- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Arkadaslar kayınvalidem ile bir iyi bir kotu derken yillardir bi sekilde anlasip gidiyoruz bu siralar aramiz iyi derken simdide takmis surekli yolla bize gelsin diyor bizde dursun hatta gece kalsinda diyo da onda pek israr etmiyor tamam yollamak sikinti degilde surekli alissin istemiyorum bahane bulsam bu kez eminim alinacak ole bahanelere inanan biri degil pek yani agiz tadiyla az huzurlu durduk hemen bi sikinti
ben okula baslayana kadar surekli goturdu beni babannemler, annemle babami hatırlamıyorum küçükken,
halam o zaman bekardi, bana surekli annen kor, cirkin sana bakamiyo annen pis annen seni sevmiyo biz seviyoruz falan derlerdi, teyzlerim ve anneannem icin daha da kotu konusrlardi
anneme anlatmak istedigimde ben duymak istemiyorum bana anlatma derdi, ne uzuldugumu ne derdimi ne korkumu anlattirmadi onlarin soylediklerini duymamak icin
su an oglum var annem de biraz buyusun ben onu alip kacicam diyo ama ne anneanne ne babaanne hayatta bensiz alip da keyfi olarak goturemez cocugumu
benim yillardir hala o ufacık seyler hayatimda karsima cikiyo engel olarak
benim annemin gozlukleri cok kalindi o yuzden kor diyolardi ama ben annem uzulcek diye hic soylemedim onu.
islerine gelince iyi davranir severlerdi, islerine gelmeyince kizarlardi sanki ben annesinden al da gotur dedim ufacik çocuğu