Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Geçen yaz annemle pazara gitmek istedi cimcimem hadii git bakayım sakın anneannenin elini bırakma dedim malum çoçuk hiç pazara gitmedi burdaa:KK61:bizde evcek kim ne istiyor liste yaptık annem biz söyledik o yazdı unutmamak için bunlar gittiler geldiler :KK66:
Kızım: sosyetik anne bilmiş bilmişşş konuşuyon herşeyi sen biliyonyaaa dediii bu erikler senin için:skandal:
Tembel teyze hazırcııı bunlar senin:-)
Beleşçii damat buda seninnn:oops:(kız kardeşimin eşi)
Oğlan kardeşime hayırsız evlat bunlarda senin:skandal:
En küçük kız kardeşime: evlerden ırakk pis uykucu bunlarda senin
Ablama palavracı buda senin
Hepimize tek tek verdi kim almadı poşetini dedi babamda ben almadım torunum dedi
Sana bir şey yok dedi zaten yedin bitirdin tembel totonla anneannemin ömrünü dahada birşey bekliyon bi ömür verdi kadın dahada beklenti içindesin pesss yaaa pesssss pislüüükklerrrr dedi ortalığı karıştırıp içeri gitttiiiii:KK61:

Akşam birşey yemek istemedim bi ara gözüme karpuz takıldı aldım kestim yedim nedendir bilmiyorum ama ne zaman karpuz yesem karnım acayip şişiyor yine 4-5 dilim yedim soğuk soğuk karnım kocaman oldu bunu gören kızım
Kızım:aferimm eferiiiim anneciğime :anneadayı:bebiş hazırlanmaya başladı
Ben: yok annecik o şiş karın bebek yok içinde hayal kırıklığı yaşayan kızım:KK12:
Kızım:annecim ne yersen bebek olur yarın gidelim alalım biran önce kardeşim başlasın karnında büyümeye:KK46:
Ben:yiyecekle olmazkiii aşkım o babayla anne karar verir bebek olur
Kızım: hımmm hıııı hımmm şimdi sana erkikkk lazımmm:işsiz:deme anne 5 dk ortadan kaybolan kızım elinde erkek oyuncak bebeğiyle gelir
Kızım:annecikk bu charliee benim en sevdiğim erkekkk:KK53:charlieee bana bakk leeeennn ben dışarda bekliyorum sana benzeyen mavi gözlü sarışın kardeş bekliyom taaaaammmııı:skandal::skandal::oops::oops::KK53:
hahahah koptum buna ya :D

Geçen yaz annemle pazara gitmek istedi cimcimem hadii git bakayım sakın anneannenin elini bırakma dedim malum çoçuk hiç pazara gitmedi burdaa:KK61:bizde evcek kim ne istiyor liste yaptık annem biz söyledik o yazdı unutmamak için bunlar gittiler geldiler :KK66:
Kızım: sosyetik anne bilmiş bilmişşş konuşuyon herşeyi sen biliyonyaaa dediii bu erikler senin için:skandal:
Hepimize tek tek verdi kim almadı poşetini dedi babamda ben almadım torunum dedi
Sana bir şey yok dedi zaten yedin bitirdin tembel totonla anneannemin ömrünü dahada birşey bekliyon bi ömür verdi kadın dahada beklenti içindesin pesss yaaa pesssss pislüüükklerrrr dedi ortalığı karıştırıp içeri gitttiiiii:KK61:
yaklaşık 2 dk dır gülüyorum hahahhhaha :D hay Allah ya :D

2,5 yaşında bonibon aşkı tutan kuzenimin kızını markete götürüyorum.

Markete doğru Yürüyoruz bir yandanda "ben seni çok seviyorum biliyormusun, aaa o kediyide çok seviyorum" falan mırıldanıyor kendi kendine...

Markete giden yol dik bir bayır,bayırın başına geldik yandada derme çatma merdivenler var bi basamak yüksek bir basamak alçak...

Dedimki hadi tut elimi artık merdivenden çık bayırdan çıkmak istiyor hayır olmaz kayar düşersin falan dedim, merdivene doğru yeltendi tamam dedim bu ikna oldu çıkacak herhalde...

Bir ayağını kaldırdı yetişemeyince

" offf ya görmüyomusun ben küçücüküm buraya sen çık" dedi ve bayırdan devam etti...

Rahat bi 5-10 saniye bayırda kala kaldığımı hatırlıyorum...

bayır yokuş diyince aklıma Beykoz geliyor Beykoz da mı yaşıyorsun ?

Babam 4 sene önce vefat etti, sonrasında doğan yeğenim 3 yaşında. Kendisine dedesinin resmini gösterip bu senin deden diye hep anlatıyoruz. Çocuk en sonunda anannesine soruyor:

"Ananne, dedeler ne işe yarar?" :D

Bu soruya ne cevap verilir ki simdi? Ne desek onun dedesi o ise yaramıyor :D

Yeni dogum yaptigimda kizimi emzirirken eltimin 4 yasindaki oglu geldi.
- yenge bebek seni mi yiyooo
- hayir oglum sut iciyor
-sutu nasil koydun orayaaaa
-Bebegi olunca annelerde sut olur
(Annesine donup)
- sen bana neden bakkaldan sut aliyorsun sen de varmis yaaaaaa

Once bir kahkaha krizine girdik baktik cok sinirlendi durumu izah ettik...
Ayy bayildim

bu ne demek biliyorsunuz demi :)
bu soylediklerinin hepsini sizlerden duymus olmali :))))))))))))

bu ne demek biliyorsunuz demi :)
bu soylediklerinin hepsini sizlerden duymus olmali :))))))))))))
Bilmezmiyim canımmm annem nasıl söylendiyse pazarda çoçuk hepsini kayıt etmiş:KK12:eskiden böyle olmayan annem yaşı ilerledikçe daha bir patavaz vurdum duymaz oldu:eek:zaten anneanemizi uzun süre belki yıllar göremeyeceğiz:KK61::KK61:ondan ne dese aldırış etmiyorum:KK66:

Esimin yegenleri beni cok severler esim birgun bana goz kirparak yegenine sordu ben Bu yengeni degistirmek istiyom
Cocuk ;niye
Esim: iste guzel degil bu dedi
Ben yok cok guzel falan diycek diye beklerken
cocuk : olsun dayi idare et dedi :skandal:
Zavallim guya beni savunuyo

Kızınız kaç yaşında yaaa bunlar nası laflarrrrr nerden öğrenmiş?

Konu çok geride kalmış. Birşeyler yazalımda öne çıksın

Ben üç buçuk yaşındaki yeğenimden incilere devam edebilirim :)

Annem yeğenime hamburger pisirmis, yeğenim bir yandan yiyormuş bir yandan da "Allahım sen ne güzel hamburger yaratmışsın" diyormuş :D

Back
X