- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Seni ikna eden ne oldu?Yalanmı söylicem çıkardım işte
İzin kagıdı falan sormadılar tatile gidiyoruz dedim o kadar
İkna eden ne oldu derken anlamadım??Seni ikna eden ne oldu?
Korkuyordun hatice çocuklarınla yalnız kalmaya. Bakamam diyordun. Yapamam diyordun. Şimdi nasıl oldu da yaptın bunu? Eşini cezalandırmak için mi?İkna eden ne oldu derken anlamadım??
Yalanmı söylicem çıkardım işte
İzin kagıdı falan sormadılar tatile gidiyoruz dedim o kadar
Avrupa'da sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama Türkiye'de çiftler boşanmışsa çocukları yurtdışına çıkaracak ebeveynden diğer ebeveynden muvafakname alması isteniyor, şimdilerde evli çiftler içinde reşit olmayan çocuk için vize başvurusunda eşlerden biri seyahata katılmayacaksa muvafakatname istiyorlarmış ama buradan çıkışta pek soran olmuyor deniyor, yani üye hala evli olduğundan belki izin belgesi istenmemiş, isteniyorsa dahi yetkililerce irdelenmemiş olabilir.Mune müdürüm bilen arkadaşlar çocukları babasının izni olmadan biyere götüremez diyor bu arkadaş gerçek mi acaba?
Everest de kesmez hanım ablayı. Yurtdışından çocuk kaçırıyor sonuçta. Büyük düşünelimBabalarinin onayi olmadan, son dakika alinan biletle, extra refakatcisiz uc cocugu alip kaciriyorsunsiradaki hedefin de evereste tirmanmak olacak herhalde
Avrupa'da sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama Türkiye'de çiftler boşanmışsa çocukları yurtdışına çıkaracak ebeveynden diğer ebeveynden muvafakname alması isteniyor, şimdilerde evli çiftler içinde reşit olmayan çocuk için vize başvurusunda eşlerden biri seyahata katılmayacaksa muvafakatname istiyorlarmış ama buradan çıkışta pek soran olmuyor deniyor, yani üye hala evli olduğundan belki izin belgesi istenmemiş, isteniyorsa dahi yetkililerce irdelenmemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?