- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Geçen yaz annemle pazara gitmek istedi cimcimem hadii git bakayım sakın anneannenin elini bırakma dedim malum çoçuk hiç pazara gitmedi burdaa
bizde evcek kim ne istiyor liste yaptık annem biz söyledik o yazdı unutmamak için bunlar gittiler geldiler 
Kızım: sosyetik anne bilmiş bilmişşş konuşuyon herşeyi sen biliyonyaaa dediii bu erikler senin için
Tembel teyze hazırcııı bunlar senin
Beleşçii damat buda seninnn
(kız kardeşimin eşi)
Oğlan kardeşime hayırsız evlat bunlarda senin
En küçük kız kardeşime: evlerden ırakk pis uykucu bunlarda senin
Ablama palavracı buda senin
Hepimize tek tek verdi kim almadı poşetini dedi babamda ben almadım torunum dedi
Sana bir şey yok dedi zaten yedin bitirdin tembel totonla anneannemin ömrünü dahada birşey bekliyon bi ömür verdi kadın dahada beklenti içindesin pesss yaaa pesssss pislüüükklerrrr dedi ortalığı karıştırıp içeri gitttiiiii

Kızım: sosyetik anne bilmiş bilmişşş konuşuyon herşeyi sen biliyonyaaa dediii bu erikler senin için

Tembel teyze hazırcııı bunlar senin

Beleşçii damat buda seninnn

Oğlan kardeşime hayırsız evlat bunlarda senin

En küçük kız kardeşime: evlerden ırakk pis uykucu bunlarda senin
Ablama palavracı buda senin
Hepimize tek tek verdi kim almadı poşetini dedi babamda ben almadım torunum dedi
Sana bir şey yok dedi zaten yedin bitirdin tembel totonla anneannemin ömrünü dahada birşey bekliyon bi ömür verdi kadın dahada beklenti içindesin pesss yaaa pesssss pislüüükklerrrr dedi ortalığı karıştırıp içeri gitttiiiii