çocuklarınıza bakacak biri lazım eğer onlar da okula gitmeyecek yaşlarda ise onun dışında bir problem olacağını sanmıyorum aracınız varsa tabi daha iyi olur köyden merkeze gitme durumları içinMerhaba KK nın akıllı ve güzel kadınları :)
Önceki konumda atandığımı belirtmiştim. Geçen hafta gideceğim yer kesinleşti. Batman'ın bir köyüne gidiyorum. Lojman varmış ama üç küçük çocukla yapabilir miyim? Zorlukları çocuklarımı üzer mi?
Bana çokça akıl ve cesaret verin lütfen.
Batıdan doğuya gelme fikri başta ürkütücü oluyor zorluk açısından ama düzen bir şekilde kuruluyor merak etmeyin. Tabii önemli hususlar da yok değil, mesela 3 çocuk ve siz mi geliceksiniz? En azından alışma döneminde biri size destek olursa daha rahat edersiniz. Çocuklar okul yaşında mı, sizin çalışma şartlarınız nasıl olucak gibi sorular bütün düğümü çözer. Aslında Batman güzel bir yer yakın zamanda gidip görmek istediğimiz yerler listesinde. Gidenlerden hep çok güzel şeyler duydum ama tabi sizin nereye atandığınız önemi.Merhaba KK nın akıllı ve güzel kadınları :)
Önceki konumda atandığımı belirtmiştim. Geçen hafta gideceğim yer kesinleşti. Batman'ın bir köyüne gidiyorum. Lojman varmış ama üç küçük çocukla yapabilir miyim? Zorlukları çocuklarımı üzer mi?
Bana çokça akıl ve cesaret verin lütfen.
:))Batman'ı Betmen gibi okumamerkek çocuğum varda alakasız oldu kusura bakmayın istemsizce yazmak istedim
Batman hakkında hiç bir fikrim yok umarım şans sizinle olur
İlkokuldalar.çocuklarınıza bakacak biri lazım eğer onlar da okula gitmeyecek yaşlarda ise onun dışında bir problem olacağını sanmıyorum aracınız varsa tabi daha iyi olur köyden merkeze gitme durumları için
Teşekkür ederim. AminBir bilgim yok da hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım demek istedim.
İlk okul çağındalar.Küçükse çok problem olmaz bence.
Orta okul,lise duzeylerindeyse sıkılıp bunalabilirler.
Alışkanlıkları,arkadaşları,çevresi..
Bunları bir anda değiştirmek kolay değil.
Ayrica özellikle doğu kesimlerinde öğretmenlere tahsis edilmiş lojmanların imkanları çok kötüydü eskiden.
Isıtmasi vs..Şimdi nasıl bilemiyorum.
Onu da bir sorusturun isterseniz.
Eşim de yeni atandığı için gelemiyor. Çocuklar ilk okul çağında ve tamamen yalnız olacağız. Destek olacak kimsemiz yok. İnşallah sizin gibi güzel bir çevre edinme imkanım olur.Batıdan doğuya gelme fikri başta ürkütücü oluyor zorluk açısından ama düzen bir şekilde kuruluyor merak etmeyin. Tabii önemli hususlar da yok değil, mesela 3 çocuk ve siz mi geliceksiniz? En azından alışma döneminde biri size destek olursa daha rahat edersiniz. Çocuklar okul yaşında mı, sizin çalışma şartlarınız nasıl olucak gibi sorular bütün düğümü çözer. Aslında Batman güzel bir yer yakın zamanda gidip görmek istediğimiz yerler listesinde. Gidenlerden hep çok güzel şeyler duydum ama tabi sizin nereye atandığınız önemi.
Mesela ben 10 ay önce Şırnak'ın bir ilçesine geldim eşimin tayini nedeniyle. 20 aylık bebeğim var ama burada çalışmıyorum o yüzden çok sorun olmadı. Sosyallik çok az hastane imkanları yok denecek kadar kötü ama arkadaş ortamım çok güzel bu yüzden bir şekilde geçiyor zaman. Bence burada oluyorsa Batman'da hayli hayli olur. Her şey gönlünüzce olsun.
Teşekkürler. İnşallah gönlüne göre olur :)Hayırlı olsun.
Artık bir memur parçasısın ne güzel
Darısı başımıza...
Çocuklarının yaşları kaçtı hatırlayamıyorum liseden daha küçükler ise.. Ne kadar zor olursa olsun sizden uzak yaşamalarındansa sizinle birlikte zorluğu çekmeleri duygusal bağlanmanız açısından daha güvenli olur diye düşünüyorum.
Evet eşim gelemiyor yeni atandığı için. Çocuklar ilkokul çağında. Köyde 2 3 öğretmen varmış ama lojman ne durumda bilmiyorum.Yalnız mı gideceksiniz? Çocuklar kaç yaşlarında? Lojman sadece size mi, yoksa başka ailelerinde kaldığı bir apartman mı? köyde başka öğretmenler de var mı, tek öğretmen mi olacaksınız? İlçeye ile yakın mısınız?
Merhaba var ama gelemez.Merhaba eşiniz yok mu
Merkezle köy arası yaklaşık 100 km imiş. Çocukları bırakabileceğim kimse yok.Merhaba ben Siirt’teyim bizde temmuzda batıya dönüyoruz artık .Batman küçük çocukların eğitimi için merkezde ev bulsanız daha iyi olur
Tühhh bu kötü olmuş neyse demekki olması gereken buymuş gözün aydın darısı isteyen herkeseMerkezle köy arası yaklaşık 100 km imiş. Çocukları bırakabileceğim kimse yok.
Ben bu durumlarda şunu düşünüyorum: hele bir adım atayım bakalım ne olacak. Atanmak zor, istifa kolay sonuçta. Hayırlı olsun.Evet eşim gelemiyor yeni atandığı için. Çocuklar ilkokul çağında. Köyde 2 3 öğretmen varmış ama lojman ne durumda bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?