızla konuştum. Annemin bana ve küçük kardeşime beslediği ebeveynlik aynı değil. Ben ona kocasında gördüğü şiddeti, ihaneti hatırlatıyorum. Ben 18 yaşındaydım. Babamın telefonuna mesaj geldi. Annem “oku kimdenmiş” dedi. Meğer babam İzmir’de bir kadına ev açmış. Babam telefonunu karıştırdım diye bana tokat attı. Annem de o günden sonra babamın ihanetlerine göz yumdu. Babam öldü. Biz öğrendik dolandırılmış. Ben dedim “bunun peşini bırakmayalım. Davayı yeniden açalım” “Baban yaşarken evlatlığını yapsaydın” dedi. Onun bana karşı bir kini var. Çünkü ben hayatım boyunca asiydim. Kaderime razı gelmedim.Annesi acımasızca yaklaşıyor kızına çok öfkeli bunu da kızının canını acıtarak yapıyor ama yorumunuza katılıyorum.
Otelin başına geçme sebebi de bu, kocamın emeklerini damatlara yediremem gibi bir lafı vardı diye hatırlıyorum, duruguzel oteli işlettiği zamanlar eşi otelden gelen parayla, ki adam çalışmıyordu son çıkan apple telefondan, çocuklarının sesinden rahatsız olduğu için tatile gitme paralarına, altındaki arabadan, arabanın tüm masraflarından sigara parasına kadar her şeyi duruguzel’in parasıyla yapıyordu.
Anne de kızı eşine para harcıyor, yıllardır yatmasına ses çıkarmıyor diye kızıyor.
Bu arada konudaki annenin oğlu yok tüm çocukları kız diye biliyorum, erkek evlat takıntısı yüzünden değil eşinin yıllarca didinip elde ettiklerini korumak için yapıyor, damatlar yan gelip yatarak kocasının parasını yiyor diye öfkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?