Doğuma Hazırlık Çocuklarınızın ismini ne koycaksınız yada ne koydunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
3 kızım var benim:asigim::asigim::asigim:
fatma iclal(fatma kaynanamın adı)biz iclalı kullanıyoruz
busenaz
birsen

kız olursa rojda yada eylül:icecream:

erkek olursa kayınpederimin adı filan olabilir erkek olursa çok farketmiyor bence
yani kayın pederimin adıda olabilir:a015:

kızımız olursa Miraç Emek
Oğlumuz olursa Saygın Eymen yada Candaş Eymen

Erkek olursa inşallah Ali Cemal koyucaz, sevgilimin babasının ismi ve benim babamın ismi :emir_bebek:

Kız olursa inşallah sırasıyla Defne, Nil, Irmak, Sahra, Bahar, Firuze ve Firdevs :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Kızların bu kadar çok olmasının sebebi minik minik aldığımız oyuncak bebişler hepsine ilerde olursa koymak istediğimiz isimleri koyduk sırasıyla Allah nasip ederse her bebişimize bu isimleri koyucaz. Erkek isim için de halen türetme aşamasındayız :emir_bebek:

kız ıKLıM
erkek KAAN veya eşim ben bulucam diyor değişebilir

benim kızımın adı MELıNA MEYLıN 3 yaşında fakat erkek ismi hiç düşünmedim melinaya en uygun melih var

Kız yada erkek olursa Güney istiyorum. Erkek arkadaşım Deniz koyalım diyor. Ama ben Güney'de ısrarlıyım, doğurmam valla görür gününü. :roflol::roflol:

2 kızım var allah bağışlarsa büyük kızım SELİN 13 yaşında küçükte MİRAY SEZGİ 6 yaşında aslında selin ve sezgi olacaktı ama ben miray isminide çok beğenmiştim ikisini birden koyduk

İleride nasip olursa inşallah;gamyoncuiremsu
Kızım olursa Sude,Efsun veya Helin,
Oğlum olursa Baran,Kerem veya Akın düşünüyorum.Ama iki isim koymak istiyorum ben de Sude Pervin gibi:1rolleyes:

Back
X