- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
-
HAYIR KESINLIKLE OLMAZ NET YANI2 tane 17lerinde çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının oluru var mıdır? İki tarafta 30 üstünde?
Ben de başlığı görünce o mu acaba diye girdim konuya. Psikolojimizi bozdu o üye resmen, rüyalarıma girecek yakındaya belki de benim hüsnükuruntum ama,siz eski kocasının tekrar evlenebilme ihtimalini hesaplayıp duran üyeye çok benziyorsunuz
Benden sana tavsiye deneme bile . O senden çok önce babalık heycanını tatmış oluyor,herşeyi senden önce yaşamış oluyor.çocukların yaşadığı her sorun sanada yansıyor vsvsvs .çok problemli bir evlilik oluyor.2 tane 17lerinde çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının oluru var mıdır? İki tarafta 30 üstünde?
Adamsa olur2 tane 17lerinde çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının oluru var mıdır? İki tarafta 30 üstünde?
Kadın kendine güveniyorsa neden olmasın . eşin çocuklarına her daim saygılı olacaksa tabi saygı karşılıklıdır ama yine de bekar biri çocuklu biriyle evlenecekse sorunlara gebe şekilde evlenmeli . İyi gün kötü gün ayrımını yapabilmeli ve en önemlisi de evlendiği kişinin geçmişini çok kurcalamadan hayatını yaşamalı .öyle olursa ikisi de bekarmış gibi evlenir bence .2 tane 17lerinde çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının oluru var mıdır? İki tarafta 30 üstünde?
Ya ne alaka , aynı kişiden bahsediyorum ve evlilikten korkuyorum olur mu derken ilerde belki olur hayat sadece evlilikten ibaret değil olur derken aşk olur mu dedim. Çok zekisiniz hemen çaktınız oyuna gelmediniz alkış, kk da en kanser üye çeşidi eski konunda sunu demiştin diyen üyeler. Ne var bir derdim mi var 10 derdim var onunu da yazmak istiyorum, teselli ya da akıl vermeyenler yazmasınİki gün önce başka bir sevgili, sonra evlilikten korktunuz, şimdi başka biri . Sizin hızınıza yetişmekte zorlanıyoruz
Olsam söylerim, dertlerimi ben de anlatmak için üye oldum, kk yı bisürü üye olmadan da takip eden var4 ağustosta üye olmuşsunuz ama fazlaca ayrıntı biliyorsunuz o üyeyle ilgili
Bakın bu konular 3 5 aylık zaman diliminde değil ki. Hepsi 2 gün içinde oldu , siz o kişiden ayrıldım dediniz . Ayrıldığınız kişi ile probleminiz çok farklı düzeyde. Hepsinin tek konuda birleştirebilirsiniz. Bu şekilde ayrı ayrı konularda insanlar nasıl bağlantı kuracak . Bir kişiyle ilgili farklı dertleriniz olabilir bu da çok normal . Ama olaylar bağlamında degerlendirilir , insanlar burda sadece çocuk yorumu yapıyor. Siz zaten ilginç olaylar silsilesi içinde o kişiden ayrıldınız. Bunları bilenler ona göre yorum yapar ve sağlıklı olan da budurYa ne alaka , aynı kişiden bahsediyorum ve evlilikten korkuyorum olur mu derken ilerde belki olur hayat sadece evlilikten ibaret değil olur derken aşk olur mu dedim. Çok zekisiniz hemen çaktınız oyuna gelmediniz alkış, kk da en kanser üye çeşidi eski konunda sunu demiştin diyen üyeler. Ne var bir derdim mi var 10 derdim var onunu da yazmak istiyorum, teselli ya da akıl vermeyenler yazmasın
Kızlar ben o 2 kez boşanan bi cocuğu olan eski eşim tekrar evlenir mi diyen üye değilim. Olsam söylerim ben hiç evlenmedim
Arkadaşlar birçoğunuz bu dertten muzdarip gelin anlatayım hem de bedava bana dua edin yeter,
malzemeler : 1-) bir adet kayganlaştıcı ( aromasız olsun yakmasın) 2-) pasiflora şurup ( reçetesiz eczaneden alınıyor cam şişe)
Pasiflora bitkisel bi sakinleştirici zararı yok faydası var, alkol almak istemeyenler için helal alkol gibi bişi,
öncelikle bi duş alıp rahatlıyorsunuz, sonra pasiflorayı yarısına kadar içiyorsunuz ( korkmayın zararı yok)
Sonra kayganlaştıcıyı kendinize ve partnerinize bolca sürüyorsunuz baya baya bolca ama,
Sonra ön sevişme yapıp, işinizi görüyorsunuz ve bitiyor bu kadar basit
bir de sunu kabul edin: organınızda duvar yok, içi geogeniş yapısal olarak bunu kabul edin, vajinusmus diye bişi yok yani
Paralar dökmeye setler almaya gerek yok, partneriniz de anlayışlı olmalı tabi , sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?