Çocuklu adamla olur mu?

2 tane 17lerinde çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının oluru var mıdır? İki tarafta 30 üstünde?
Benden sana tavsiye deneme bile . O senden çok önce babalık heycanını tatmış oluyor,herşeyi senden önce yaşamış oluyor.çocukların yaşadığı her sorun sanada yansıyor vsvsvs .çok problemli bir evlilik oluyor.

Olur ama olmasa daha iyi olur. Çok sevmiyor veya sizinle çok uyumlu biri olduğunu görmüyorsanız bence hiç düşünmeyin. Kısmen çocuklu biriyle evlenerek kendinizden feragat verecekseniz, neyin bedeli uğruna verdiğinizi iyi tartın ağır basan tarafa göre hareket edin.

Yahu evlenmekten korkuyorum diye konu açıp 1 gün sonra bunu soruyorsun
... olmaz. Neden olmaz diyorum çocuk bambaşka bir boyut çocuğu olmayanda çocukluyu tam anlamıyla anlamaz. Çocuğu istedği gibi olanda senelerce çocuğu olmayanı anlamaz.
bu hep böyledir empati yapamazsın yaşamadığın bir duygu için. 2 tarafın çocuğu varsa okey ama birinde var birinde yok problem çkarır

2 tane 17lerinde çocuğu olan erkekle hiç evlenmemiş kadının oluru var mıdır? İki tarafta 30 üstünde?
Kadın kendine güveniyorsa neden olmasın . eşin çocuklarına her daim saygılı olacaksa tabi saygı karşılıklıdır ama yine de bekar biri çocuklu biriyle evlenecekse sorunlara gebe şekilde evlenmeli . İyi gün kötü gün ayrımını yapabilmeli ve en önemlisi de evlendiği kişinin geçmişini çok kurcalamadan hayatını yaşamalı .öyle olursa ikisi de bekarmış gibi evlenir bence .

İki gün önce başka bir sevgili, sonra evlilikten korktunuz, şimdi başka biri . Sizin hızınıza yetişmekte zorlanıyoruz

İki gün önce başka bir sevgili, sonra evlilikten korktunuz, şimdi başka biri . Sizin hızınıza yetişmekte zorlanıyoruz
Ya ne alaka , aynı kişiden bahsediyorum ve evlilikten korkuyorum olur mu derken ilerde belki olur hayat sadece evlilikten ibaret değil olur derken aşk olur mu dedim. Çok zekisiniz hemen çaktınız oyuna gelmediniz alkış, kk da en kanser üye çeşidi eski konunda sunu demiştin diyen üyeler. Ne var bir derdim mi var 10 derdim var onunu da yazmak istiyorum, teselli ya da akıl vermeyenler yazmasın

Bakın bu konular 3 5 aylık zaman diliminde değil ki. Hepsi 2 gün içinde oldu , siz o kişiden ayrıldım dediniz . Ayrıldığınız kişi ile probleminiz çok farklı düzeyde. Hepsinin tek konuda birleştirebilirsiniz. Bu şekilde ayrı ayrı konularda insanlar nasıl bağlantı kuracak . Bir kişiyle ilgili farklı dertleriniz olabilir bu da çok normal . Ama olaylar bağlamında degerlendirilir , insanlar burda sadece çocuk yorumu yapıyor. Siz zaten ilginç olaylar silsilesi içinde o kişiden ayrıldınız. Bunları bilenler ona göre yorum yapar ve sağlıklı olan da budur

Ben sizi birine cok benzetiyorum ya hani evine gelen adam konusundan sonra gorucu usulune gecen bir uye vardi siz o uye misiniz?

Kızlar ben o 2 kez boşanan bi cocuğu olan eski eşim tekrar evlenir mi diyen üye değilim. Olsam söylerim ben hiç evlenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…