Çocuklu adamla olur mu?

ya belki de benim hüsnükuruntum ama,siz eski kocasının tekrar evlenebilme ihtimalini hesaplayıp duran üyeye çok benziyorsunuz
Yok bacım o kadın 2 kez boşanmıştı. 2. Eşi kandırmıştı ben o değilim hiç evlenmedim çocuk da yok ama ben de o kişiye çok şaşırmıştım

İki tane 17lerindeki çocuklar ikizse 17ler tam olarak 17ye tekabül ediyorsa Adam 30larındaysa 13lerinde mi çocuk sahibi olmuş? Hadi benim matematiğim terk olsun; bu adam iradesiz 18lerinde çocuk yapacak kadar cahil deli cesaretli korkutucu.
bu arada ‘beyin bedavacı abi’ye sevgiler, hayranıyım.

Yani kadın 30 adam 45, hani 20 lerde olsa olmaz ama 30 dan sonra yaş farkı çok sorun değilciler için dedim

Çocuklar babalarıyla yaşıyorlarsa çok zor. Bir anda evde +3 yetişkine daha yetişmeye çalışırken, çocukların sorunlarına, alışkanlıklarına ve bu arada eşe ve evlilik hayatına alışabilmek zor ötesi gibi.. Ne bileyim baya yetenekli ve rahat olmanız lazım. Çocuklar baba ile yaşamıyor olsalar da sorunları, kalmaya gelmeleri, maddi talepleri, edindiğiniz her şeyde maddi hakları olması ve daha bir milyon nedenle çok zor. Adama evliliğin merkezindeki koskoca iki çocuğunu göremeyecek kadar kör kütük çarpıldım diyorsanız bilemem ama rahat ve huzurlu bir hayatı bırakıp da binbir sorunlu bir geleceğe balıklama atlamanızı da hiç önermem

Yani kadın 30 adam 45, hani 20 lerde olsa olmaz ama 30 dan sonra yaş farkı çok sorun değilciler için dedim
Ablacım manken gibiyim ,yapımcılar yönetmenler oyunculuk için teklif getiriyorlar, işim var , param var. Hem de bi de arabam var güzel mi güzel, şoförüm var özel mi özel, bastım mı gaza gider mi gider hatta ruhum da var diyordun önceki konunda.

Şimdi de diyosun ki 30 yaşındayım, 2 çocuk babası ve benim yaşımın yarısı kadar benden büyük olan bir adamla evlensem olur mu diyorsun.

Bi dur düşün bakalım olur mu?

Hani manken gibi olmasan da olmaz da...

Velev ki manken gibisin ... öyle hiç olmaz.

Işi tersine çevir. Sen 2 çocuk anası olsaydın
Adam da kıvanç tatlıtuğ bozması bi yakışıklı olsaydı, parasi arabası olsaydı senle evlenir miydi. Evlenmezdi.

Bu kadar basit. Oran orantı gibi düşün. Tersine çevir. Kâr zarar hesabı yap.

Her şeyin var ama mantığın yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…