• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklarına SAHİP çıkmayan BABAM!!!

Amin.Beni boşanmayla korkutcagını zannediyor.Yemin etti daha önce kredi hiç kimseye çekmem diye.Ben öyle bişey demedim diyor.Heerkese söyledi,herkes biliyor bunu....Beynim catlıcak sinirden.Anlamıyorum ya anlamıyorum.Bıktım artık aile yüzünden tartışmaktan.Verilen sözün tersinin olmasından bıktımmmmm.

Amin.Beni boşanmayla korkutcagını zannediyor.Yemin etti daha önce kredi hiç kimseye çekmem diye.Ben öyle bişey demedim diyor.Heerkese söyledi,herkes biliyor bunu....Beynim catlıcak sinirden.Anlamıyorum ya anlamıyorum.Bıktım artık aile yüzünden tartışmaktan.Verilen sözün tersinin olmasından bıktımmmmm.

arkadaşım sizin evliliğiniz borsa oyunu gibi olmuş:( paralar, ödenmeyen boçlar, hınçlar... evlilik bu değildir ya! kapatıp kapını otururusun. neymiş ailelerin kredi çektirme hevesi... benim babamın da dünya kadar borcu var ama bir gün demez bana kredi çekin ben size öderim vs... böyle aileleriniz varmış baştan tedbir alacaktınız. çok yanlış davranışlardan evlilik nedir unutmuşsunuz. başınız sağolsun evliliğiniz ölmüş. bunca sözler, rezil etmeler vs.... iyi gün kötü gün diye bir kavram kalmamış sizde.

Eşime mektup yazıp cebine koymayı düşünüyorum.Ne yapayım sizce?Yanında yatmıyorum,sabah kahvaltıda hazırlamıcam.Cok cok cok sinirliyim.

arkadaşım sizin evliliğiniz borsa oyunu gibi olmuş:( paralar, ödenmeyen boçlar, hınçlar... evlilik bu değildir ya! kapatıp kapını otururusun. neymiş ailelerin kredi çektirme hevesi... benim babamın da dünya kadar borcu var ama bir gün demez bana kredi çekin ben size öderim vs... böyle aileleriniz varmış baştan tedbir alacaktınız. çok yanlış davranışlardan evlilik nedir unutmuşsunuz. başınız sağolsun evliliğiniz ölmüş. bunca sözler, rezil etmeler vs.... iyi gün kötü gün diye bir kavram kalmamış sizde.

Sizin dediginizin tam tersi bir durum var bizde aileler yardım etmek yerine para isteyip vermedik mi küsen,evimize gelmeyen,bizi düşünmüyorsunuz diyen ailelerimiz var...
BEN AİLELERİMİZİN BORCUNU ÖDEMEKTEN calışıp calışıp bosa gitmesinden yoruldum.1 adım öteye gidemedik....Evliligimizde cok sey yasadık direkten döndük,ayrı kaldık hep aile ve aile kavgasından senin ailen,benim ailem demekten.Ben haksız olarak gösterilmekten,çok konuşunca eşime göre psikiyatriye gitmesi gereken ne olursa olsun susması beklenen kişi durumuna düştüm artık....Evlilik mi ben bile düşünür hale geldim.Sözde beni kırmıyor...SÖZDEEE...hal ve hareketi,söylemiyle beni cok kırıyor...

bu tarz olaylar yolunda giden evliliği dağıtır zaten. ne demek lazım bilmiyorum ama sorunlar, psikiyatrlık durumlar tek taraflı olmaz hiçbir zaman. bir neden, bir de sonuç vardır. eşini seviyorsan mektupla falan uğraşma. al karşına anlamasa da konuş. suçlayıcı değil ama. önce kendi hatalarından bahset: evet canım haklısın bana kızıyorsun, babama kredi çektik öder sandım ödemedi... elden ne gelir. bak bundan dolayı evliliğimiz de zedelendi. şimdi annenler de aynı istekte. onlar da ödemediğinde bize yazık olmaz mı hata bir kere yapılır. gel biz yolumuza bakalım gibilerinden konuş bence. sen şöyle demiştin, suç sende vs diye eşini suçlayıcı değil yapıcı olmaya çalış eğer eşini seviyorsan ve evliliğine inanıyorsan..

bu tarz olaylar yolunda giden evliliği dağıtır zaten. ne demek lazım bilmiyorum ama sorunlar, psikiyatrlık durumlar tek taraflı olmaz hiçbir zaman. bir neden, bir de sonuç vardır. eşini seviyorsan mektupla falan uğraşma. al karşına anlamasa da konuş. suçlayıcı değil ama. önce kendi hatalarından bahset: evet canım haklısın bana kızıyorsun, babama kredi çektik öder sandım ödemedi... elden ne gelir. bak bundan dolayı evliliğimiz de zedelendi. şimdi annenler de aynı istekte. onlar da ödemediğinde bize yazık olmaz mı hata bir kere yapılır. gel biz yolumuza bakalım gibilerinden konuş bence. sen şöyle demiştin, suç sende vs diye eşini suçlayıcı değil yapıcı olmaya çalış eğer eşini seviyorsan ve evliliğine inanıyorsan..

Bugun gündüz aynı dedigin sakin bir ses tonuyla konuştum.Aynı cümleleri kurdum.Ödeyemiycekler bizde durum yok nasıl ödicez.Ben cekmeni istemiyorum.Ev alcaz cocuk düşünmüyoruz bunları daha mı ertelicez,ben bişeyler olsun birikim olsun diye memnun olmadıgım sorunlu bir işte calışıyorun.Ne için borc ödemek için mi dedim.Ben cıkayım işten o zaman dedim....
Onlar benim ailem cekcem tefeciden para almasınlar,paraları yok.
3 kalın bilezigi ödediler mi bunu ödicekler dedim.Durumlarını biliyoruz.Ben onların evladıyım dedi.Beni niye 1 senedir üzdün,benim kredim için beni yıprattın.Bu insanlar benim ailem degil mi dedim.....Ben cekcem dedi.
Aksamda ben cek deyip susmanı bekledim srnden susmadın begenmiyorsan gitt......Sabah işe gitcem ama uyuyamıyorum ve yarın toplantı var.Ben hala oturuyorum.Söyledikleri kafamın içinde.

Yeni evliyken bizde çok para yardımı yaptık eşimin anne ve babasına

Eşlmin babası iflas edlnce bekarken ömrünün yarısını babasının borcunu ,ödemeye adamış evlendikten sonrada para yardımı yaptıp ,çok çocuk doğurmanın zararları eşin kardeşlerinede yardım etti ondan .çok çocuk olayını sevmez ailenin babası gibi bütün sorumluluık onun üstüneydi en büyükleri epey ezilmiş bu konuda ,

Back
X