Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

Bir kadin düşünelim ki kendini istemeyen koca icin çocuklarını maşa yapmış, evlatlarım bile diyemiyor, ucuzler diyor bahsederken!
O çocukların yerinde olsam senin gibi bir annem olmasindan cok utanirdim buyudugumde.

Yurtdışındaki arkadaşım yaz tatili biletini şimdiden aldığı halde,epey yüksek bir meblağ tuttuğunu söylüyor.Dört çarpı dersek, hatırı sayılır bir para..Yani bilemedim.

Hatice,senin istediğin nedir,bir delilik yapıp cocukları kaçırdığın için affedilmek mi,yoksa eşinin(aldatan o oldugu halde)seni affedip,birlikte eski mutlu!günlerinize geri dönmek mi,hangisi canim...

Eşim bana küsüp habersiz oğlumu avmye götürse ve bi kaç saat haber alamasam çıldırırım heralde.düşün ki ydışına götürcek aman tanrım yani.

Mevzu ne,bu davranışınızın altındaki sebep ne bilemiyorum ama haksızsınız.zamana bırakın bakalım belki affeder.

çiftler arasında her ne geçerse geçsin karşı tarafı cezalandırmak için çocukları kullanmak hiç hoş bir davranış değil takdir edersinizki!Şahsen ben affetmezdim hiç kimse bana karşı canımdan kanımdan yavrumu kullanamaz...Hata yapmışsam beni anca kendisinden mahrum bırakabilir evlatlarımdan değil!

manyak misin sen saka misin???adam seni aldatti sevmiyorum dedi... sen iyi misin?? tedavi olmalisin. eger gerceksen buvyazdiklarin gercekse Acil tedavi ol.

e seni silmiş orda kal gelme mi dedi?
şimdi o mu vazgeçti çocuklarından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…