Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

Ne değişik bir hayat tarzınız var ya eşin sevgilisinden ayrılıyor sana geliyor sen çocukları yurt dışına kaçırıyorsun EŞİN AKILLANSIN DİYE sonra kızınca şaşırıp pişman oluyorsun.

Ne diyelim şimdi?

Yemedik.

Hatice...
Ben asla affetmezdim.
Ortak çocuklar...
Buna tek başına karar verme hakkına sahip değilsin...
Birlikte ortak karar vermek bu kadar mı zor?
Evlilikte ısrar etmene gerek yok.
Biten bitmiş.
Artık önüne bak...

Siz nasil cocuklarinizi babasinin izni olmadan türkiye'ye goturdunuz? Polis kontrolunde babasi yaninda yoksa imzaladigi izin kagidini soruyorlar. Kizkardesimle cok gittim geldim. Hep oyle kizkardesimin kocasinin izin kağıdı soruldu. O kagitta ne kadar gittigin, ne zaman geri donecegin yaziyor.

Siz ise bir cocugu da biraktim, 3 cocugu birden mi ulkenizin sinirindan gecirip turkiye'ye gittiniz, oyle mi? Herhangi bir avrupa ulkesinde bu sekilde sinir kontrolunden gecemezsiniz bu mumkun degil. Kanunlar var ne sandiniz?

O yuzden yalan konunuz bence. Fake bastan asagiya. Inanmadim o yuzden. Milletle dalga geciyorsunuz, inanmayin KK hanimlari.

Çocuklarını son olarakta bunun için mi kullandın?
En çok cocuklarına üzülüyorum.
Çocuklarını zerre düşünmeyip bencilce hareket eden bir anneyle kalıcaklar.

Hatice çarkı çeviren sensin. Senin onu affetmen gerekirken ondan af bekliyorsun.
Madem kaçtın , madem göze aldın birseyleri yeni hayat kur kendine.

Yalanmı söylicem çıkardım işte
İzin kagıdı falan sormadılar tatile gidiyoruz dedim o kadar

Yalan soyluyorsunuz. Sınırdaki guvenligi tatile gidiyorum dıyerekten mi ikna ettiniz? Izin kagidi belediyeden cikarilir, pasaport guvenligi o kagidi inceler. Esinizin imzasi da olmalidir izin kagidinda. Sizinki gibi bir durum olsa kac tane ebeveyn bir digerinin izni olmadan cocugunu kacirir haberiniz var mi? Hem siz tek cocukta goturmuyorsunuz siz 3 tane cocugu izinsiz goturuyorsunuz! Deli mi var karsinizda kimi kandiriyorsunuz?

Ben Hollanda'da kaliyorum, sizin hangi avrupa ulkesinden oldugunuzu bilmiyorum ama hicbir avrupa ulkesinden o uc cocugu babasinin imzasi olmadan, izni olmadan oturdugunuz ulkeden cikaramazsiniz. Oyle kafaniza gore izin kagidi cikartamazsiniz.

Hani nerde izin kagidi, fotoğrafını yukleyin de gorelim. Tatile gidiyorum demismis. Sizin nereye gittiginiz guvenligin ne umrumda.

Bi dk bi dk... eş rızası olmadan çocukları yurt dışına çıkaramazsınız.. ya fakesiniz yada kanunsuz yollarla çıktınıZ ülkeden.

Mune müdürüm bilen arkadaşlar çocukları babasının izni olmadan biyere götüremez diyor bu arkadaş gerçek mi acaba?
Avrupa'da sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama Türkiye'de çiftler boşanmışsa çocukları yurtdışına çıkaracak ebeveynden diğer ebeveynden muvafakname alması isteniyor, şimdilerde evli çiftler içinde reşit olmayan çocuk için vize başvurusunda eşlerden biri seyahata katılmayacaksa muvafakatname istiyorlarmış ama buradan çıkışta pek soran olmuyor deniyor, yani üye hala evli olduğundan belki izin belgesi istenmemiş, isteniyorsa dahi yetkililerce irdelenmemiş olabilir.

Çıkabilse Türkiye de daha rahat çıkar diye düşünüyorum sanmıyorum ki avrupa da buna izin versinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…