Kızınız alarm veriyor.
Eşiniz işten geldiğinde oğlunuz onda kalsın,1 saatte olsa oğlunuz yanınızda olmadan kızınızla kaliteli vakit geçirin. Hiç birşey yapamıyorsanız alın 1 saatte olsa evinizin yakınında bir park varsa oraya götürün, yada odasına girin o 1 saat oglunuzla babası ilgilensin.
Kızınızın yaramazlığı,hırçınlığı eskisi gibi onunla vakit geçiremiyor olmanızdan. Onun hayatı değişti,düzeni bozuldu,kardeşi olunca. Onu anlamaya çalışın. Bebek 1.5 yaş,anneye düşkün olmasi,emmek istemesi normal ama 1 saat uzak kalabilir sizden. Eşiniz yada aile büyüklerinizden destek alın. Sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var. Sizde yakında yorgunluktan alarm vereceksiniz. Mümkünse eşinizin izin gününde kendinize biraz zaman ayırın,kahve içmeye yada yürüyüşe ne istiyorsanız artık,kafanızı dinlendirin. Eşiniz kotaramıyorsa iki cocukla varsa annelerden biri gelsin. Bu şekilde sürdürülebilir ve sağlıklı olamaz durumlar.
Benim kızım 6 yaşındaydı oglum doğduğunda,benzer süreçlerden geçtim ama kızıma asla hayatım değişti hissini yaşatmamak icin eskiden ne yapıyorsak onları yapmaya devam ettik,bunu tek başıma yapmam mümkün olmadığında destek almaktan çekinmedim. Oğlumun karnı tok,altı temizse kafam rahattı. Kendime vakit ayıramadım fazlaca tabi ama çocuklarla süreci kolay ilerlettim. Şimdi biri 7 diğeri 13 yaşında,ikisi okula gidince dinleniyorum ,kendimle ilgili birşeyler yapabiliyorum. Geçecek bu günler,siz de en az hasarla atlatmaya bakın.
Sağlıkla büyüsünler.