Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

Varsayalım ki konu gerçek ama bu hamlen ters tepti hatce bacı

Sen sandinki çocukları kullanirsam kocam beni geri ister ama öyle olmadı

Senin bu üçüz ikiz bebeler kaç yaşındaydı?

Çıkabilse Türkiye de daha rahat çıkar diye düşünüyorum sanmıyorum ki avrupa da buna izin versinler
Ben Türkiye uygulamasını yazdım zaten bibişko, Avrupa'da mevzuat nasıl bilmiyorum, yurtdışında yaşayan evli ve çocuklu bir üye varsa o aydınlatabilir veya Avrupa ülkelerinin mevzuatını bilen biri.

Ben Türkiye uygulamasını yazdım zaten bibişko, Avrupa'da mevzuat nasıl bilmiyorum, yurtdışında yaşayan evli ve çocuklu bir üye varsa o aydınlatabilir veya Avrupa ülkelerinin mevzuatını bilen biri.
Mune cim sasiracaksin ama biz daha sikiyiz 2013 pasaport yasasi ile resit olmayan cocuk ve bebeklerin baska ulkeye cikisinda hem anne hem baba izni gerekiyor biri yaninda gidiyorsa gitmeyenin izni gerekli (mahkemelerde anne babalarin cocuk kacirma davalarinda tirmanis olunca bu yasayi devreye sokmuslardi yanlis hatirlamiyorsam)
Diger yandan eger yurtdisinda ikamet ediyorsa ve evlilerse mahkemeye yada polis merkezine aile ici siddet vs basvurusu yoksa (yani sakincali bir durum) izin olmayabiliyor. Cok istiyorum gercek olmasin fake olsun ama hani prosudur kismi dogru olabilir

Ben Hollanda'da yasiyorum. Kizkardesimle cok sık seyahat yaptim. Kizkardesimin bir cocugu var. Esi bizimle gelmedigi zamanlar burda kayitli oldugumuz belediyeden izin kagidi cikartmak zorundaydi. Bu izin kagidi belirli bir sure icin gecerlidir, yani oyle gidipte 1 yil kalayim gizli sakli diyemezsiniz.

Bu belgede ayrica izin boyunca kaldiginiz yerin adresini, telefon numaranizi ve e-mail adresinizi bildirmelisiniz. Gerekli olduğunda ulasilabilir olun diye. Bu belge belediyede gorevli memurlar tarafindan doldurulur ve annenin veya babanin riza gösterdiğine dair en sonunda imzasi da olur. Belediyeden ayrica cocugun dogu belgesi de alinmalidir. Izninizin suresini belirtmek zorundasiniz ve o sureyi astiginiz takdirde hakkınızda islem baslatilir. Velev ki geri donmek istediniz daha havaalani girisinde sizi kenara alip neden belirtilen sure zarfinda donmediginize dair sorguya alinirsiniz. Bunun hapis cezasina kadar yolu var. Türkiye'de durum nasildir bilmem ama burda kizkardesime her zaman belge soruldu. Hele simdi ortalik zaten karisik, avrupa da mülteci olaylari var. Oyle kimse seni belgeni sormadan gecirtmez. Hele 3 cocukla bu mümkün degil. Ayrica belediye belgeyi alirken babada yaninda olmalidir, orda belediye icinde imzayi atmalidir. Sonra gotureyim kocam imzalar diyemezsiniz. En son islemi yapan gorevli atar imzasini.

Yani konu sahibi pazardan mi almis belgesini bilemem. Ama ben adim gibi eminim ki her avrupa ulkesi ayni sekilde sıkı kontrol yapiyor. Simdi cikis yaparken sormadilarsa giris yapmak istese yine basi belada dedigim gibi. Kocasi su an istese polise başvurur tutuklatir bile konu sahibini. Kendi ulkesinin konsoloslugunu devreye sokar hatta.

Yalan diyorum inanmiyorum bu sebeple konu sahibine.

O Ozzgeee ve Madelief bilgiler için teşekkür ederim, mevzuatları tam bilemediğinizden bilenlerin yazması daha sağlıklı oluyor değerlendirme açısından.

abla mandalinalimon ve bu kişi aynı kişi olmasın, 2 ayrı kişi olmalarındansa aynı bünyede barınmaları daha güvenli insanlık açısından

Evet bende boyle biliyorum ve tekrar internetten okudum yani bilgileriniz dogru

Evet bende boyle biliyorum ve tekrar internetten okudum yani bilgileriniz dogru
Eski is yerimde patronumun esi ve cocugu icin ugrasmisligim var ordanda aklimda cocugu okulla ilgili bir etkinlige gonderirken bile biri yaninda olsa bile hem okula yazilmis (okulun sorumluluguna iliskin haberim var iznim var sorumluluk bana ait hem
Ebeveyn izni istiyorlar)hele vize gerekliyse olmazsa olmaz incik cincik herseyi istiyorlar bizden cikista oyle kolay is degil.
Ben bu uyeninin zaten yurtdisinda yasadigini cok sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…