- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Acaba bu sitede tek benmi fake değilim diyorum:))Zaten tarzı o tek cümlelik msjlar kendi kendine yazmalar bir de nanelimonmuydu neydi o var böyle
Umrum dğl almasın kimse zaten adam falan istediğim de yok artıkAaa cocuklar ustunuze mi kaldi? Nasil yeni koca bulacaksiniz simdi, kimse almaz ki sizi
Emin misin bi kere daha düşün derimUmrum dğl almasın kimse zaten adam falan istediğim de yok artık
Yav he he deyim bendeBir kadin düşünelim ki kendini istemeyen koca icin çocuklarını maşa yapmış, evlatlarım bile diyemiyor, ucuzler diyor bahsederken!
O çocukların yerinde olsam senin gibi bir annem olmasindan cok utanirdim buyudugumde.
Acaba bu sitede tek benmi fake değilim diyorum:))
Mügehatundamı fakeymiş??
Öyle diyorlar bilmiyorumki ama merveokanask fakeymis kendiside son konusunda açıklamış zatengerçekten mi?
Baskasiyla karistirdiniz galibaZaten tarzı o tek cümlelik msjlar kendi kendine yazmalar bir de nanelimonmuydu neydi o var böyle
Mandalinalimondan bahsediyor :)Baskasiyla karistirdiniz galibaben hic konu acmadimki ama
Ne bileyim canim yaMandalinalimondan bahsediyor :)
manyak misin sen saka misin???adam seni aldatti sevmiyorum dedi... sen iyi misin?? tedavi olmalisin. eger gerceksen buvyazdiklarin gercekse Acil tedavi ol.Eşimle aramız bozuktu biliyosunuz
Bende üçüzlerimi alıp Türkiyeye döndüm o bilmeden
Tabi duyunca çılgına döndü
Ama şimdi pişmanım fevri hareket ettim sanırım o artık beni affetmiceni söyledi sizce haklımı gururmu yapıyo birgün siniri geçermi sizce
Baskasiyla karistirdiniz galibaben hic konu acmadimki ama
Adam burnumdan getirdiği için yıllarca bende aldım bebeleri döndüm buraya nesine inanamadınız
Sevgilisi vardı ayrılmışlar sonra birleşcek gibi olduk ama bana zaman ver dedi durdu bende dayanamadım çıktım geldim cocuklarımla olay bu
Tabi o bunu öğrenince çıldırdı ben dönecektim er geç ama sen o olasılığı sildin bu hareketinle seni asla affetmiycem dedi bu kadar aşırı tepki vereceğini sanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?