Doğuma Hazırlık Çocuklarınızın ismini ne koycaksınız yada ne koydunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rzy11092011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
39
0
86
İzmir
şuan nişanlıyım ama hep düşünmezmiyiz bunukaydirigubbakcemile5
erkek olursa:ecrin_bebek: : arda(ama kayınpederin adı koyulcakmış mehmet ozaman mmehmet arda )
kız olursa: :ecrin_bebek: : bulamıyorum sizin fikirlerinizden yola çıkçam

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
niye kayinpederin adi canim adettenmiymis?
ben cocuguma kiz olursa hazal erkek olursa melih ismini vermeyi dusunuyorum insallah

Oğlumuz olursa adını İlhan, kızımız olursa İrem koymayı düşünüyoruz. Hatta ikisi de olursa katmerli süper olacak. Çok severiz kendisini buyrunnnnnnnnn

Tabi bunlara sıra gelene kadar daha çok şey var ama bir keresinde lafı geçmişti, sevmiştim bu fikri. Allah nasip eder inşallah :Saruboceq:

Benim erkek ismi olarak düşündüğüm isimler yiğit,ege,toprak..
Kız için ise derin,nehir,idil,asya..:hulya: örneklerle çoğaltılabilir :1closedeyes:

kızım olursa sude, selin, derin, deren olabilir
ama oğlum olursa diye hiç isim düşünmedim bu güne kadar

Kız olursa yağmur, damla veya ecrin istiyorum hangisi olursa ama bu isimlerdeen biri olursada yanına mutlaka fatıma veya haticeyi de eklemek istiyorum
Erkek olursa pek düşünmedim ama umut olabilir galiba :) Allah tüm isteyenlere de bana da nasip eder inş.

benim hayatta en çok hoşuma giden isim zeynep olmuştur ama eşim beğenmiyo bu ismi :çok üzgünüm:kız olursa asya istiyo(aslında ben de begendım bu ısmı ) :icecream: erkek olursa emir diyorum yok diyo onuda beğenmiyo.kendisi bulacakmış :1closedeyes:

oğlumun adı oğuzhan kızımın adı irem kızımın adını aslında eylül istemiştim ama baba ireim diye tutturdu

Back
X